Tutustu karvanpoistoon, kaikki tieto yhdessä paikassa

Karvanpoisto voi tuntua ylivoimaiselta tuotteiden suuren määrän vuoksi. NIVEAlla me olemme tehneet sen sinulle helpoksi. Meiltä saat asiantuntijoiden neuvot ja tietoja eri karvanpoistomenetelmistä, jotka sopivat henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Tarjoamme myös tehokkaita karvanpoistotuotteita, jotka antavat silkinsileitä tuloksia.

Karvanpoisto - pitkäaikaiseen sileyteen

Karvanpoisto vahan avulla on suosittua niiden keskuudessa, jotka haluavat olla karvattomia pidempään, sillä vahaus poistaa ihokarvan tupestaan. Vahaa voi käyttää kaikkien vartalonosien karvanpoistoon käyttämällä joko kylmävahaliuskoja tai lämmintä vahaa. Karvojen tulisi olla alle 0.5 cm pitkiä, jotta vaha saa otteen karvoista.

Vinkkimme: kuori iho ennen vahaamista - näin karvatupit aukeavat tehden vahaamisesta helpompaa ja kivuttomampaa samalla kun se auttaa estämään sisäänpäin kasvaneita karvoja. Levitä vaha karvojen kasvusuuntaan ja vedä se pois vastakkaiseen suuntaan.

Karvojen ajaminen - nopea ja helppo karvanpoistomenetelmä

Ajaminen on suosittu karvojenpoistomenetelmä ja sen voi helposti tehdä kotona oikeiden tuotteiden avulla.

Vinkkimme: vaihda partahöylän terä säännöllisesti - ihotautilääkärit suosittelevat, että terä tulisi vaihtaa noin viiden tai seitsemän käyttökerran jälkeen. Näin toimien estät viiltohaavat ja ärsytyksen ajamisen jälkeen.

Aja suihkussa - kun karvat ovat pehmeitä, niitä on helpompi ajaa. Tällöin saat sen ajotuloksen, jota olet toivonut.

Käytä karvanpoistovaahtoa, -geeliä tai -voidetta - se suojelee ihoasi vaurioilta ja säilyttää ihon kosteuden.

Karvanpoistovoiteet - helppo ja kivuton karvanpoistomenetelmä

Karvanpoistovoiteissa on ainesosia, jotka pilkkovat keratiinin, jotka pilkkovat keratiinin, jolloin voit vain pyyhkiä pois karvat pienellä lastalla. Voidetta voi levittää moniin vartalonosiin ja sitä on helppo käyttää. Voiteen vaikutus iholla alkaa noin 10 minuutin jälkeen.

Vinkkimme: kokeile ensin tuotetta ihollasi - karvanpoistovoiteissa on kemikaaleja, jotka voivat reagoida ihosi kanssa, joten kokeileminen ensin on tärkeää. Älä käytä voiteita herkälle tai vaurioituneelle iholle - tämä vain ärsyttää ihoa ja voi aiheuttaa epämukavan olon.

Miksi laser karvanpoisto on niin suosittua?

Laserista karvojen poistajana on tulossa yhä suositumpaa naisten parissa. Mitkä ovat tämän pysyvän karvanpoistomenetelmän edut?

90 % naisista, joille tämä menetelmä sopii, sanovat, että pysyvä karvojenpoisto saavutetaan 3-6 session jälkeen. Se on aluksi aikaavievä ja kallis menetelmä, mutta vähitellen tulet käyttämään vähemmän aikaa karvojenpoistoon, sillä karvat eivät enää kasva takaisin.

Mutta mitkä ovat epäkohdat?

Osa naisista pitää karvanpoistoa laserilla hieman epämukavana, kun taas toisista se on erittäin kivuliasta. Onnistunut pysyvä karvojenpoisto riippuu karva- ja ihotyypistä, joten toisilla tulokset voivat olla onnistuneempia kuin toisilla.

Muita karvanpoistomenetelmiä

Epilointi - sekä pitkien että lyhyiden karvojen poistoon. Sähköepilaattorit vetävät useita karvoja ulos karvatupesta samaan aikaan käyttäen pyöriviä levyjä tai pinsettejä ja toisin kuin vahaaminen, tämä menetelmä voi saavuttaa kaikkein lyhimmätkin karvat. Se on tehokas karvanpoistomenetelmä, joka on pitkäkestoinen ja on uusittavissa.

Vinkkimme: epiloi lämpimän kylvyn tai suihkun jälkeen - tämä avaa ihohuokoset ja pehmentää karvat vähentäen kipua. Vedä iho kireäksi - tämä auttaa epilaattoria saavuttamaan yhdellä kertaa niin monia karvoja kuin mahdollista.

Sähköparranajokoneet: Aivan kuin ajaminen, sähköparranajokone leikkaa karvat ihon pinnalta. Konetta voi käyttää useamman kerran, mutta se maksaa enemmän ja on vaikeampi pitää mukana kuin partahöylää. Noin 7 prosenttia naisista pitää tätä karvanpoistomenetelmää parhaana.

Pinsetit - saavuta joka ikinen karva. Pinsettien käyttäminen on täydellinen menetelmä, kun haluat poistaa ne ihokarvat, joita muut mainitsemamme menetelmät eivät saavuta. Se on myös täydellinen tapa viimeistellä kulmakarvat ja poistaa kaikki satunnaisia ihokarvoaja, jotka haluat poistaa.

Vinkkimme: Levitä kuuma käsipyyhe ihollesi tai käy ensin lämpimässä suihkussa - tämä avaa ihohuokoset helpottaen karvanpoistoa. Levitä kylmä käsipyyhe ihollesi karvanpoiston jälkeen - tämä auttaa vähentämään punaisuutta ja  rauhoittaa ihoa.

Pysyvä karvojenpoisto - laserkarvanpoistossa valopulssit läpäisevät ihon syvälle, kuumentaen karvan juuren ja tuhoten sen. Tämä karvanpoistomenetelmä on kalliimpi ja se vaatii useita erillisiä sessioita ennen pysyvää tulosta.
 

Kuinka valita paras karvanpoistomenetelmä?

Karvojen ajaminen höylällä: täydellinen menetelmä nopeaan ja kivuttomaan karvojenpoistoon. Karvat kasvavat yleensä takaisin 1-3 päivän sisällä.

Karvojen poisto vahaamalla: Halpa ja pitkäkestoinen karvanpoistomenetelmä. Kuuma ja kylmä vaha toimivat hyvin kotioloissa ja sääret pysyvät karvattomina noin 1-2 kuukautta.

Karvanpoistovoiteet: kivuton karvanpoistomenetelmä niille, jotka haluavat poistaa joka ikisen karvan. Karvat sulavat ja pysyvät poissa 5-7 päivää.

Epilaattori: Loistava tapa, jos sinulla ei ole herkkä iho ja haluat pitkäkestoiset tulokset. Epilaattoria voit käyttää uudestaan ja uudestaan ja pääset käsiksi jopa pienimpiin karvoihin. Karvat kasvavat takaisin 1-2 kuukaudessa.

Laser-karvanpoisto: pysyvä karvojenpoistomenetelmä niille, jotka haluavat kuluttaa enemmän rahaa silkinsileän tuntemuksen saavuttamiseksi. Tämä onnistuu käyttämällä laseria joko kotona tai ammattilaisten luona.

Helli ihoasi

Karvojenpoisto ei tarkoita vain joka ikisen karvan poistamista vartalosta. Ihoa tulee hoitaa ja valmistaa hoitoihin, jos halutaan saavuttaa silkinsileä lopputulos, ja hoitamista tulee jatkaa toimenpiteen jälkeenkin.

Karvanpoiston jälkihoito

Ajamisen jälkeen NIVEA Rich Nourishing Body Milk -vartaloemulsio sitoo kosteutta ja rauhoittaa ajamisesta ärsyyntynyttä ihoa.

Vahaamisen jälkeen tulee välttää kovia kemikaaleja tai ärsyttäviä aineita vasta vahatulle iholle. NIVEA Express Hydration Body Lotion -vartalovoide on täydellinen valinta ihon rauhoittamiseksi.

Karvanpoiston jälkeen ihoa ei tulisi altistaa auringon valolle suojataksesi sitä auringon aiheuttamilta vahingoilta ja myös estääksesi hikoilemisen aiheuttamaa ärsytystä. Jos haluat mennä ulos aurinkoon, sinun tulisi varmistaa, että käytät aina aurinkosuojaa.

Käytä kylmäpussia kaikkien ärtyneiden alueiden punaisuuden vähentämiseksi ja ärsyyntyneen ihon rauhoittamiseksi.

On tärkeää pitää mielessä, että jos ihosi ärtyy jatkuvan karvanpoiston takia, sinun tulisi harkita pientä paussia, jotta ihosi voisi toipua. Meillä NIVEAssa on monia ravitsevia ja rauhoittavia tuotteita, jotka auttavat tässä tilanteessa, kuten NIVEA Rich Moisture Creme Shower Cream -suihkuvoide.
woman-applying-cream

NIVEAn huippuvinkit herkän ihon karvanpoistoon

Jokainen karvanpoistomenetelmistä aiheuttaa stressiä ja rasitusta iholle. Siksi on tärkeää tietää kuinka voit vaikuttaa tähän käyttäessäsi eri karvanpoistomenetelmiä, erityisesti, jos sinulla on herkkä iho.

- Käytä aina partavoidetta, -geeliä tai -vaahtoa ajamiseen. Näissä on ainesosia, jotka valmistavat ihoasi, pitävät kosteuden ihon sisällä ja rauhoittavat ihoa. Ne myös muodostavat ohuen estävän kerroksen ihon suojelemiseksi.

- Vahatessasi älä koskaan käytä ensin kosteusvoidetta. Voidetta tulisi käyttää 24 tuntia ennen karvanpoistoa, sillä se toimii parhaiten, kun iho on kuiva ja rasvaton. Tämä auttaa vahaamisessa niin, että saat poistettua kaikki karvat, eikä menetelmää täydy toistaa montaa kertaa.

- Levitä aina kosteusvoidetta iholle karvanpoiston jälkeen. Valitse kosteusvoide, jossa on rauhoittavia ainesosia, kuten NIVEA Creme Aloe Shower Cream - suihkuvoide, joissa on aloe veraa.

- Erityisen herkille alueille, kuten kainaloille, käytä hellää deodoranttia, kuten NIVEA Pure & Sensitive Anti-Perspirant Deodorant -deodoranttia, joka suojelee ihoa ärsytykseltä.