Oppaamme käsivoiteisiin

Tässä joitakin vinkkejä siihen, mikä käsivoide pitää kätesi parhaiten kosteutettuina ja estää niitä kipeytymästä.

MIKÄ ON PARAS KÄSIVOIDE SINULLE?

Käsillämme on paljon töitä päivän aikana ja ne voivat kärsiä ilman kunnollista huolenpitoa. Käyttämällä käsivoidetta, joka sopii tarpeisiisi, pitää ne tyytyväisinä ja kosteutettuna sekä vähentää kivun mahdollisuutta. Tässä vinkkejä siihen, mikä on paras käsivoide sinulle.
Best Hand Cream

MIKSI SINUN PITÄISI LÖYTÄÄ ITSELLESI PARAS KÄSIVOIDE:

  1. Kuivat & halkeilevat kädet
  2. Kutiavat kädet
  3. Käsien hilseilevä iho
  4. Herkät kädet
  5. Anti-age -vaikutus käsillesi
Best Hand Cream

SYITÄ KÄSIEN VAIVOILLE:

  • Kylmät talvet sekä kuumat ja kuivat kesät voivat olla uskomattoman rankkoja käsillesi. Käsien kuivuminen aiheuttaa karheutta ja kuivuutta sormien välissä ja kämmenillä, mikä johtaa halkeilevaan ihoon. Jos et käytä käsienhoitotuotteita erityisesti tähän aikaan vuodesta, kätesi varmasti kaipaavat epätoivoisesti kosteutusta. Kosteuta käsiäsi usein estääksesi ihoa halkeilemasta, se on erityisen tärkeää käsien pesun jälkeen. Lue täältä lisää siitä, kuinka pitää huolta kuivista käsistä.
  • Oletko altistunut auringolle ilman aurinkovoidetta? On mahdollista, että kätesi ovat saaneet auringonpolttamia ja hilseilevät nyt, kun kuolleet ihosolut putoilevat pois. Yksinkertainen tapa välttää tämä on varmistaa, että suojaat ihosi auringolta joka päivä - aurinkovoide ei ainoastaan kosteuta ihoasi, vaan auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamaa pitkäaikaista vahinkoa ja estää lisäksi käsiesi ihoa halkeilemasta.
  • Kuten muukin ihosi, kädet voivat myös olla herkkiä, joten on tärkeää pitää niistä hyvää huolta ja huomioida, jos sinulla on kutiavat kädet, halkeilevat kädet tai kuivat kädet. Sinun tulisi myös käyttää käsivoidetta, joka on erityisesti suunniteltu rauhoittamaan herkkää ihoa, sillä sellainen on paras käsivoide sinulle.
  • Jos kärsit ihosairaudesta, kuten ekseemasta, kädet voivat kuivua ja ne saattavat kutista ihollesi ilmaantuvien reaktioiden ja tulehdusten vuoksi. Tällaisessa tilanteessa sinun on hyvä käydä lääkärissä, jotta saat reseptin sellaiseen käsivoiteeseen, joka sisältää lääkinnällisiä ainesosia, jotka hoitavat ihoasi. Kutiaminen voi johtua myös kemikaaleista pyykinpesuaineissa tai käsienpesuaineissa, joten yritä vaihtaa hajusteettomiin ja kosteuttavampiin käsisaippuoihin selvittääksesi, onko niistä apua.

LÖYDÄ PARAS KÄSIVOIDE KÄSILLESI

KUIVILLE KÄSILLE

Paras käsivoide sinulle on sellainen, joka antaa pitkäkestoisen kosteutuksen, kuten sheavoita sisältävä NIVEA Smooth Hand Cream -käsivoide. Sheavoin kosteuttavat rasvahapot antavat ihollesi terveen ja joustavan tunteen. Sheavoi ehkäisee myös tulehduksia, mikä auttaa vähentämään ympäristön aiheuttamaa ihoärsytystä ja ihosairauksia kuten ekseemoja.

KUTIAVILLE & HALKEILEVILLE KÄSILLE

Paras käsivoide halkeileville käsille sisältää vahvistavia ominaisuuksia, jotka auttavat korjaamaan ihoa. Kokeile voiteita, joissa on B5-provitamiinia, kuten NIVEA Repair Care Hand Cream -käsivoidetta. Tämä ainesosa on tehokkaasti kosteuttava ja vähentää veden haihtumista sitomalla kosteuden ihoon. Sillä on myös parantavia ominaisuuksia, jotka helpottavat kutinan tunnetta. B5-provitamiini auttaa korjaamaan ihoasi saaden sen parantumaan nopeammin suojellen sitä samalla lisävahingolta.

HILSEILEVILLE KÄSILLE -

Paras käsivoide sinulle on sellainen, joka on täynnä luonnollisia, rauhoittavia ainesosia. Riippumatta valitsemastasi voiteesta, muista laittaa voidetta uudelleen käsienpesun jälkeen suojaamaan arkaa käsien ihoa lisävahingoilta. Vaikka monet voiteet suojaavatkin käsiäsi auringolta, on silti suositeltavaa, että käytät myös aurinkovoidetta, sillä aurinkovoide antaa todistetusti kunnollisen suojan UV-valoa vastaan. Lue lisää kuivan ihon hoidosta täältä.

HERKILLE KÄSILLE

Paras käsivoide sinulle on sellainen, joka on hellä ja huolehtiva ihollesi. Kokeile NIVEA Soft Creme -käsivoidetta, joka sisältää jojobaöljyä ja E-vitamiinia, jotka nostavat ja tehostavat ihosi kosteustasapainoa. Jos ihosi tarvitsee nopeaa virkistymistä, on tämä voide täydellinen sinulle, sillä se auttaa ihoa ja uudistumaan.

YLEISEEN SUOJAAMISEEN

Paras käsivoide sinulle on sellainen, joka suojelee ja syväkosteuttaa ihoasi ja jota voit käyttää säännöllisesti. Anti-age-ominaisuudet ovat todella hyödyllisiä, sillä ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät usein käsissä. Kokeile NIVEA Q10 Anti-Age Hand Cream -käsivoidetta, se on erinomainen taistelussa ikääntymisen merkkejä, kuten käsien ryppyjä ja maksaläikkiä, vastaan, sillä se herättää ihosoluja ja ihon kollageenivarastoja. Suosittelemme, että käytät sitä säännöllisesti saadaksesi pitkäkestoisia ja huomattavia vaikutuksia.

Kaikki NIVEAn käsivoiteet sopivat täydellisesti mukaan kun olet liikkeellä tai reissussa. Kun olet löytänyt itsellesi parhaan käsivoiteen, kätesi pysyvät kosteutettuina.