Micellar Water


TUTUSTU MISELLIVETEEN, JOKA PUHDISTAA KASVOT JA POISTAA MEIKIT TEHOKKAASTI
Haluatko lukea lisää miselliveden hyödyistä, sen koostumuksesta ja siitä, miten misellit toimivat? Jatka lukemista, niin saat neuvoja sinulle sopivimman miselliveden löytämiseen

Mitä misellivesi on

Olet ehkä jo tietoinen siitä, miten misellivesi toimii – mutta tiedätkö, mitä se oikeastaan on?

Meikinpuhdistusliinat

Puhdistusliinat, kuten NIVEA MicellAIR Skin Breathe Cleansing Wipes, ovat erinomaisia kasvojen puhdistukseen ja meikinpoistoon yhdellä kertaa. Ne puhdistavat nopeasti ja tehokkaasti, ja niiden E-vitamiinia sisältävä hoitava koostumus jättää ihon sileän ja kosteutetun tuntuiseksi.

Mitä misellivesi on

Misellivesi, kuten NIVEA Micellar Cleansing Water, on misellejä sisältävää puhdistusvettä. Misellit ovat hydrofiilisiä ja oleofiilisiä pintamolekyylejä, eli ne vetävät puoleensa sekä vesi- että öljyliukoista likaa. Vanulapun tai liinan avulla ne poistavat tehokkaasti pitkäkestoisimmankin meikin.

Miselliveden ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta sitä voidaan – ihotyypistä riippuen – käyttää kasvojen puhdistukseen, meikinpoistoon ja ihon kosteutukseen. Voit kuitenkin myös yhdistää erilaisia kosteusvoiteita ja puhdistustuotteita parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Mitä misellit ovat?

Misellit ovat mikroskooppisen pieniä molekyylien yhteenkerääntymiä, jotka ovat sekä vettärakastavia (hydrofiilisiä) että öljyärakastavia (oleofiilisiä). Ne voivat siis poistaa sekä vesi- että öljyliukoista likaa, sillä ne vetävät luonnollisesti puoleensa vesi- ja öljypohjaisia aineita. Misellit peittävät öljy- ja vahapohjaiset likapartikkelit oleofiilisillä keskuksillaan, jotta likapartikkelit voidaan helposti poistaa ilman hankaamista tai ihoärsytystä.

Vanulappuja käytettäessä misellin ulompi hydrofiilinen osa tarttuu magneetin tavoin hydrofiiliseen vanulappuun, ja tämä yhdistelmä poistaa likaa tehokkaasti. Miselliveden käyttö saa aikaan tämän luonnollisen ilmiön, joka poistaa meikin tehokkaasti ja nopeasti, hoitaen samalla ihoa ja silmäripsiä.

Miselliveden hyödyt

NIVEAn laajassa misellituotteiden valikoimassa on jotain jokaiselle ihotyypille. Jos sinulla on kuiva iho, NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellar Water Dry Skin sopii sinulle parhaiten; se puhdistaa ihon ja jättää sen kosteutetun tuntuiseksi.

Jos ihosi on herkkä, hellävarainen NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellar Water Sensitive Skin on sinulle sopiva – se on hajusteeton ja puhdistaa ihon ärsyttämättä sitä.


Vinkkejä silmämeikin poistoon misellivedellä

  • Anna misellivedellä kostutetun vanulapun tai liinan olla suljetuilla silmilläsi hetken ennen silmiesi ja kasvojesi pyyhkimistä.
  • Älä hankaa.
  • Pyyhi kevyesti, kunnes vanulappuun tai liinaan ei jää mitään. Sinun ei tarvitse painaa liian kovaa.
  • Poista aina ensin silmämeikki ennen muiden kasvonosien puhdistusta.
  • Kasvojen puhdistus ja kasvoveden käyttö on tärkeää – miselliveden avulla hoidat nämä vaiheet yhdellä kertaa.

Vedenpitävän ripsivärin poistoaine

Misellipuhdistusliinat poistavat myös pitkäkestoisen meikin, kuten vedenkestävän ripsivärin – ne pyyhkivät magneetin tavoin meikin pois herkältä silmänympärysalueelta nopeasti, hellävaraisesti ja helposti.

Neljä syytä rakastaa NIVEAn misellimeikinpoistoainetta

1. Se on kätevä

Voit poistaa meikin missä ja milloin vain – kuntosalilla, matkoilla tai vain pitkän päivän jälkeen.

2. Sen koostumus on hellävarainen

Hajusteeton NIVEA MicellAIR Sensitive Skin on hellä iholle

3. Se on tehokas 

Poista meikki vanulapun tai liinan pyyhkäisyllä – suttaamatta. NIVEA MicellAIR Cleansing Wipes -puhdistusliinojen avulla meikinpoisto on myös nopeampaa.

4. Se on nopea ja helppo

NIVEA MicellAIR -misellimeikinpoistoaineet poistavat meikin, puhdistavat ja kosteuttavat – ja niihin sisältyy myös kasvovesi.

Miten misellivettä käytetään

1. Valitse

Valitse ihotyypillesi (kuiva, herkkä, normaali) oikea misellivesi.

2. Pyyhi

Kostuta vanulappu NIVEAn misellivedellä ja pyyhi kasvoiltasi pois päivän meikki.

3. Rauhoita

Tunne hellävarainen, kosteuttava vaikutus ihollasi.


KÄTEVÄ MEIKINPOISTAJA

Pitkän päivän tai illan jälkeen

Olitpa kiireinen äiti tai menevä liikenainen, on aina hyvä saada hieman lisää aikaa itselleen. NIVEA Daily Essentials All in 1 Cleansing Micellar Wipes -puhdistusliinat ovat NIVEAN meikinpoistotuotteiden parhaimmistoa; ne hoitavat ja kosteuttavat ihoa hellävaraisesti vain pelkällä pyyhkäisyllä. 

Toimistossa

NIVEA MicellAIR Cleansing Wipes -puhdistusliinat ovat naisen paras ystävä. Pidä puhdistusliinapakkausta lokerossasi tai työpisteessäsi siltä varalta, että sinun pitää nopeasti korjata, poistaa tai lisätä meikkiä.

Junassa tai bussissa

Vaikka meikkaaminen tai meikin poistaminen julkisella liikenteellä matkustaessa ei ole ihanteellista, se on kätevää. NIVEA-puhdistusliinoilla voit poistaa päivän meikin ja epäpuhtaudet jo ennen seuraavaa pysäkkiä.

Käsilaukussasi

Meikatessa käy joskus vahinkoja. Kun laukussasi on NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Eye-Makeup Remover 125ml -puhdistusvettä, voit parannella ja korjata meikkiäsi missä vain.

Kuntosalilla

NIVEAn misellivesi ja meikinpuhdistusliinat ovat näppäriä kuntosalilla. Voit poistaa meikin pukuhuoneessa vaivattomasti.