FILOSOFIA JA TAVOITTEET

MIKSI KESTÄVÄ KEHITYS ON TÄRKEÄÄ NIVEALLE

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Johtavana ihonhoitotuotemerkkinä, jonka asiantuntemus ulottuu yli 100 vuoden taakse, olemme hyvin tietoisia edessämme olevasta haasteesta: NIVEA-tuotteita löytyy lähes jokaisesta kotitaloudesta, koska tarjoamme erinomaisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat kaikkien saatavilla. Suhtaudumme nöyrästi siihen, että luotatte NIVEAan. Ja haluamme osoittaa olevamme tämän luottamuksen arvoisia tarjoamalla teille tuotteemme kestävimmällä tavalla. Koska olemme yhtä huolissamme edessä olevista ympäristöhaasteista kuin tekin. Jotkut niistä ovat näkyviä, kuten maapallomme saastuminen liiallisen muovijätteen vuoksi, kun taas toiset ovat näkymättömiä, kuten kasvihuonekaasut, jotka ovat ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen perimmäinen syy. 

Me NIVEAlla olemme sitoutuneet tekemään oman osamme näiden haasteiden ratkaisemiseksi, koska haluamme varmistaa, että sininen planeettamme tarjoaa kauniin kodin tuleville sukupolville.

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Iho on etusijalla kaikessa NIVEAn toiminnassa. Uskomme ihon biologian kanssa työskentelyn mahdollistavan terveen ja kauniin ihon. Luonnollisesti kauniin, kaikille ihotyypeille ja ihonväreille. Iho on suora yhteytemme ympäristöömme: se yhdistää meidät läheisiimme inhimillisen kosketuksen kautta ja sen avulla voimme tuntea luonnonvoimat: virkistyä sateesta ja tuulesta ja tuntea auringon lämmön. 

Meillä on vain yksi planeetta. Se on kotimme, ja olemme riippuvaisia terveestä planeetasta aivan yhtä paljon kuin terveestä ihosta. Planeettamme ei ole kuitenkaan enää tasapainossa, ja sen luonnollinen kauneus on hiipumassa luonnonvarojen liikakulutuksen ja ympäristön saastumisen vuoksi. Ilmastonmuutoksen torjunta on tärkein ympäristöhaasteemme.

NIVEA ei halua sinun joutuvan tinkimään. Lupaamme välittää ihosi lisäksi myös planeettamme suojelusta ja sen säilymisen turvaamisesta. Muuttamalla tuotteitamme, pienentämällä niiden hiilidioksidijalanjälkeä ja itse asiassa muuttamalla toimintatapaamme haluamme auttaa sinua huolehtimaan ihostasi ja planeetastamme samanaikaisesti. Olemme matkalla, emmekä ole vielä perillä. Mutta NIVEA on sitoutunut välittämään muustakin kuin ihosta.

NIVEAn kestävän kehityksen tavoitteet

Johtavana ihonhoitotuotemerkkinä kestävämpi toiminta on elintärkeää, jos haluamme vaikuttaa myönteisesti planeettaan. Meidän on oltava tietoisempia siitä, miten tärkeää on suojella ja ylläpitää kaunista planeettaamme. Niinpä meidän on työskenneltävä kovasti torjuaksemme ilmastonmuutoksen ja saasteiden aikaisemmat ja jatkuvat tuhoisat vaikutukset. Tutustu NIVEAn kestävän kehityksen tavoitteisiin:

Ilmastonmuutoksen torjunta: panostamme paljon parhaiden mahdollisten ihonhoitotuotteiden kehittämiseen ja samalla seuraamme aina sitä, miten voimme vähentää hiilidioksidipäästöjämme ja säästää energiaa koko arvoketjussamme.

- Koko arvoketjun päästöjen absoluuttinen väheneminen 30 prosentilla vuoteen 2025 mennessä
- Ilmastoneutraali toiminta vuoteen 2030 mennessä
- Ilmastoneutraloidut tuotteet 

 

Ympäristöystävälliset tuotteet: käyttämällä ympäristöystävällisiä ja biohajoavia vaihtoehtoisia raaka-aineita pyrimme parantamaan koko tuotevalikoimamme ympäristövaatimustenmukaisuutta.

- NIVEAn tuotteet ovat 100% mikromuovittomia vuoden 2021 lopusta lähtien
- Käytämme yksinomaan biohajoavia polymeerejä EU-tuotteissamme vuoden 2025 loppuun mennessä

 

Kestävät muovipakkaukset  & jätteiden vähentäminen: meillä NIVEAlla tavoitteemme on käyttää muovia vastuullisesti tuotepakkauksissamme kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Lähestymistapamme on suoraviivainen: vähennämme muovia aina kuin mahdollista, kierrätämme muovia niin paljon kuin voimme, korvaamme sen silloin, kun se on järkevää ja kannustamme asiakkaitamme käyttämään pakkauksia uudelleen.

- 100 prosenttia pakkauksista ovat uudelleentäytettäviä, uudelleenkäytettäviä tai kierrätettäviä vuoteen 2025 mennessä
- fossiilipohjaisen ensiömuovin vähentäminen 50 prosentilla vuoteen 2025 mennessä
- 30 prosenttia kierrätysmateriaaleja muovipakkauksissamme vuoteen 2025 mennessä
- 30 prosenttia vähemmän jätettä tuotantolaitoksissamme vuoteen 2025 mennessä
- Ei lainkaan jätettä tuotannosta kaatopaikalle 

 

Vastuullinen hankintaNIVEA pyrkii kohtelemaan luontoa kunnioittavasti. Siksi tavoitteenamme on edistää ekologisia maatalouskäytäntöjä, ehkäistä metsäkatoa ja tukea yhteisöjä ja alueita, joissa ainesosamme kasvavat.

- Kaikki uusiutuvat ainesosat kestävistä lähteistä vuoteen 2025 mennessä
- Pääraaka-aineiden metsäkatoa aiheuttamaton hankinta vuoteen 2025 mennessä
- 100 prosenttia palmu(ydin)öljystämme on hankittu kestävästi vuoden 2020 lopusta lähtien
- 100 prosenttia kokoontaitettavista laatikoistamme on ollut FSC-sertifioituja vuodesta 2019

Vedenkäytön vähentäminen: ihonhoitotuotteiden valmistajana olemme tietoisia suuresta vastuustamme ja olemme tehneet vedenkäytön vähentämisestä keskeisen aiheen kestävän kehityksen toimintamallissamme.

- vedenkäytön vähentäminen 25 prosentilla valmista tuotetta kohti vuoteen 2025 mennessä

One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt kaikkia etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla .