UUSIA TUOTTEITA

JÄNNITTÄVIÄ KAMPANJOITA JA UUSIA TUOTTEITA KOOSTETTUNA

Tästä osiosta löydät kaikki uusimmat kilpailut ja kampanjat, jotka ovat tällä hetkellä tarjolla NIVEA.de-sivustolla ja myymälöissä. Oletko kiinnostunut selvittämään uusien tuotteidemme taustat, niiden käytön ja kehityksen? Täältä saat syventävää tietoa tutkimustyöstämme, voit lukea asiantuntijoidemmehaastatteluja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tuotteistamme.
228 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje
Tutustu uusimpiin NIVEA-tuotteisiin

NIVEA pyrkii aina parantamaan ja kehittämään aivan uusia tuotteita pystyäkseen vastaamaan laajasti vaihteleviin ja yksilöllisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Jos olet kiinnostunut pysymään ajan tasalla uusimmista NIVEA-tuotteista, olet todellakin tullut oikeaan paikkaan. Selaile korkealuokkaisten vartalonhoitotuotteidemme valikoimaa ja etsi jotain, mitä olet kaivannut, tai hae hieman inspiraatiota johonkin täysiin uuteen juttuun. Kuka tietää – ehkäpä löydät uuden suosikkituotteen. Mitkä ikinä tarpeesi ovatkin, valikoimaamme päivitetään jatkuvasti uusia ja ainutlaatuisia tuotteita, joita et löydä mistään muualta. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka menevät vartalonhoitoa pidemmälle ja tarjoavat sinulle sen, mitä tarvitset kohentaaksesi elämänlaatuasi ja pitääksesi itsesi aktiivisena ja onnellisena.

Anna meidän inspiroida sinua kaikilla upouusilla tuotteillamme

Etsitpä sitten uutta hiustyyliä tai kokonaan uutta ulkomuotoa, yrität pysyä ikääntyvän ihon vauhdissa tai pärjätä päivittäisen kauneudenhoidon kanssa, täysin uudessa NIVEA-tuotevalikoimassamme on aina jotain tarpeisiisi sopivaa. NIVEA on ylpeä voidessaan tarjota sinulle ainoastaan korkealaatuisia tuotteita ja ainesosia sekä hyödyllisiä neuvoja ja tietoa niiden tehokkaasta käytöstä. Hyödynnä jatkuvasti uudistuvaa valikoimaamme äläkä jää paitsi uusista tuotteista. Halusitpa korjata vaurioituneita hiuksia tai ihoa tai etsit uusimpia tuotteita pysyäksesi sädehtivänä ja itsevarmana, me voimme todennäköisesti tarjota sinulle jotain.

Älä missaa NIVEAn uusia tuotteita

Haluat varmastikin kuulla uusimmista ja parhaista NIVEA-tuotteista – sen takiahan sinä olet täällä. Tämän sivuston selailu ja etsimäsi löytäminen on nopeaa ja helppoa. Käytä suodatintyökaluja – ne sijaitsevat mukavasti sivun yläosassa – lajitellaksesi sivun tuotetyypeittäin, aineosittain tai muiden ominaisuuksien, kuten aurinkosuojakertoimen, perusteella. Tavoitteenamme on tarjota sinulle paras vartalonhoitotuotteiden ostokokemus, mikä tarkoittaa jatkuvaa uusien tuotteiden julkaisemista kokeiltavaksi, inspiraatioksi tai jopa korvaamaan nykyiset kosmetiikkatyökalusi. Käypä siis katsomassa!