nainen, joka käyttää misellivettä

Mitä on misellivesi ja miten sitä käytetään?

Ota selvää, mitä misellivesi on, mitkä sen hyödyt ovat ja parhaat tavat käyttää sitä ja ottaa se osaksi ihonhoitorutiiniasi.

Mitä on misellivesi ja miten sitä käytetään?

Misellivedestä on tulossa keskeinen aineosa kauneusmaailmassa; saatat kuitenkin ihmetellä mitä misellivesi on, ja miten se tulisi ottaa osaksi rutiiniasi. Lue lisää saadaksesi selville kaikki, mitä sinun tulee tietää hellävaraisesta kasvojen puhdistuksesta misellipuhdistustuotteilla ja siitä, miten misellivedellä poistetaan lika nopeasti ja perusteellisesti. Koska misellivesi on niin hellävarainen iholle, se sopii erityisesti herkille silmänympärysalueille. Misellivedellä on myös monia muita hyötyjä, joista kerrotaan alempana.


nainen puhdistaa kasvot

Mitä on misellipuhdistusvesi?

Vaikka olet ehkä kuullut sanan misellivesi, saatat silti miettiä ""mitä misellivesi on"". Misellivesi, kuten NIVEA Naturally Good Micellar Water, on puhdistusaine, joka sisältää misellejä. Nämä suspendoidut pinta-aktiiviset molekyylit ovat hydro- ja oleofiilisiä, eli ne vetävät puoleensa vettä, öljyä ja niiden mukana tulevaa likaa. Kun ne yhdistetään vanulappuun tai puhdistusliinaan, poistavat ne itsepäisenkin meikin. 

Misellipuhdistusveden ainutlaatuiset ominaisuudet tarkoittavat, että sitä voidaan käyttää kasvojen pesuun, meikinpoistoon ja kosteutukseen ihotyyppisi mukaan. Selitettyämme mitä misellivesi on, saatat silti yhä pohtia, mitä misellit ovat? 


Mitä on misellivesi

Mitä ovat misellit?

Oli kyseessä sitten meikinpoistoaine tai kasvovesi, termi miselli on kauneusalalla hyvin tunnettu. 

- Misellejä muodostuu mikroskooppisten pinta-aktiivisten molekyylien yhdistyessä ja ne ovat sekä vettä rakastavia (hydrofiilisiä) että rasvaa rakastavia (lipofiilisiä).
- Misellit voivat poistaa sekä vesiliukoisen että rasvaliukoisen meikin tai lian jäämiä.
- Miselliteknologian ansiosta yhden hyvän misellivesituotteen käyttö riittää kasvojen perusteelliseen puhdistamiseen. 
- Hellävaraisen mutta tehokkaan misellivesikoostumuksen ansiosta kasvoja ei tarvitse hangata, mikä saattaisi ärsyttää ihoa. 

 
Nyt siis tiedät, mitä misellivesi ja misellit ovat. Lue lisää niin saat tietää, miten misellivettä käytetään.

misellejä


naiset käyttävät misellivettä

nainen poistaa meikkiä

Kuinka käyttää misellivettä

Miselliveden käyttö ei vaadi paljoakaan kauneusalan osaamista; vanulappu yksinkertaisesti vain kostutetaan misellivedellä. Sitten kasvoja pyyhitään hellävaroen lian, meikin ja jopa ripsivärin poistamiseksi vaivattomasti. 

 
Miselliveden käyttö vaihe vaiheelta

1. Pese kätesi: ennen kuin käytät mitään kasvotuotetta, on tärkeää aloittaa pesemällä kädet. Näin varmistat, ettet hankaa lisää epäpuhtauksia kasvoillesi ja huokosiin.

2. Valitse oikea puhdistusaine: seuraavaksi on valittava omalle ihotyypille sopiva misellivesi (kuiva, herkkä, normaali). Eri misellivesituotteilla voi olla eri koostumuksia erilaisille ihotyypeille.

3. Kastele vanulappu ja pyyhi: ota vanulappu, kostuta se reilulla määrällä misellivettä ja anna imeytyä; voit sitten pyyhkiä kasvosi hellävaroen vanulapulla.

4. Viimeistele kosteusvoiteella: viimeisessä vaiheessa ihoa rauhoitetaan kosteusvoiteella tai rauhoittavalla kasvovoiteella kosteutta lisäämään.
Usein esitetty kysymys on, pitääkö misellivesi pestä pois. Vastaus on ei! Misellivesi on puhdistusneste, joka ei vaadi huuhtelua, joten voit tuotteen käytön jälkeen jatkaa tavallista ihonhoitorutiiniasi.


Mitä on misellivesi

Onko misellivesi kasvovesi?

Mitä misellivesi on ja miten se eroaa kasvovedestä"" voi aiheuttaa hämmennystä. Kasvoveden ja miselliveden välillä on kuitenkin huomattavia eroja. Mitä nämä erot ovat?
 
Misellivesi on erinomainen ja monikäyttöinen tuote, jota käytetään yleensä puhdistusaineena - ensimmäinen vaihe päivän aikana kertyneiden epäpuhtauksien, meikin ja lian poistamisessa. Koostumuksensa ansiosta misellivesi myös kosteuttaa ihoa, aivan kuten kosteusvoide, sekä auttaa palauttamaan ihon pH-tasapainon, juuri siten kuin kasvovesikin. 
 
Vaikka misellivettä voi käyttää kasvopesuna, meikinpoistoaineena, kasvovetenä ja kosteusvoiteena, kasvovesi ei toimi samalla tavalla. Kasvovettä voi käyttää puhdistuksen jälkeen ihon pH:n palauttamiseksi ja ihon valmistamiseksi muita tuotteita varten; kasvovettä ei kuitenkaan voi käyttää puhdistusaineena tai meikinpoistoaineena. Tämä on siis kasvoveden ja miselliveden ero.

Viisi miselliveden hyötyä

1) Hellävaraisempi kuin perinteiset puhdistusaineet: tämä tarkoittaa, että misellivesi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkkäihoisille. Tämä johtuu osittain siitä, että suurin osa parhaista misellivesituotteista on alkoholittomia.

2) Edistää ihon kosteutusta: useimmat misellivesityypit sisältävät yhdisteitä, kuten glyseriiniä, joiden on osoitettu auttavan ihoa säilyttämään kosteutta. Siksi se on kosteuttavampi kuin tavalliset meikinpoistoliinat.

3) Auttaa akneen: paras misellivesi akneen taipuvaiselle iholle on sellainen, josta ei jää jäämiä iholle. Tämä johtuu siitä, että iholle jäämiä jättävät tuotteet voivat tukkia ihohuokosesi, jolloin epäpuhtauksia on vaikea puhdistaa iholta. Tämän seurauksena syntyy aknea, valkopäitä ja mustapäitä.

4) Poistaa huokosia tukkivia öljyjä ja likaa: misellit voivat myös lisätä ihon läpäisevyyttä, jolloin puhdistusaineet pääsevät syvemmälle ihokerroksiin.

5) Mukaanotettava ja kätevä: meikinpoistajana, puhdistusaineena ja kasvovetenä toimiva monikäyttöinen tuote poistaa tarpeen käyttää useita tuotteita. Misellikasvoliinat ovat loistavia liikkeellä ollessa ja niitä voidaan käyttää koko päivän ajan.
 
On siis selvää, että misellivedellä on monia hyötyjä. Kaikki miselliveden hyödyt voidaan helposti lisätä mihin tahansa kauneudenhoitorutiiniin; kaiken lisäksi misellivesi ei vaadi lainkaan huuhtelua ennen käyttöä tai sen jälkeen!


nivea-misellivesi

Parhaat vinkit silmämeikin poistoon misellivedellä

Yksi parhaista miselliveden hyödyistä on, että se on täydellinen silmämeikinpoistoaine. Tämä on mahdollista, sillä kohdassa ""Mitä misellivesi on"" mainitut ominaisuudet tarkoittavat sen olevan hellävarainen iholle, erityisesti herkälle silmänympärysiholle.

- Jätä misellivedellä kasteltu vanulappu tai puhdistusliina hetkeksi suljettujen silmiesi päälle silmämeikin pehmentämiseksi ennen kuin pyyhit kasvosi ja silmäsi.
- Älä hankaa herkkää silmänympärysaluetta liikaa
- Jatka varovaista pyyhkimistä, kunnes vanulappuun tai puhdistusliinaan ei jää enää mitään. Liiallisen voiman käytölle ei ole tarvetta.
- Varmista, että olet poistanut kaiken silmämeikin ennen kuin puhdistat muut kasvosi alueet.
- Kun kyseessä on jämäkkä ja itsepäinen meikki, kuten vedenkestävä ripsiväri, misellipuhdistusliinat toimivat kuin magneetit poistaen meikin herkältä silmänympärysalueelta nopeasti, hellävaraisesti ja helposti.


Mikä on paras misellivesi sinulle ja ihollesi?

Opittuasi ""mitä misellivesi on"", halunnet tietää, miten löydät itsellesi parhaan miselliveden. Tuotepaljous voi tehdä valinnasta hankalan. Löytääksesi itsellesi parhaan miselliveden, on tärkeää päättää, mitä hyötyjä haluat. Etsitkö aknelle tai herkälle iholle sopivaa misellivettä, vai ihoa energisoivaa misellivettä? 

Jos etsit parasta misellivettä ihosi elvyttämiseksi ja piristämiseksi, suosittelemme uutta Nivea Energy Micellar Water 3X Antioxidants -koostumustamme, joka sisältää C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpaloa varmistaen, että ihosi syväpuhdistuu ja tuntuu elpyneeltä. Vegaaninen koostumus.