• Kaikki
  • Erikoishoitotuotteet
  • Kasvokuorinta
  • Kasvonaamiot
  • Kasvonaamiot
  • Päivävoiteet
  • Seerumi
  • Yövoiteet
Suodatin
Lajittele
Lajittele

Löydä oikeanlainen kasvovoide täydelliseen ihonhoitorutiiniin

Kylmyys, lämmitysjärjestelmät, aurinko: kasvojen iho altistuu ulkoisille vaikutteille joka päivä. Kaikki näistä eivät ole sinulle hyväksi – jotkin ärsyttävät ihoa tai edistävät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Siksi on tärkeää suojata ja ravita ihoa päivittäin laadukkaalla kasvovoiteella. Mikä on oikea kasvovoide juuri sinulle?

Ihosi on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä

Juuri sinun ihosi tarpeisiin täydellisesti räätälöidyn kasvovoiteen löytämiseksi on tärkeää, että tunnet oman ihotyyppisi. Ainoastaan sillä tavalla osaat valita juuri ne tuotteet, joista on erityisen paljon hyötyä ihollesi. Tuntuuko ihosi usein kireältä ja kuivalta? Tuleeko ihoosi herkästi näppyjä? Oletko herkkä kirkkaalle valolle tai äärimmäisille lämpötiloille? Sekaiho, kuiva iho, epäpuhdas iho, normaali iho tai herkkä iho: Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva kasvovoide NIVEA:n valikoimasta. Kosteuta kuivaa ihoa kosteuttavalla ryppyvoiteella, hemmottele herkkää ihoa luonnollisella kasvovoiteella, jossa on hellävarainen koostumus, ja hoida näpyt ja kiilto tehokkaasti öljyttömällä kasvovoiteella.

Erityistä hoivaa erityistarpeisiin

Ikääntyessä iho muuttuu. Solut uusiutuvat hitaammin, ne tuottavat vähemmän kollageenia ja iho menettää kosteutta ja kimmoisuutta. NIVEA:n ihonhoitoinstituutti on kehittänyt erityisen kosteuttavan kasvovoiteen erityisesti kypsän ihon tarpeisiin. Kiinteyttävän kasvovoiteen innovatiivinen koostumus vähentää ryppyjä näkyvästi ja ehkäisee uusien ryppyjen muodostumista. Näin iho näyttää raikkaammalta ja nuorekkaammalta. Auringon ultraviolettisäteet vaikuttavat erityisen merkittävällä tavalla ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Koska ne läpäisevät jossain määrin myös lasia, iho altistuu arjessa jatkuvasti UV-säteille. Tästä syystä monet NIVEA:n kasvovoiteista sisältävät aurinkosuojakertoimen 15 tai 30 ja erityisen UVA-suodattimen. 

Kattava ihonhoitorutiini NIVEA:lta

Jotta iho säilyisi kauniina ja säteilevänä pitkään, on tärkeää noudattaa säännöllistä ihonhoitorutiinia. Siihen kuuluu esimerkiksi päivittäinen kasvovoide ja silmänympärysvoide. Valitse aina tuotteet samasta ihonhoitosarjasta. Näin voit olla varma siitä, että tuotteiden sisältämät ainesosat sopivat juuri sinun ihosi tarpeisiin ja saat niistä kaiken irti. Esimerkiksi Naturally Good -tuotesarjamme pitää sisällään kauniin luonnollisen kasvovoiteen nimeltä Natually Good Radiance Day Cream. Tämä kosteuttava kasvovoide on tehty 99% luonnollisista ainesosista, ja se on siksi hellävarainen niin iholle kuin ympäristöllekin.