NIVEAn aurinkovoidevalikoima herkälle iholle pitää ihosi turvassa ärsytykseltä ja auringolta

Sinun ei koskaan tulisi huolestua siitä, kuinka kauan nautit ulkoilmasta ja siitä kuinka käytät aurinkovoidetta herkän ihosi takia. Herkän ihosi auringolta suojelemisen ei tulisi johtaa ihon ärsyyntymiseen. Joten ottaen nämä huolet huomioon, olemme huolella luoneet aurinkovoiteita, jotka vastaavat herkän ihon erityisvaatimuksia. Näin voit olla huoletta auringolta suojauttuna. Näillä hajusteettomilla aurinkovoiteilla on erityisen hoitavat koostumukset ja ne sisältävät rauhoittavia lisäaineosia, kuten Aloe veraa ja jojobaöljyä, jotka ovat hyviä herkän ihon hoidossa. 

Nauti kesästä ulkona NIVEAn herkän ihon aurinkovoidevalikoiman kanssa

Project- ja Sensitive-aurinkovoidesarjamme suojaavat sinua vahingoittavilta UV-säteiltä samalla kun ne ovat helliä herkälle ihollesi. Meillä on juuri sitä, mitä tarvitset pitääksesi itsesi ja koko perheesi turvattuina ja auringosta nauttien minä tahansa vuodenaikana. Käytä meidän herkän ihon aurinkovoidetta, jos olet huolestunut kovasta helteestä, kuivasta ihosta tai muista ongelmista, joita herkkä iho saattaa aiheuttaa niin, että sinun ei tarvitse huolehtia auringossa viettämästäsi ajasta.

Hajuste on myös hyvin tavallinen herkän ihon ärsytyksen aiheuttaja, joten hajusteettoman aurinkovoiteen käyttäminen on hyvä ajatus, jotta voit minimoida suojasi aiheuttaman epämukavuuden. Onneksi kaikki meidän herkän ihon aurinkovoiteemme ovat hajusteettomia.

NIVEA-aurinkotuotteemme sisältävät hyvin tehokkaita UVA/UVB-suodattimia, jotka antavat välittömän suojan, joka toimii herkillä ihotyypeillä ja vähentää riskiä saada aurinkoallergia.  

Mikä on paras herkän ihon aurinkovoide?

Jos kärsit herkästä ihosta, kokeile  NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Soothing Sun Spray -aurinkosuihketta. Tämä hajusteeton aurinkovoide antaa vahvan UVA/UVB-suojan puolustaen ihoasi ja se on lisäksi rikastettu Aloe veralla ja jojobaöljyllä, joka ravitsee herkkää ihoasi. Sen lisäksi tämä herkän ihon aurinkovoide on vedenkestävä antaakseen sinulle lisäsuojan vesileikkien aikana tai kun hikoilet. Suosittelemme, että levität aurinkovoidetta uudestaan heti uimisen tai voimakkaan hikoilun jälkeen taataksesi jatkuvan suojan.

Mikä on paras erittäin herkän ihon aurinkovoide?

Jos ihosi on erittäin herkkä ja vaatii enemmän hoivaa kuin on herkkä iho normaalisti, kokeile NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Lotion SPF50+ -aurinkoallergiavoidettamme. Tämä hajusteeton aurinkovoide on paras erityisen herkälle ihollesi, sillä se antaa korkean tason UV-suojan ja on tehostettu antioksidanteilla ihon suojelemiseksi aurkinkoallergioilta ja ärsytykseltä.

Mikä on paras herkän ihon aurinkovoide kasvoille?

Erityisen herkän ihon ollessa kyseessä, on parempi käyttää eri herkän ihon aurinkovoidetta kasvoillesi. NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive Cream -aurinkovoide on hajustamaton aurinkovoide, joka on erityisesti luotu kasvojen herkän ihon tarpeisiin. Kosteuttava voide antaa hyvin luotettavan ja tehokkaan SK-suojan samalla kun se helpottaa ärsytystä ja vähentää kireyden tunnetta.