Silmänympärysvoide, joka toimii


RAVITSEVAA HOITOA, JOKA TAKAA SÄTEILEVÄN IHON
Silmänympärysihon hoito on tärkeää, sillä se voi ehkäistä ryppyjä ja tummia silmänalusia. Tee itsellesi palvelus ja valitse paras silmänympärysvoide, jotta silmäsi näyttäisivät nuorekkailta ja virkeiltä.

Kauniit silmät huomataan – älä siis unohda herkkää ihoa niiden alla! 

Miksi silmänympärysiho tarvitsee erityishuomiota?

Silmillämme on suuri vaikutus siihen, miltä me näytämme muille. Siksi herkkä silmänympärysiho tarvitsee erityistä huomiota. Muihin kasvojen osiin verrattuna se on todella ohut ja erittäin herkkä. Silmänympärysihossa ei ole lähes lainkaan talirauhasia tai tukevaa rasvakudosta, ja siksi se reagoi voimakkaammin ympäristötekijöihin – kuiva ilma, auringonvalo, univaje ja epäterveellinen ruokavalio voivat aiheuttaa ryppyjä ja tummia silmänalusia. 

Me räpäytämme silmiämme jopa 10 000 kertaa päivässä, ja ilmeemme jättävät myös jälkensä ihollemme. Ohuita juonteita ja naururyppyjä voidaan vähentää hellävaraisesti oikeilla ihonhoitotuotteilla. Kun etsit sinulle parasta silmänympärysvoidetta, ota huomioon hyvät silmänympärysvoiteet, joilla on uusiva ja elvyttävä vaikutus iholle. Säteilevän kauniin silmänympärysihon saamiseen tarvitaan kuitenkin muutakin kuin oikea silmänympärysvoide – terveelliset elämäntavat ovat myös tärkeitä.


Ongelmallinen silmänympärysiho 

Tummat silmänaluset 
Vähäunisten öiden jälkeen silmänalusista tulee tummat seuraavana aamuna. Silmänympärysvoiteet tehostavat verenkiertoa ja tasoittavat nestetasapainoa. Samalla kudos vahvistuu ja mikroverenkierto stimuloituu. Peitevoide on hyvä keino kirkastaa tummia silmänalusia. Levitä sitä maltillisesti silmien alle luonnollista lopputulosta varten. 

Turvonneet silmät 
Läpi yön jatkuneet juhlat, rakkaushuolet tai pitkät työpäivät tietokoneen ääressä voivat johtaa raskaan tuntuisiin, turvonneisiin silmiin aamuisin. Turvotus laskee kuitenkin päivän mittaan. Kylmien kurkkuviipaleiden asettaminen suljetuille silmäluomille on oiva apu turvotukseen. 

Naururypyt 
Naururypyt ovat ohuita juonteita silmien alla – ne ovat usein ensimmäiset merkit ihon ikääntymisestä. Niitä syntyy eloisien ilmeiden, ympäristötekijöiden ja epäterveellisten elämäntapojen johdosta. 
 

TUE IHOSI LUONNOLLISTA UUSIUTUMISTA 

Huomattavan tervettä ihoa varten tarvitset etenkin yhtä asiaa: paljon kosteutusta! Vanhetessamme ihosolujen luonnollinen uusiutumiskyky vähenee. Tue ihoasi soluja aktivoivilla ainesosilla. UV-suodattimen sisältävä silmänympärysvoide takaa lisäsuojaa.

Q10-koentsyymi

Q10-koentsyymi on aidosti tehokas. Se antaa iholle energiaa, suojelee soluja haitallisilta radikaaleilta ja nopeuttaa tärkeitä aineenvaihduntaprosesseja. NIVEA Q10 Power Firming Eye Cream -silmänympärysvoide sisältää Q10-koentsyymin antioksidanttista voimaa, jotka tasoittavat hienoja juonteita silmien ympärillä ja tekevät ihosta energisemmän. 

Käytä silmänympärysvoidetta oikein

Silmänympärysvoide tulee levittää iholle hellävaraisesti taputellen, ei hangaten. Levitä se hellästi taputellen sormenpäillä silmän sisänurkasta ulospäin.

Silmänympärysalueen kiinteyttäminen

NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Firming Eye Treatment -silmänympärysvoide tekee silmänympärysihosta virkistyneemmän ja kiinteämmän. Se tukee ihon luonnollista uusiutumista aktivoimalla ihon soluja tuottamaan hyaluronihappoa ja kollageenia. Se tasoittaa ryppyjä ja saa silmänympärysihon näyttämään kiinteämmältä.

VINKKEJÄ JA HARJOITUKSIA RENTOUTUNEILLE SILMILLE JA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE 

Silmien rentoutusta: kaksi harjoitusta, joita voi tehdä silloin tällöin 

Helli silmiäsi silmänympärysvoiteen lisäksi muutamalla rentouttavalla minuutilla. Näillä harjoituksilla parannat silmänympärysihon verenkiertoa:

Räpsyttely:

 1. Paina peukalosi ja etusormesi yhteen ja aseta sormesi silmillesi kuin silmälasit.
 2. Venytä silmänympärysihoa ylös ja alas hellävaraisin liikkein.
 3. Räpsyttele sitten silmiäsi noin 20 kertaa sormiasi vasten.
 4. Sulje silmäsi ja rentoudu. 

Taputtelu:

 1. Sulje molemmat silmäsi.
 2. Paina silmän sisäkulman syvintä kohtaa keskisormellasi noin kolmen sekunnin ajan. 
 3. Taputtele sitten hellävaroen ihon pintaa sormenpäillä kaksi kertaa silmän ympäri.
 

Tarkistuslistasi: ryppyjen ehkäiseminen silmien ympärillä 

 • Pidä kuumina päivinä suuria aurinkolaseja, joissa on UV-suoja. Ne suojaavat silmiäsi auringonvalolta ja saavat sinut siristelemään vähemmän. 
 • Lopeta tupakointi! Säännöllinen tupakointi kuivattaa ihoa. Jos iho ei saa tarpeeksi kosteutusta, ryppyjä muodostuu nopeammin. 
  Kosteuta herkkää silmänympärysihoa erityisellä silmänympärysvoiteella. 
 • Juo tarpeeksi vettä, jotta iho saa tarpeeksi kosteutusta myös sisäpuolelta. 
 • Terveellinen ruokavalio on tärkeää: runsaasti kasviksia, siemeniä, hedelmiä, villikasveja, luonnollisia öljyjä ja pähkinöitä – ne ovat täynnä arvokkaita antioksidantteja, jotka parantavat ihon ulkonäköä ja voivat ehkäistä ryppyjen syntymistä. 
 • Mene silloin tällöin aikaisin nukkumaan. Näin annat ihosi uusiutua yön aikana.