HOIDA KASVOJASI MICELLAIR -PUHDISTUSVEDELLÄ


PYYHKÄISE KAUNIS JA PUHDISTETTU IHO MICELLAIR-PUHDISTUSVESILLÄ
Tässä kiireisessä maailmassa ihosi ei välttämättä saa sitä huomiota, jonka se ansaitsisi. Miselliveden kanssa voit säästää aikaa, samalla kun hemmottelet ihoasi sen tarvitsemalla hellävaraisella hoidolla.

LISÄÄ MICELLAIR-PUHDISTUSVESI IHONHOITORUTIINEIHISI

Mikä on misellivesi ja miten sitä käytetään parhaiten? Tutkimme tiedettä tämän suositun tuotteen takana ja sitä, miten se toimii iholla.

Mikä on misellivesi ja miten se toimii?

NIVEA MicellAIR –puhdistusvesi kehitettiin erityisesti nopeaan, miellyttävään ja tehokkaaseen kasvojen- sekä silmämeikinpuhdistukseen. Se sisältää erityisrakenteita, jotka muodostuvat pinta-aktiivisista molekyyleistä, joita kutsutaan miselleiksi.

Nämä auttavat poistamaan meikin jopa silmiltä ja huulilta, kuten myös talin ja muut epäpuhtauden iholta.

Misellivesi puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti helposti yhdellä käyttökerralla, samalla kun myös kosteuttaa ihoa.

Innovatiivisen miselliteknologian ansioista misellivesi on erittäin hellävarainen, mutta hyvin tehokas. Lisäksi sitä voidaan käyttää vanulapun avulla ilman huuhtelua tai hankaamista.


MIHIN MICELLAIR-VETTÄ VOIDAAN KÄYTTÄÄ?

Micellair-puhdistusvettä rakastetaan erityisesti sen monikäyttöisyyden vuoksi. Miselliteknologian ansiosta se toimii kasvojenpuhdistusaineena, kasvovetenä ja meikinpuhdistusaineena. Lisäksi se kosteuttaa ihoa. Haluatpa sitten poistaa päivän aikana kasvoillesi tulleen lian tai meikkisi, misellivesi käy kumpaankin.

7 tapaa, joilla MicellAIR-puhdistusvesi voi auttaa sinua pitämään huolta kasvoistasi

  • Misellivesi poistaa meikin kätevästi.
  • Se puhdistaa ihon tehokkaasti ja antaa ihon hengittää vapaasti.
  • Misellivesi toimii myös kasvovetenä.
  • Yksi tuotteen 3-in-1-ominaisuuksista on pehmeästi kosteuttava vaikutus.
  • Se sisältää kallisarvoisia öljyjä ja vitamiineja.
  • Misellivesi poistaa meikin ja samalla puhdistaa kasvojen ihon.
  • Sitä voidaan käyttää myös herkille ihoalueille, kuten silmien ja huulten alueille.

Hellää ja hoitavaa puhdistusta

Herkkä iho riemuitsee NIVEA MicellAIR Cleansing Water Sensitive Skin -puhdistusvedestä. Tämä hellävarainen, muun muassa pantenolia ja viinirypäleensiemenöljyä sisältävä koostumus rauhoittaa ihoasi ja tarjoaa sille välitöntä kosteutusta.

Koska misellivesi yhdessä vanulapun kanssa toimii kuin magneetti, ilman hankaamista – ei tarvitse muuta kuin pyyhkäistä.

Hellävarainen ja tehokas meikinpuhdistusaine

Miselliveden kauneus on siinä, että se käy sekä kasvomeikin että silmämeikin puhdistukseen. Onpa sinulla sitten kevyt työmeikki tai voimakkaampi iltameikki ripsiväreineen, misellivesi poistaa sen käden käänteessä. Koostumus on suunniteltu takaamaan nopea, mutta hellävarainen puhdistus.