NIVEA kasvonaamiot, ihanteellinen hoitotuote kiireiseen elämäntapaan

Tänä päivänä kasvonaamioita on saatavilla suuri valikoima. Kasvonaamioita on monen tyyppisiä, ja ne vaikuttavat eri tavoin. NIVEA:n kasvonaamiot on kehitetty erilaisissa olosuhteissa eläville ihmisille. Arjen haasteet voivat jättää ihoon jälkensä, olipa kyse ilmansaasteista tai stressistä, joten on tärkeää miettiä, minkälainen kasvonaamio pitää juuri sinun ihosi puhtaana ja terveenä.

NIVEA Q10 Energy Sheet Mask

NIVEA Q10 Energy Sheet Mask
on virkistävä kasvonaamio kaikille ihotyypeille, yksi parhaista. Tämä kosteuttava kasvonaamio vähentää ryppyjä, antaa iholle uutta energiaa ja jättää kasvoille nuorekkaan ja kirkkaan ilmeen. Naamio kirkastaa ihoa ja saa ihon säteilemään. Koostumuksessa yhdistyy kaksi antioksidanttia, Q10, joka on 100% identtinen ihon oman koentsyymi Q10:n kanssa, ja C-vitamiini, jolla on kolme välitöntä vaikutusta. Se elvyttää väsynyttä ja elotonta ihoa, häivyttää ryppyjä ja ravitsee ihoa.

 

Kasvonaamion käytön edut

Kasvonaamioita on monenlaisia. Esimerkeistä käyvät kangasnaamio, kasvonaamio mustapäille, savinaamio, voidenaamio ja mutanaamio, vain muutamia mainitaksemme. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, hyvä kasvonaamio vaikuttaa lopulta ihoon monella myönteisellä tavalla. On nopeavaikutteisia ominaisuuksia, joiden ansiosta eron huomaa lähes välittömästi. Lisäksi on jokaiselle ihotyypille erikseen räätälöityjä kasvonaamioita. Naamiolla voi olla syväpuhdistava vaikutus, joka poistaa ihon uloimman kerroksen alle kertynyttä likaa, kosteuttava vaikutus tai vaikkapa epäpuhtauksia poistava vaikutus.