appreciating nature with vegan skincare

VEGAANINEN IHONHOITO

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

VEGAANINEN KOSMETIIKKA NIVEALLA

Termillä “vegaaninen kosmetiikka” viitataan ihonhoitotuotteisiin, ehostustuotteisiin ja hygieniatuotteisiin, kuten vartalon- ja kasvojenpuhdistustuotteisiin, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Monet ainesosat on valmistettu siitä, mitä eläimet tuottavat. Tällaisia ovat esimerkiksi mehiläisvaha, hunaja tai maito. Vastuullisesti hankittuina nämä ainesosat ovat uusiutuvia ratkaisuja, jotka ovat hellävaraisia ihollesi ja kunnioittavat myös niitä tuottavia eläimiä.

Samalla joitakin ainesosia voidaan valmistaa karjankasvatuksen sivutuotteista elintarviketuotantoa varten. Tässä yhteydessä eläinten kohtelu huolestuttaa monia kuluttajia. Asiaan liittyy myös ympäristökysymyksiä kuten metsäkato, jolla raivataan lisää laidunmaata. Koska laajamittainen karjankasvatus kiihdyttää merkittävästi ilmastonmuutosta, NIVEA suhtautuu näihin huolenaiheisiin vakavasti.

Tarjoaako NIVEA vegaanista ihonhoitoa?

Monille ihmisille eläinperäiset ainesosat eivät vastaa arvoja, jotka liittyvät sopusointuiseen yhteiseloon eläinten kanssa. Siksi he etsivät vaihtoehtoja, kuten vegaanisia ja kasvipohjaisia ihonhoitotuotteita.

NIVEAn valikoimaan kuuluu useita erilaisia vegaanisia ihonhoitotuotteita. Koko Naturally Good -tuotesarjamme koostuu vegaanisista ihonhoitotuotteista, joissa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia.


woman applying vegan skincare body lotion
vegaanista ihonhoitoa

Vegaaninen vartalovoide

Vegaanisessa NIVEA Naturally Good -tuotesarjassamme on myös vegaanisia vartalovoiteita. Ne tuovat esiin ihosi luonnollisen kauneuden ja niitä myydään innovatiivisissa pakkauksissa, jotka sisältävät 50 prosenttia vähemmän muovia. Kierrätettävät pullot voidaan kiertää rullalle, jolloin saadaan puristettua ulos viimeinenkin tippa, ja tyhjä pakkaus vie vähemmän tilaa kierrätysastiassa.

woman using vegan skincare product
vegaanista ihonhoitoa

Vegaanit kasvovoiteet

Jos etsit vegaanista kosmetiikkaa ja vegaanisia kasvojenhoitotuotteita, kuten vegaanista kosteusvoidetta, kokeile NIVEA Naturally Good -kasvojenhoitotuotteita. Tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia, ja lisäksi ne sisältävät 99-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevia ainesosia sekä hoitavia luonnonmukaisia öljyjä ja uutteita.

woman washing her face with vegan skincare product
vegaanista ihonhoitoa

Vegaanit kasvojenpuhdistustuotteet

Mitä tulee vegaanisiin kasvojenpuhdistustuotteisiin ja meikinpoistoaineisiin, tarjolla on useita vaihtoehtoja. Naturally Good -tuotesarjamme lisäksi tulet rakastamaan uusia NIVEA MagicBAR -tuotteita. Kyseessä on luonnollinen kasvosaippuatuotesarja, joka on ensimmäinen Ecocert® Cosmos Natural -sertifioitu tuotesarjamme. Luonnollisten kasvojenpuhdistusaineiden lisäksi vegaaniset Naturally Good Face Cleansing Wipes -pyyhkeet poistavat sekä vedenkestävän meikin että ripsivärin, ja lisäksi ne koostuvat 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevista kuiduista.

woman using vegan skincare shower gel
vegaanista ihonhoitoa

Vegaaninen suihkugeeli

Vegaaninen NIVEA Naturally Good -suihkutuotesarjamme sisältää 98-prosenttisesti luonnollisia ainesosia, eikä se sisällä lainkaan mikromuoveja, polyeteeniglykoleja (PEG) tai parabeeneja. Tämän luonnollisen vartalonpuhdistustuotteen koostumus on 99-prosenttisesti biohajoava (OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti). Lisäksi nämä suihkugeelit on pakattu pakkauksiin, jotka on valmistettu 97-prosenttisesti kierrätysmuovista.


One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt kaikkia etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla .