Nopeasti imeytyvä voide kiireisiin aamuihin


KUINKA POTKUSTARTTAAT AAMURUTIINISI
Useimpien täytyy mahduttaa paljon tekemistä aamuihinsa, eikä aika usein riitä. Suunnittele aamurutiinisi uudelleen ja tee siitä aiempaa tehokkaampi.

Kuinka säästät aikaa aamuisin

Tehosta aamurutiiniasi valmistelemalla sitä jo edellisenä iltana.
nuori-nainen-kokeilee-vaatteita

Valmistautuminen avainasemassa

Tarkoittipa se sitten vaatteiden laittamista valmiiksi seuraavaa päivää varten tai eväiden pakkaamista, valmistautuminen on avain sujuvaan ja stressittömään aamurutiiniin. Suunnittelu säästää aikaa.

Aamurutiini: Kuinka säästät aikaa

Aamut ovat yleensä musertavia, stressaavia ja kiireisiä, erityisesti jos koko perhe täytyy saada valmiiksi lähtöön. Asian ei kuitenkaan tarvitse olla niin. 

Hallitse aamujasi tehostamalla rutiinisi ja säästä samalla arvokkaita minuutteja unta. Yritä järjestää kaikki mahdollinen edellisenä iltana ja jätä vain pakolliset siihen, kun heräät. Tämä voi olla vaikkapa laukkusi pakkaamista valmiiksi töihin lähtöä varten, hiusten pesua tai roskisten vientiä – aamun tohinassa olet kiitollinen siitä, että nuo tehtävät on jo tehty.

Aamuissa tärkeintä on käyttää aikasi viisaasti ja pysyä aikatauluissa. Hanki ajastin suihkuun, jotta välttäisit lämpimän veden houkutusta ja sen takia myöhästymistä. Pidä silmällä kelloa myös aamiaista syödessäsi ja astu ulos ovesta järkevään aikaan. Järkevä suhtautuminen ajoittamiseen auttaa sanomaan hyvästit stressaaville aamuille.


Hallitse aamujasi

Tee aamurutiinistasi aiempaa tehokkaampi yksinkertaisilla vinkeillä ja nikseillä.
nuori-kaunotar-suihkussa
Vaiheittainen opas aamurutiiniin

Virkistävä suihku

Päivän aloittaminen virkistävällä suihkulla on hyvä tapa herättää keho ja mieli. Kokeile raikkaan ja virkistävän tuoksuista suihkugeeliä kuten NIVEA Powerfruit Refresh Shower Gel. Käyttökelpoinen vinkki on myös harjata hampaasi suihkussa yhdistääksesi kaksi vaihetta.
nuori-nainen-levittää-kosteusvoidetta-kylpyhuoneessa
Vaiheittainen opas aamurutiiniin

Kosteuta ihoasi

Käytä nopeasti imeytyvää kosteusvoidetta, kuten NIVEA Express Hydration Body Lotion, jotta voit pukeutua nopeasti ja jatkaa aamupuuhiasi.

kauniit-nuoret-kasvot
Vaiheittainen opas aamurutiiniin

Aamun kauneusrutiinit

Aamun kauneus- ja ihonhoitorutiinit ovat yksilöllisiä, mutta niitä on mahdollista nopeuttaa. Kokeile monikäyttöisiä meikkituotteita, kuten huuli- ja poskipunan yhdistelmää, tai jos on todella kiire, ota huulipuna mukaan laukkuusi, jotta voit lisätä sen myöhemmin – tilaisuuksia tulee kyllä!
nainen-valmistelee-hedelmä-ja-vihannessalaattia
Vaiheittainen opas aamurutiiniin

Syö kunnon aamiainen

Aamupala on päivän tärkein ateria. Kehosi saa siitä ravinteita ja energiaa, joita tarvitset kiireisenä aamuna. Valmistele kaikki mahdollinen edellisenä iltana ja pidä huoli, että sinulla on aamulla tarpeeksi aikaa syödä rauhassa.
älä-unohda-avaimiasi
Vaiheittainen opas aamurutiiniin

Kotoa lähtö

Yleensä juuri ennen lähtöä kerätään mukaan vielä viime hetken tarvikkeet ja etsitään avaimet. Tehdäksesi lähdön hetkistä mahdollisimman sujuvia, kokeile laittaa työtarvikkeesi valmiiksi etukäteen ja säilytä avaimesi aina samassa ja helposti muistettavassa paikassa.

Vinkkejä, kuinka tehdä aamuisista ylösnousuista helpompia

  • Vältä torkuttamista – nuo minuutit vain vähentävät toiminta-aikaasi.
  • Juo lasi vettä heti herättyäsi tehostaaksesi energiantuotantoasi.
  • Soita lempimusiikkiasi herättääksesi aivosi.
  • Laita kahvinkeitin valmiiksi edellisenä iltana, jotta se on valmiina kun heräät.
  • Aseta lämmitys käynnistymään riittävän aikaisin talviaamuina, jotta huone on herätessäsi lämmin.

Kosteuta suihkussa: NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Etsitkö helpompaa tapaa kosteuttaa ihoasi aamuisin? Levitä NIVEA In-Shower Nourishing Body Milk -kosteusvoidetta suihkun aikana ja huuhdo pois saman tien saadaksesi silkinpehmeän ihon. Kosteusvoide imeytyy välittömästi, joten voit pukeutua saman tien ja jatkaa päivääsi.
background

Nopeasti imeytyvät vartalovoiteet tehokkaaseen aamurutiiniin