Auringonoton jälkeinen kosteutus on tärkeää ihon hyvinvoinnin ja kauniin rusketuksen ylläpitämiseksi. Ravitsevat after sun -tuotteemme viilentävät ja kosteuttavat ihoa.
 
Iho auringolle altistumisen jälkeen

Aurinkotuotteiden käytön pitäisi olla osa kesäistä ihonhoitoa – ei vain ennen aurinkoon menoa, vaan myös sen aikana ja auringonoton jälkeen. Aurinkosuojaemulsio, -suihke tai -voide suojaa ihoa liialta UV-säteilyltä, ja after sun -tuotteet viilentävät ja rauhoittavat stressaantunutta ja ärtynyttä ihoa auringolle altistumisen jälkeen. Auringonotto kuivattaa ihoa, ja kloori- tai suolavesi voivat myös rasittaa ihoa. After sun -tuotteet rauhoittavat ja viilentävät ihoa mukavasti. Viilentävästi vaikuttavat after sun -tuotteet ovat myös tehokkaasti hoitavia, ja niiden pitäisi kuulua olennaisena osana kauneudenhoitoosi lämpiminä kesäpäivinä. Voiko after sun -emulsio auttaa pidentämään rusketuksen kestoa? Kyllä. Hoitava ja kosteuttava after sun -tuote myös pidentää rusketuksen kestoa. Tämä johtuu siitä, että kuiva iho uusii soluja nopeammin, jonka myötä myös rusketus katoaa. Riittävä after sun -tuotteiden käyttö hidastaa tätä.


After sun -tuotteet: Balsamia iholle auringonoton jälkeen

Iho tarvitsee kaiken saatavilla olevan hoidon pitkän aurinkoisen päivän jälkeen. UV-säteily rasittaa ja kuivattaa ihoa, jonka me tunnemme esimerkiksi kireytenä ja poltteluna – NIVEAn After Sun -tuotteet helpottavat ja auttavat välittömästi. Niiden ainesosat ja koostumus sopivat ja ovat kehitettyjä erityisesti herkälle iholle. After sun -tuotteet auttavat palauttamaan ihon luontaisen suojaavan kerroksen sekä uudistamaan sitä samalla, kun ne rentouttavat sinua osana auringonoton jälkeistä kauneudenhoitoa. After sun -tuotteiden kevyt ja viilentävä koostumus tuntuu mukavalta ja tehokkaalta levittää, mikä on erityisen tärkeää ärtyneelle ja herkälle iholle. NIVEAn After Sun -tuotteiden käytön lisäksi voit tehdä ihollesi muutakin auringonoton jälkeen: Pidä tauko varjossa ja huuhtele iholta aurinkovoiteet ja hiekka, suola tai kloori kädenlämpöisessä suihkussa. Taputtele iho kuivaksi pyyhkeellä ja vältä liian rajua hankaamista. Auringonvalo ei vaikuta vain ihoosi, vaan se rasittaa myös hiuksiasi, jotka tarvitsevat erityisen hellää hoitoa. Erittäin täyteläinen shampoo tai hoitoaine hoitaa auringon rasittamia hiuksiasi pitkäkestoisesti ja pitää ne pehmeinä ja terveinä.


After sun vai vartaloemulsio – mitä eroa niillä on?

Ympäristövaikutukset, kuten aurinko, tuuli tai vesi kuivattavat ihoa ja UV-säteily rasittaa ihoa ja tekee sen araksi ja ärtyneeksi. Toisin kuin vartaloemulsio tai -maito, after sun -tuotteet sisältävät hoitavia ainesosia, jotka palauttavat ihon kosteuden sekä rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Tämä viilentävä vaikutus helpottaa välittömästi ja jättää iholle mukavan tunteen.