• Kaikki
  • Body Lotion
  • Geelivoiteet
  • Kasvovoiteet
  • Puhdistustuotteet
Suodatin
Lajittele
Kasvojen hoitoa miehille – erityisesti miesten iholle

Miesten iho asettaa erityisvaatimuksia ihonhoitotuotteiden koostumukselle ja toimintatavalle. Niiden ominaisuudet eroavat naisten tuotteista. Miesten kasvojenhoitotuotteet on suunniteltu juuri miesten ihon tarpeisiin sopiviksi. Sen vuoksi ei kannatakaan sukeltaa kumppanin kasvovoidevarastoille – yleensä sitä ei suositellakaan, koska naisten voiteet ovat yleensä liian rasvaisia. 


Ihonhoitoa miehille: tuotteiden toimintatavan yksilölliset vaatimukset

Miesten iho on 15–20 prosenttia naisten ihoa paksumpi, ja siinä on paljon enemmän talirauhasia. Tämän tuloksena syntyy herkemmin aknea ja epäpuhtauksia. Miesten kasvojenhoitotuotteet huomioivat tämän erityisen hyvin. Ne kosteuttavat ihoa ja sisältävät vähemmän rasvaa, jotteivät ihohuokoset rasitu liikaa.


Ihotyypin ja iän mukaista kasvojen hoitoa miehille
 
Miesten iho on hyvin karvainen. Tämä ominaisuus korostuu eniten parran kasvussa. Parran alueella on 5 000 – 30 000 karvaa, jotka peittävät noin kolmanneksen kasvojen ihoalasta. Ne kasvavat lähellä toisiaan ja ovat talirauhasten ympäröimiä. Uudistava kasvohoito miehille ymmärtää miesten ihon rakenteen ja huomioi parranajon vaikutukset. Miesten ihossa on runsaammin kollageenia, minkä vuoksi se näyttää täyteläiseltä ja kiinteältä naisten ihoa kauemmin. Kollageeni alkaa hajota kuitenkin 35 vuoden ikäisenä – joskus jopa nopeammin kuin naisilla – ja ensimmäiset rypyt alkavat näkyä. Ikääntymistä ehkäisevät ainesosat ja miesten kasvojen hoito on erilainen päivisin ja öisin. Lisäksi se rentouttaa ja edistää hyvinvointia. Miesten kasvojen hoito on tehokasta, kun se perustuu tieteellisiin tuloksiin. NIVEA käyttää vuosien kokemusta ja nykyistä dermatologista tietoa pohjana progressiivisille hoitokonsepteille, jotka ovat huolellisesti tarpeiden mukaan suunniteltuja.