NIVEAn ihonhoitoasiantuntijoiden kehittämät NIVEA MEN Sensitive -tuotteet kattavat kaikki tarpeesi, etsitpä herkän ihon partabalsamia, herkälle iholle sopivaa kosteusvoidetta ihonhoitokokoelmaasi tai hellävaraista deodoranttia.
 

Sopii herkän ihon parranajoon

Herkkä iho voi vaikeuttaa parranajoa – onneksi Sensitive Shaving Gel -parranajogeelin tuoksu on neutraali, jotta se ei häiritsisi ihon luonnollista tasapainoa, ja kamomilla ja taikapähkinä jättävät ihon terveen näköiseksi. Anna ihollesi lisäsuojaa parranajon jälkeen NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm -partabalsamilla, joka vähentää parranajon jälkeistä ihoärsytystä, kuten polttavaa tunnetta, kuivuutta ja kireyttä.

 

NIVEA MEN Sensitive -tuotesarja sisältää 0 % alkoholia

NIVEAn herkälle iholle suunnitellun tuotesarjan tuotteet sisältävät 0 % alkoholia* ihon ärsytyksen minimoimiseksi. Niissä on herkälle iholle hellävaraisia ainesosia, kuten E-vitamiinia, luonnollista kamomillauutetta ja taikapähkinää, jotka lievittävät ihoärsytystä ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. 
* ei etyylialkoholia.

Olipa sinulla ihoärsytystä missä tahansa, NIVEAlla on sinulle sopivia tuotteita. Aloita päiväsi käyttämällä NIVEA MEN Sensitive Shower Gel -suihkugeeliä hoitaaksesi ihoasi ja suojataksesi sen päivää varten. Kokeile suihkun jälkeen NIVEA MEN Sensitive Protect Deo -deodoranttia, joka suojaa hikoilulta 48 tunnin ajan samalla kun rauhoittava kamomillauute estää ihoärsytystä. Sen jälkeen voit nauttia ihoystävällisestä parranajosta Sensitive Cooling After Shave -partabalsamin ansiosta, ja NIVEA MEN Sensitive Moisturiser -kasvovoide pitää ihosi kosteutettuna 48 tunnin ajan.