KYPSÄ IHO: ENSIMMÄISET MERKIT

Jotta iho säilyisi ikääntyessäänkin säteilevänä ja kauniina, ikääntymisen merkkejä kannattaa ehkäistä anti age -voiteiden avulla. Kun kypsä iho saa oikeanlaista hoivaa ja tarvitsemaansa huomiota, se hyötyy ja näyttää hyvin hoidetulta. 

SUOJAA IHO AURINGON SÄTEILTÄ

Vahingolliset UV-säteet ovat yksi suurimmista syistä ryppyjen ja pigmenttiläiskien muodostumiselle. Siksi on tärkeää käyttää kasvovoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Jos sää on erityisen aurinkoinen, muista lisätä myös aurinkosuojavoidetta.

NIVEA SUN UV Face Anti Age Q10 Cream -voiteessa on SPF 30 ja se sisältää Q10-koentsyymiä, joka suojaa tehokkaasti UV-säteiltä samalla, kun se ehkäisee auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjen ja pigmenttiläiskien muodostumista.

MITEN KYPSÄ IHO KEHITTYY?

  • Kahdenkymmenen ikävuoden jälkeen iho alkaa hiljalleen menettää kosteutta.
  • Kolmeenkymmeneen ikävuoteen mennessä iho on jo alkanut kypsyä. Siihen muodostuu vähemmän rasva-aineita, ja otsan juonteet ja ensimmäiset rypyt alkavat näkyä.
  • Nelissäkymmenissä iho alkaa ohentua ja menettää kiinteyttään ja kimmoisuuttaan. Kypsän ihon ensimmäiset tunnuspiirteet näkyvät naururyppyinä suun ja silmien ympärillä.
  • Ikääntyessä solujen aktiivisuus elimistössä kaiken kaikkiaan vähenee ja ihon uudistuminen hidastuu.
  • Ihon oman kollageenin vähentyessä ikääntyvän ihon volyymi vähenee viidenkymmenen ikävuoden jälkeen selvästi.
  • Kuudenkymmenen vuoden ikään mennessä iho menettää tiiviyttään ja ohenee. Myös ikään liittyviä pigmenttiläiskiä alkaa muodostua. Jotta iho säilyttäisi nuorekkuutensa, on tärkeää aloittaa anti age -hoitorutiini mahdollisimman nopeasti.

KUINKA HOITAA KYPSÄÄ IHOA

Ihon ikääntyminen on luonnollinen prosessi, mutta oikeanlaisella hoivalla ja huomiolla voimme tukea ihoa tässä prosessissa niin, että se pysyy terveenä ja säteilevänä. Kypsä iho on erityisen vaativa, ja sillä on omanlaisensa tarpeet. NIVEA on kehittänyt kokonaisen sarjan anti age -tuotteita, joiden avulla säilytät nuorekkaan olemuksen ja ehkäiset ihon ennenaikaista ikääntymistä.

ANNA IHOLLESI ERITYISTÄ HOIVAA

Ihon ikääntyminen on yksilöllistä, ja siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät. Tavallisesti ihoa on syytä kosteuttaa ja suojata ikääntymisen vaikutuksilta 25-30 vuoden iästä alkaen. Lue lisää löytääksesi sinulle parhaan kypsän ihon kasvovoiteen.

OIKEAT AINESOSAT IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

 

  • Arganöljyä sisältävät voiteet, kuten NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Day Cream -päivävoide, kosteuttavat ihoa intensiivisesti ja tuovat runsaasti lisää kosteutusta kuivalle, kypsälle iholle.

  • Takiaisuute tukee ihon omaa kollageenin tuotantoa. NIVEA Naturally Good Anti-Age Day Cream -päivävoide sisältää 99% luonnollisia ainesosia ja luonnollinen takiaisuute auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä jo kahden viikon kuluessa. Nukkuessasi voit auttaa ihoa elpymään NIVEA Naturally Good Anti-Age Night Cream -yövoiteella.

  • Q10 on ihon oma ainesosa, jonka luonnollinen pitoisuus laskee iän myötä. Käyttämällä sopivaa, koentsyymi Q10:ä sisältävää anti age -voidetta, kuten NIVEA Q10 Energy Healthy Glow Day Cream -päivävoidetta, kypsän ihon omaa Q10-pitoisuutta voi tehokkaasti vahvistaa.

  • Hyaluronihappo on toinen ikääntymisen vaikutuksia ehkäisevä ainesosa, joka sopii kypsän ihon tarpeisiin. Hyaluronihappo parantaa ihon omaa kykyä imeä vettä itseensä ja lisää solujen kykyä torjua oksidatiivista stressiä. Kypsä iho tuntuu näin pehmeältä ja sileältä ja siinä on nuorekas hehku. Hyaluronia sisältävät voiteet, kuten NIVEA Hydra Skin Effect Moisturising Day Cream, tukevat ihon kosteustasapainoa ja raikastavat ihoa.
make-up

KUINKA VALITA PARAS SEERUMI KYPSÄLLE IHOLLE?

Samalla tavoin kuin kasvovoiteissa, myös kasvoseerumeissa on tärkeää tarkastella ainesosia, jotta ihosi saa varmasti parasta hoivaa ja ravinteita. Tutustu ikääntyvälle iholle tarkoitettuun NIVEA Cellular Filler Elasticity Anti-Spot -kasvoseerumiin, joka sisältää hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia tuomaan intensiivistä kosteutusta ja samalla kiinteyttämään ihoa ja häivyttämään pigmenttiläiskiä silmin nähden jo neljässä viikossa.

RAIKASTAVAT JA KOSTEUTTAVAT KASVONAAMIOT

Jotkin parhaista luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista muun ihonhoidon lisäksi voivat löytyä keittiöstä. Mantelimaidosta tehty kasvojen puhdistusaine häivyttää ensimmäisiä juonteita, ja avokadonaamio on täynnä vitamiineja, jotka tuovat raikkaan tunteen ikääntyvälle iholle. Katso ohjeet tee se itse -naamioiden tekemiseen tästä.