1/13
Vegaaninen

5in1 Micellar Water Sensitive Skin

200 ml

Lyhyt yhteenveto

NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -puhdistusvesi herkälle iholle poistaa meikin ja kosteuttaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti ihohuokosia tukkimatta.

Tuoteominaisuudet

Puhdistava

Päivittäiseen käyttöön

Rauhoittava

Vegaaninen

Viinirypäleensiemenöljy

Herkkä iho

Tuotteen kohokohdat

  • Poistaa meikin tehokkaasti
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta ihoa voi hengittää
  • Kosteuttaa ja raikastaa herkkää ihoa
  • Lievittää ihoärsytystä

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -misellivesi herkälle iholle on todellinen monitoimituote! Se 1. poistaa meikin tehokkaasti, 2. puhdistaa ihon hellävaraisesti, 3. kosteuttaa ihoa, 4. rauhoittaa ihoa ja 5. lievittää ihoärsytystä.
Hajusteeton puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Misellivesi rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta iho voi hengittää. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen.

Tuotenumero 82382 (82382-06800-22)

Paikallinen rekisterinumero 1622614

Miten

1

Kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

2

Pidä silmät ja suu kiinni.

3

Ei tarvitse huuhdella.

Erityisainesosat

Viinirypäleensiemenöljy

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamer 124, Pantolactone, Polyquaternium-10, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol