NIVEA-KÄSIVOIDE

Suojaa ja hoida käsiäsi yhdellä tieteellisesti kehitetyistä käsivoiteistamme. Käsivoiteemme sisältävät mm. manteliöljyä, sheavoita ja jojobaöljyä – ne ovat hellävaraisia iholle, mutta kosteuttavat sitä samalla tehokkaasti ja jättävät ihon silkinpehmeäksi ilman rasvaisen tuntuista pintaa.
 
Anna käsillesi energiaa ja elinvoimaa

NIVEA-käsivoiteet on kehitetty tieteellisesti varmistamaan, että kädet saavat tarvitsemansa syvän kosteutuksen. Tarvitsetpa sitten tehokkaasti ravitsevaa hoitoa kuiville käsille tai sheavoita sisältävän käsivoiteen erityiseen pehmeyteen, meillä on käsivoide mihin tahansa tarpeisiisi.

Kosteuttavat, suojaavat ja ikääntymistä estävät käsivoiteet

NIVEA-käsivoiteissa käytetään vain parhaita ainesosia korkealaatuisimpien tulosten varmistamiseksi. Ainesosien kuten mm. manteliöljyn ja provitamiini B5:n ansiosta käsivoiteet syväkosteuttavat ihoa, suojaavat sitä ympäristövaikutuksilta ja auttavat aktiivisesti vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä. Kokeile esimerkiksi Q10 Anti-Age Hand Cream -käsivoidetta, joka vähentää ikääntymisen merkkejä iholta, tai kuivaa ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa NIVEA Repair Care Hand Cream -käsivoidetta. Tutustu koko käsivoidevalikoimaan jo tänään.