Naiset pääsevät eroon mustapäistä

Kuinka päästä eroon mustapäistä?

Kaikki, mitä sinun tulee tietää mustapäistä, mustapäiden ehkäisystä ja mustapäiden poistosta.

Kuinka päästä eroon mustapäistä?

Lähes jokaisella meistä on jossain vaiheessa ollut pieniä valkoisia tai mustia pisteitä eli mustapäitä nenässämme, otsassamme tai leuassamme. Onneksi on olemassa muutamia keinoja, joilla mustapäistä pääsee eroon! 

Kärsitkö mustapäistä? Oletko huomannut, että ne muuttuvat finneiksi? Lue lisää oppiaksesi lisää valkopäistä, mustapäistä, finneiksi muuttuvista mustapäistä ja - ennen kaikkea - kuinka päästä eroon mustapäistä.

MITÄ SINUN TULISI TIETÄÄ MUSTAPÄISTÄ

Mustapäät ja kaikki markkinoilla olevat mustapäiden poistoon tarkoitetut voiteet saattavat häkellyttää, mutta NIVEA on tässä apunasi.
nainen puhdistaa kasvoja

MITEN JA MISSÄ MUSTAPÄITÄ ESIINTYY: MUSTAPÄÄT KASVOISSA, NENÄSSÄ JA LEUASSA

 

Ihon epäpuhtaudet esiintyvät aina karvatuppien yhteydessä olevissa talirauhasissa. Kyseisiä tuppeja, jotka muodostuvat pienistä karvoista ja talirauhasista, löytyy pääasiassa kasvoista, rintakehästä ja selästä. Jos tuppi tukkeutuu tai huokoseen pääsee bakteereja, muodostuu mustapää. 

 

MIKÄ AIHEUTTAA MUSTAPÄITÄ JA AKNEA?

Monet asiat edistävät ihon yleistä hyvinvointia, mutta alta löydät muutamia mustapäiden ja aknen ehkäisyyn liittyviä seikkoja:
•        Hormonaaliset vaihtelut
•        Stressi ja huoli
•        Epäterveelliset elämäntavat
•        Perinnöllisyys


MUSTAPÄÄSTÄ FINNIKSI

Jos mustapäät eivät tyhjene itsestään, niistä muodostuu vakavampi ja turhauttavampi ongelma. Mustapääfinni. Talikerääntymä toimii bakteerien kasvualustana, ja voi johtaa märkää täynnä oleviin, tulehtuneisiin finneihin. Muista; älä koskaan purista finniä! Kun se puhkeaa, ympäröivä kudos saattaa tulehtua, jolloin finnejä syntyy pian lisää, ja alueesta tulee punainen sekä ärtynyt. Jos siis haluat ehkäistä finnejä, on tärkeää käyttää mustapäiden poistoon tarkoitettua voidetta heti, kun näet niiden alkavan muodostua.

MUSTAPÄIDEN SUHTEEN KAIKKI RIIPPUU IHOTYYPISTÄSI

Onko ihollasi taipumusta epäpuhtauksiin, kuten mustapäihin ja finneihin? Jos on, mietit varmasti, miten mustapäistä ja finneistä pääsee eroon. Omalle ihotyypillesi räätälöidyllä ihonhoidolla voit mahdollisesti estää niiden ilmestymisen - ja jos niitä ilmaantuu, pääset niistä nopeasti eroon.

SEKAIHO
Jos sinulla on sekaiho, poskesi ovat tavallisesti kuivat, kun taas otsasi, nenäsi ja leukasi ovat rasvaiset ja niihin ilmestyy epäpuhtauksia. Tämä ihotyyppi on ihonhoidon kannalta erityisen haastava. Varmista, että räätälöit kasvojenpuhdistusrutiinisi vastaamaan sekaihon tarpeita. Valitse kosteuttava ja öljytön hoitotuote, joka ehkäisee epäpuhtauksia T-alueella.

 

RASVAINEN IHO
Epäpuhdas, rasvainen iho tuottaa liikaa talia ja saa ihon näyttämään kiiltävältä. Huokoset tukkeutuvat ja mustapäitä tai finnejä ilmaantuu. Tehokas puhdistaminen on erityisen tärkeää. Poista ylimääräinen tali miedolla pesugeelillä, joka on hellä ihollesi ja antaa runsaasti kosteutta. Mieto pesugeeli on erinomainen vaihtoehto mustapäiden poistovoiteelle, sillä se ei toimi pelkästään voiteena mustapäille, vaan pitää myös ihon puhtaana.

nainen, jolla on kirkas iho

MITÄ TEHDÄ MUSTAPÄILLE

JA MITEN PÄÄSTÄ EROON MUSTAPÄISTÄ

• Kasvojen puhdistus: Hyvä puhdistusaine poistaa epäpuhtaudet ja auttaa pitämään mustapäät loitolla. Kokeile NIVEA MagicBAR Refreshing Face Cleansing Bar -palasaippuaa, joka nuorentaa ja puhdistaa ihoa. Manteliöljyä ja mustikkaa sisältävä vegaaninen koostumus rauhoittaa ihoa syväpuhdistaen sitä samalla - eikä se sisällä muovia). Tarjoamme valikoiman MagicBAR -palasaippuoita jokaiseen tarpeeseen - jopa käteviä saippua-alustoja niiden säilyttämistä varten.
•  Kasvonaamiot: Säännölliset kasvohoidot poistavat kasvoilta öljyä, kuolleita ihosoluja sekä mustapäitä. Hemmottele ihoasi kasvonaamiolla kerran viikossa saadaksesi hehkuvan ja puhtaan ihon.

•  Mustapääkuorinta: Epäpuhtaalle iholle, jossa on runsaasti mustapäitä, tarvitaan mustapäiden poistovoide. Jos kuitenkin etsit jotakin, mikä poistaa mustapäitä samalla ihoa hoitaen, NIVEA MagicBar Exfoliating Face Scrub on täydellinen tuote. Se poistaa ylimääräisen öljyn iholta mustapäiden ja finnien ehkäisemiseksi.

•  Puhdistusliuskat: Käytä puhdistusliuskoja T-vyöhykkeen alueella. Kun olet antanut liuskan vaikuttaa jonkin aikaa, revi liimanauha irti yhdellä kertaa. Näin poistat ylimääräisen talin huokosista - mustapäät kasvoissa eivät mahda asialle mitään! VINKKEJÄ JA NEUVOJA TUKKEUTUNEIDEN HUOKOSTEN JA MUSTAPÄIDEN TORJUNTAAN

Haluat varmasti tietää, miten päästä mustapäistä eroon, varsinkin mustapäistä kasvoissa, mutta siinä voi mennä hetki, joten olethan kärsivällinen. Sillä välin on hyvä tietää, miten ehkäistä huokosten tukkeutumista ja puuttua asiaan ennen kuin niin tapahtuu!

•   Antibakteeriset peitepuikot: Jos haluat peittää kasvojen mustapäät, älä käytä vain tavallisia meikkejä. Peitepuikot tai kasvopuuterit, joissa on antiseptinen vaikutus, sopivat tähän paremmin.

•  Ammattimaiset kauneushoidot: Kauneushoitolassa mustapäiden poiston suorittaa kokenut ammattilainen: kasvojen höyryttäminen avaa huokoset, jolloin mustapäät voidaan poistaa. Sen jälkeen iho desinfioidaan, sille levitetään kasvovettä ja sitä hoivataan. Tulet hämmästymään sitä,, kuinka paljon voit parantaa ihosi ulkonäköä! Hoito voi kuitenkin olla hintavaa, joten kenties on parasta aloittaa mustapäiden poistovoiteesta, mikäli et halua sijoittaa suurta summaa tässä vaiheessa. 

•  Elämäntavat: Haluaisitko, että kasvoissasi olisi vähemmän mustapäitä? Ruokavalion ja elämäntapojen muutoksilla se on mahdollista. Hylkää ihoa mahdollisesti vahingoittavat rasvaiset ruoat, jotka sisältävät vähemmän vitamiineja ja hivenaineita. Syö sen sijaan terveellisesti ja juo paljon nesteitä. Suosittelemme myös välttämään tupakointia. Tupakointi on myrkkyä ihollesi ja sillä voi olla pitkäkestoisia, negatiivisia vaikutuksia ihon ulkonäköön. Yhdistä hyvät elämäntavat hyvään mustapäiden poistovoiteeseen, ja tulet varmasti huomaamaan parannuksen ihosi ulkonäössä.

VOIKO MUSTAPÄÄT POISTAA PYSYVÄSTI?

Valitettavasti mustapäiden pysyvään poistoon ei ole olemassa taikakeinoja. Siksi on tärkeää löytää omalle ihotyypillesi ja ihonhoitotavoitteisiisi räätälöity ihonhoitorutiini.