Hyaluron Cell.Fill Elasticity 7 Ampoules

8.40 ml

Tuoteominaisuudet

Päivittäiseen käyttöön
Kiinteyttävä
Elvyttävä
Uudistava
Hyaluroni
Manteliöljy
Jojobaöljy
Avokadoöljy
Kaikki ihotyypit
Kypsä iho
  • Vahvistaa ihoa huomattavasti (+20%*)
  • Vähentää ryppyjä näkyvästi (-27%*)
  • Napakoittaa kasvojen piirteitä ja kiinteyttää ihoa
  • Hyaluronia ja elastin booster -yhdistettä sisältävä seerumi aktivoi ihosolujen oman hyaluronin ja elastiinin tuotantoa*
  • Vahvistaa ihon suojakerrosta ja tukee ihon luonnollista uusiutumista

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights Ampoules -seerumiampulleissa on innovatiivinen, soluja aktivoiva* koostumus. Hyaluronia, elastin booster -yhdistettä ja ravitsevaa öljyä sisältävä seerumi aktivoi ihosolujen oman hyaluronin ja elastiinin tuotantoa* ja vahvistaa elastiinisäikeitä. Ilmatiivis lasiampulli takaa seerumin hyvän säilyvyyden ja tehokkuuden. 2-osaisen koostumuksen vesiosassa on runsaasti kosteustekijöitä, kuten puhdasta hyaluronihappoa ja liftaavaa elastin booster -yhdistettä. Ravitseva, ihon suojakerrosta vahvistava öljy-yhdiste sisältää luonnollista jojoba-, manteli- ja avokadoöljyä. Öljyt auttavat tehoaineita imeytymään ja vähentävät kosteuden haihtumista ihosta. *testattu ihosoluilla VAIKUTUS IHOLLA: Yhden ampullin jälkeen iho on näkyvästi vahvistunut ja rypyt ovat madaltuneet. Seitsemän ampullin jälkeen kasvojenpiirteet ovat napakoituneet, iho tuntuu kiinteämmältä, virkistyneeltä ja joustavammalta.

Varoitus:

Vain ulkoiseen käyttöön, käytä heti avaamisen jälkeen. Älä levitä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä pimeässä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuotenumero 94049 (94049-04500-30)

Miten

1Ravista

Ravista ampullia, jotta vesi- ja öljyosa sekoittuvat.

2Avaa

Aseta mukana tullut muovinen ampullinavaaja ampullin kapean kärjen ympärille ja paina avaajaa kevyesti alaspäin, kunnes kuulet napsahduksen. Taita ampulli auki avaajan alareunasta. Ampullin yläosa jää muovisen avaajan sisään. Kun käytät avaajaa seuraavaan ampulliin, edellisen ampullin yläosa tippuu pois.

3Levitä

Kaada ampullin sisältö kämmenellesi ja varmista, ettet koske lasin reunaan. Hiero seerumi hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

4Lisää yövoide

Voit halutessasi levittää seerumin päälle yövoiteen.

Erityisainesosat

Hyaluroni

Manteliöljy

Jojobaöljy

Avokadoöljy

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Parabeenit

Sisältää: Glycerin, Octyldodecanol, Cetearyl Isononanoate, Aqua, Ethylhexyl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Creatine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Benzethonium Chloride, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 16035

Vaikuttavat aineet: Hyaluronihappo