Anti-Age Hyaluron After Shave Balm

NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron After Shave Balm -partabalsami antaa iholle anti-age-hoitoa ja vähentää pieniä ryppyjä hyaluronihapon avulla. Virkistävä partabalsami rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen, uudistaa ja välittömästi raikastaa ihoa.

Normaali iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Anti-age
Rauhoittava
24 tunnin kesto
Elvyttävä
Virkistävä
Uudistava
Hyaluronihappo
Normaali iho

Tuotteen kohokohdat

  • Virkistää ihoa välittömästi
  • Rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen
  • Uudistaa ja kosteuttaa ihoa
  • Antaa iholle anti-age hoitoa ja vähentää pieniä ryppyjä
  • Sisältää hyaluronihappoa
  • Dermatologisesti testattu

Miten

1
Levitä runsaasti parranajoalueelle parranajon jälkeen.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron After Shave Balm -partabalsami antaa iholle anti-age-hoitoa ja vähentää pieniä ryppyjä hyaluronihapon avulla. Virkistävä partabalsami rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen, uudistaa ja välittömästi raikastaa ihoa. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan. Iholle sopivuus on dermatologisesti hyväksytty.

Ihonhoidon tulisi olla tärkeä osa jokaisen miehen rutiinia; NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron -sarja on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat antaa iholleen tehokasta anti-age-hoitoa. Sarjan tuotteet on kehitetty suojaamaan ihoasi ja parantamaan sen luonnollista suojaa, samalla kun ne hoitavat ja rauhoittavat ihoasi, sekä vähentävät ryppyjä ja pieniä juonteita. Kokele myös saman sarjan kasvogeeliä tai kasvovoidetta!

Tuotenumero 83999 (83999-06810-29)

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Sisältää: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Citric Acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Parfum

Erityisainesosat

Hyaluronihappo