Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

TIETOJESI SUOJAAMINEN ON TÄRKEÄÄ MEILLE!

NIVEA välittää muustakin kuin ihosi hoidosta ja suojaamisesta. Pidämme myös erittäin tärkeänä henkilötietojesi suojaamista. Siksi kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme, että voit luottaa meihin niin paljon niin tietosuojaan kuin ihonhoitoonkin liittyvissä asioissa. Ilmoitamme sinulle aina avoimesti siitä, mihin tietojasi tarvitsemme ja jos ja kuinka kauan tietoja säilytetään. Näin voit päättää itse, mihin tarkoituksiin voimme käyttää tietojasi. Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi tiedot lähetetään meille aina salatussa muodossa. Jos et halua meidän enää käyttävän tietojasi, ilmoita siitä meille vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla.
Yleistä tietoa

Yleistä tietoa

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa henkilötietojen käsittelystä verkkosivustollamme ja siihen liittyvissä palveluissa. 

1.1. Henkilötietojen käsittely

Art. 4 EU:n yleisten tietosuoja-asetusten (GDPR) mukaisesti henkilökohtaiset tiedot ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tieto, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite jne.

1.2. Rekisterinpitäjä

Taho vastuussa henkilötietojen käsittelystä Art. 4 (7) GDPR:n mukaisesti on: BEIERSDORF OY, PUUTARKAKATU 53, 20100 TURKU, FINLAND, Tel: +358 2 4103 200 [Dataprotection[at]Beiersdorf.com] (katso leimamme).

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:[Dataprotection[at]Beiersdorf.com ]  tai rekisterinpitäjän postiosoitteen kautta "tietosuojavaltuutetulle" osoitettuna.

1.3. Tietosuojan oikeudet

Koska tietojen käsittely koskee sinun tietojasi, sinulla on seuraavia oikeuksia henkilökohtaisten tietojesi osalta Art. 15 et seqq. GDPR mukaisesti:

  • Pääsyoikeus;
  • Oikeus oikaisuun ja poistamiseen;
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä;
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen; ja 
  • Oikeus vastustaa. 

Lisäksi sinulla on oikeus esittää valvontaviranomaiselle kantelu, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä.

1.4. Viranomaiselle ilmoittaminen

Lakisääteisen velvoitteen yhteydessä pidätämme itsellämme oikeuden luovuttaa tietoja sinusta, mikäli meiltä vaaditaan niiden luovuttamista toimivaltaisille viranomaisille tai lainvalvontaviranomaisille.

 
Henkilötietojen kerääminen

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely verkkosivustollamme vieraillessa

Kun vierailet ja käytät verkkosivustoamme vain tietotarkoituksiin, eli jos et rekisteröidy tai muutoin anna meille tietoja, keräämme vain sellaiset henkilökohtaiset tiedot (kuten lokitiedot), jotka selaimesi lähettää palvelimellemme, jotka ovat meille teknisesti välttämättömiä näyttääksemme verkkosivustomme sinulle ja varmistaaksemme sen vakauden ja turvallisuuden.

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, alihankkijoille (esim. hosting-, sisällönhallintajärjestelmä) vaadittujen tarkoitusten mukaisesti (verkkosivuston näyttämiseksi ja sen sisällön määrittämiseksi). 

Oikeusperusta: Art. 6 (1) b GDPR. 

2.1 Evästeet

Edellä mainittujen tietojen lisäksi evästeitä ja muita vastaavia tallennusmenetelmiä (jäljempänä "evästeet") tallennetaan tietokoneellesi, kun vierailet ja käytät verkkosivustoamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteellesi tiettyjen tietojen tallentamiseksi. Kun seuraavan kerran vierailet verkkosivustollamme samalla laitteella, evästeisiin tallennetut tiedot lähetetään joko verkkosivustollemme (“First Party Cookie”) tai toiselle verkkosivustolle, johon eväste ("Third Party Cookie") kuuluu. 

Tallennettujen ja palautettujen tietojen kautta kyseinen sivusto tunnistaa, että olet jo aikaisemmin käyttänyt ja vieraillut sillä laitteellasi käyttämällä selaimella. Käytämme näitä tietoja voidaksemme suunnitella ja näyttää sivuston optimaalisella tavalla omien mieltymystesi mukaisesti. Tältä osin vain itse eväste on tunnistettu laitteellasi. Tämän lisäksi henkilötietosi tallennetaan vain suostumuksellasi tai jos se on ehdottoman välttämätöntä sinulle tarjottavan palvelun käyttämiseksi ja siihen pääsemiseksi.

Tämä verkkosivusto käyttää seuraavan tyyppisiä evästeitä, joiden laajuus ja toiminnot selitetään jäljempänä:

Ehdottoman välttämättömät evästeet (tyyppi A)

Toiminnallisuus ja suorituskyky-evästeet (tyyppi B)

Suostumusperusteiset evästeet (esim. Markkinointi) (tyyppi C)

Löydät lisätietoja asetetuista ja käytetyistä evästetyypeistä verkkosivustollamme käytettyjen työkalujen kuvauksesta tästä tietosuojakäytännöstä. 

2.1.1 Ehdottoman välttämättömät evästeet (tyyppi A)

Ehdottoman välttämättömät evästeet takaavat toiminnot, joita ilman et voisi käyttää verkkosivuja suunnitellulla tavalla. Me käytämme näitä evästeitä yksinomaisesti, joten ne ovat ensimmäisen osapuolen evästeitä. Tämä tarkoittaa, että kaikki evästeisiin tallennetut tiedot palautetaan verkkosivuillemme. 

Ehdottoman välttämättömät evästeet esimerkiksi varmistavat, että rekisteröidyt käyttäjät pysyvät kirjautuneena aina käyttäessään verkkosivustomme eri alasivuja, joten sinun ei tarvitse syöttää kirjautumistietojasi aina, kun avaat uuden sivun. 

Ehdottoman välttämättömien evästeiden käyttö sivuillamme on mahdollista ilman uostumustasi. Tästä syystä ehdottoman välttämättömiä evästeitä ei voida aktivoida tai deaktivoida erikseen. Voit kuitenkin poistaa evästeet selaimestasi milloin tahansa (katso alta).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) b GDPR.

2.1.2 Toiminnallisuus ja suorituskyky-evästeet (tyyppi B)

Toiminnallisuus-evästeet mahdollistavat, että verkkosivustomme tallentaa jo annettuja tietoja (kuten rekisteröidyn nimen tai kielivalinnan) ja tarjoaa sinulle parempia ja henkilökohtaisempia toimintoja näiden tietojen perusteella. Nämä evästeet keräävät ja säilyttävät vain nimetöntä tietoa, jotta ne eivät voi seurata liikkeitäsi muilla verkkosivustoilla.

Suorituskyky-evästeet keräävät tietoja verkkosivustojemme käytöstä niiden houkuttelevuuden, sisällön ja toimintojen parantamiseksi. Nämä evästeet auttavat meitä esimerkiksi määrittämään jos ja millä verkkosivustomme alisivuilla vieraillaan ja mistä sisällöstä käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita. Tallennamme erityisesti sivun käyntien lukumäärän, käytettyjen alasivujen lukumäärän, verkkosivustollamme kuluneen ajan, vierailemiesi sivujen järjestyksen, mitkä hakutermit toivat sinut sivustollemme, maan, alueen ja tarvittaessa, kaupungin, josta yhteys on luotu sekä mobiililaitteiden osuuden verkkosivuillamme vierailuista. Seuraamme myös tietokonehiiren liikkeitä, napsautuksia ja rullaamista, jotta voimme ymmärtää, mitkä sivuston alueet ovat erityisen kiinnostavia käyttäjille. Tämän seurauksena voimme räätälöidä verkkosivustomme tarkemmin käyttäjien tarpeiden mukaan ja optimoida tarjontaamme. Tietokoneen IP-osoite välitetään automaattisesti anonyyminä teknisistä syistä, emmekä voi sen perusteella vetää johtopäätöksiä yksittäisistä käyttäjistä. 

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin tahansa (aktivoi tai poista käytöstä).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

Suostumusperusteiset evästeet (tyyppi C)

Evästeitä, jotka eivät ole ehdottoman välttämättömiä (tyyppi A) tai toiminnallisuus- tai suorituskykyevästeitä (tyyppi B), käytetään vain suostumuksellasi esim. markkinointi evästeet.

Pidätämme myös oikeuden käyttää tietoja, jotka olemme saaneet evästeiden avulla anonyymeistä analyysistä verkkosivujemme kävijöiden käyttäytymisestä, jotta voimme näyttää tiettyjen tuotteidemme kohdennettua mainontaa omilla verkkosivustoillamme. Uskomme, että käyttäjänä hyödyt tästä, koska näytämme mainontaa tai sisältöä, jotka mielestämme sopivat mielenkiinnon kohteisiisi surffailukäyttäytymisesi perusteella, niin että näet vähemmän satunnaisesti hajallaan olevaa mainontaa tai tiettyä sisältöä, joka saattaa olla vähemmän kiinnostavaa sinulle. 

Markkinointievästeet tulevat ulkopuolisilta markkinointiyhtiöiltä (kolmannen osapuolen evästeet), ja niitä käytetään keräämään tietoja vierailemistasi verkkosivustoista, jotta voimme luoda kohderyhmälähtöistä mainontaa käyttäjälle.

Verkkomainonnassa käyttävien evästeiden estäminen 

Voit hallita myös monien yritysten verkkomainonnassa käyttämiä evästeitä kuluttajille luotujen valintatyökalujen avulla, jotka on luotu monissa maissa itsesäätelyohjelmien alaisesti, kuten Yhdysvalloissa https://www.aboutads.info/choices/ tai EU:ssa http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices. 

Voit peruuttaa suostumuksen mukaisten evästeiden (tyyppi C) käytön yksitellen milloin tahansa jatkoa varten muuttamalla evästeasetuksiasi sen mukaisesti. 

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

2.1.4 Kaikkien evästeiden hallinta ja poistaminen
 
Voit asettaa selaimeesi asetukset, että evästeitä ei yleensä tallenneta laitteeseesi, ja/tai että sinulta kysytään aina, ovatko evästeet sallittuja. Voit myös milloin tahansa poistaa evästeet, jotka on otettu käyttöön uudelleen. Voit selvittää, miten tämä kaikki toimii yksityiskohtaisesti selaimesi ohjetoiminnolla. 
 
Huomaa, että evästeiden yleinen aktivoinnin poistaminen voi johtaa toiminnallisiin rajoituksiin verkkosivustollamme.

2.2 Web Analytics

2.2.1 Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsiä, Google Inc.:n ("Google") verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää tietyntyyppistä evästettä, joka on tallennettu tietokoneellesi ja mahdollistaa analyysin verkkosivustomme käytöstä. Evästeen, joka tuottaa tietoja tämän verkkosivuston käytöstäsi, välitetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja säilytetään siellä. 

Haluamme huomauttaa, että Google Analyticsia on laajennettu tällä verkkosivustolla sisällyttämään koodin "gat._anonymizeIp ();", jolla varmistetaan IP-osoitteiden anonyymi tallennus (niin sanottu IP-peittäminen). IP-osoitteiden anonyymiksi muuttamisen vuoksi, Google lyhentää IP-osoitettasi EU:n alueella ja Euroopan talousalueeseen kuuluvien valtioiden alueella. Ainoastaan poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework). 

Google käyttää näitä tietoja meidän puolestamme analysoidakseen tämän sivuston käyttöä kerätäkseen raportteja verkkosivujen toimista ja tarjotakseen lisäpalveluita, jotka liittyvät verkkosivustoon ja internetin käyttöön. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille lain edellyttämällä tavalla tai jos nämä kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin. 

Voit estää evästeiden tallentamisen tekemällä oikeat asetukset selaimellasi. Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta evästeen (mukaan lukien IP-osoitteesi) luomia verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja sekä käsittelemään näitä tietoja lataamalla ja asentamalla laajennuksen osoitteestahttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. 

Kolmannen osapuolen tiedot: Google Dublin, Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Fax: +353 (1) 436 1001. Google Analyticsin käyttöehdot: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, Yleiskatsaus Google Analyticsin tietoturva- ja tietosuojaperiaatteisiin: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en, kuten myös Googlen tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy?hl=en. 

Tällä verkkosivustolla käytetään myös Google Analyticsia saadaksemme laite-riippumatonta analyysiä kävijävirroista, joka suoritetaan käyttäjätunnuksen kautta. Voit poistaa laitteiden välisen seurannan koskien käyttöäsi Google tilisi kohdassa “Omat tiedot”, “Henkilökohtaiset tiedot”.

Käytetyt Evästeet: Tyyppi B. Lisätietoja on Eväste-osiossa.
 
Evästeen käyttöikä: enintään 12 kuukautta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut)

Tietojen säilytysaika enintään 26 kuukautta.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

2.2.2 A/B Testing

Tämä verkkosivusto tekee myös analyysejä käyttäjien käyttäytymisestä niin sanotun A/B-testauksen kautta. Voimme näyttää sivustomme hieman vaihtelevalla sisällöllä, riippuen profiilisi toimeksiannosta. Tämän ansiosta voimme analysoida ja säännöllisesti parantaa palveluitamme ja tehdä niistä mielenkiintoisempia sinulle käyttäjänä. 

Evästeet tallennetaan tietokoneeseesi näitä analyysejä varten. Tällä tavoin kerätyt tiedot tallennetaan yksinomaan palvelimelle EU:ssa. Voit estää evästeiden tallentamisen tekemällä oikeat asetukset selaimellasi. 

Ennen analyysien suorittamista IP-osoitteet käsitellään edelleen lyhennetyssä muodossa, jotta suorat henkilökohtaiset kontaktit voidaan sulkea pois. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin kerättyihin tietoihin.

EU:ssa sijaitseva analyyttinen palveluntarjoajamme pääsee käsittelemään tietoja. 

Käytetyt Evästeet: Tyyppi B. Lisätietoja on Eväste-osiossa.

Evästeen käyttöikä: enintään 2 vuotta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut.).

Tietojen säilytysaika enintään 25 kuukautta.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) f GDPR.

2.3 Sosiaaliset laajennukset (Plug-ins)

Sosiaalisten verkostojen sosiaalisia laajennuksia ("plug-ins") käytetään sivustoillamme, etenkin Facebookin "Jaa" tai "Jaa ystävien kanssa" -painikkeita, joiden verkkosivustoa facebook.com ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland, vastaa Facebook.comista Euroopassa. Laajennukset on yleensä merkitty Facebook-tunnuksella. 

Facebookin lisäksi käytämme "Google+"-laajennuksia (Tarjoaja: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), “Twitter” (Tarjoaja: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) ja “Pinterest” (Tarjoaja: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).

Tietosuojasyistä olemme tietoisesti päättäneet olla käyttämättä sosiaalisten verkostojen laajennuksia suoraan verkkosivuillaan. Sen sijaan käytämme "Shariff" -ratkaisua. Shariffin avulla voimme selvittää milloin ja mikäli tiedot lähetetään kyseisen sosiaalisen verkoston operaattorille. Tästä syystä automaattista tiedonsiirtoa sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Google+, Twitter tai Pinterest ei ole, kun käytät verkkosivustoamme. Tiedot välitetään sosiaalisille verkostoille vain, jos klikkaat kyseessä olevan sosiaalisen verkoston painiketta. Tällöin selaimesi aloittaa yhteyden kyseessä olevan sosiaalisen verkoston palvelimiin. Kun napsautat kyseistä painiketta (esim.  “Välitä", "Jaa" tai "Jaa ystävien kanssa"), hyväksyt sen, että selaimesi tuottaa linkin vastaavalle sosiaalisen verkoston palvelimille ja välittää käyttötietoja sosiaalisen verkon vastaavalle operaattorille ja päinvastoin. Meillä ei ole vaikutusta sellaisten tietojen luonteeseen ja laajuuteen, joita sosiaaliset verkostot keräävät. 

Sosiaalisen verkon tarjoaja tallentaa sinusta kerätyt tiedot käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kysyntälähtöiseen verkkosivujen suunnitteluun. Tällainen arviointi tapahtuu erityisesti (myös kirjautumattomille käyttäjille) kysyntälähtöisen mainosten esittämiseksi ja kertoaksemme muille sosiaalisen verkoston käyttäjille toiminnastasi verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä kyseiseen laajennuspalveluntarjoajaan tämän oikeuden käyttämiseksi. Laajennuksien avulla tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkostojen ja muiden käyttäjien kanssa, jotta voisimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä mielenkiintoisemman sinulle käyttäjänä.

Tietoja siirretään riippumatta siitä, onko sinulla tili laajennuksen palveluntarjoajalta tai oletko kirjautuneena sinne. Jos olet kirjautunut sisään laajennuspalveluntarjoajan tilille, kerätyt tiedot kohdennetaan suoraan nykyiseen laajennuspalveluntarjoajalla olevaan tiliisi. Jos klikkaat aktivoitua painiketta ja esimerkiksi linkität sivun, laajennuspalveluntarjoaja tallentaa nämä tiedot myös käyttäjätilillesi ja jakaa ne julkisesti yhteystietojesi kanssa. Suosittelemme, että kirjaudut ulos säännöllisesti sosiaalisen verkoston käytön jälkeen, erityisesti ennen kuin aktivoit painikkeen, koska näin voit välttää sen, että olet määrittänyt profiilisi laajennuspalveluntarjoajalla. 

Lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja sen käsittelystä laajennuspalveluntarjoajalla saat näiden palveluntarjoajien alla olevista tietosuojailmoituksista. He myös antavat lisää tietoa oikeuksistasi ja asetuksista, jotka suojaavat yksityisyyttäsi.

a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php lisätietoja tietojen keräämisestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084, http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samoin kuin sivuilta  http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo. Facebook on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

b) Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

c) Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy. Twitter on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

d) Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA); http://about.pinterest.com/privacy/. 

2.4 Sosiaalisella tilillä kirjautuminen

Voit rekisteröityä ja kirjautua asiakastililläsi, sinulla on myös mahdollisuus todentaa itsesi jollakin seuraavista sosiaalisen verkostojen olemassa olevalla profiililla, Facebook, Twitter tai Google+ ja lopuksi rekisteröitymällä tai kirjautumalla sisään. 

Tätä varten löydät rekisteröintisivulta tai kirjautumissivulta verkkosivustomme tukemat sosiaalisten verkostojen palveluntarjoajien vastaavat symbolit. Ennen kuin yhteys palveluntarjoajaan on muodostetaan, sinun on hyväksyttävä jäljempänä kuvattu prosessi ja tiedonsiirto:

Kun napsautat vastaavaa symbolia, uusi ponnahdusikkuna (niin sanottu sovellus) avautuu, jossa sinun on kirjauduttava sisään sosiaalisen verkostosi kirjautumistunnuksilla. Kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, sosiaalinen verkosto kertoo sinulle, mitkä tiedot lähetetään meille todentamiseen osana rekisteröinti- tai kirjautumisprosessia. Jos olet hyväksynyt tämän tiedonsiirron, rekisteröintiin vaaditut kentät täytetään lähetetyillä tiedoilla. Rekisteröintiin tai kirjautumiseen tarvitsemamme tiedot ovat (i) nimesi ja (ii) sähköpostiosoitteesi. 

Ainoastaan sen jälkeen, kun olet antanut suostumuksesi lähetettyjen ja vaadittujen tietojen käyttämiseen, tietosi tallennetaan meille, ja niitä käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisiin tarkoituksiin. Meidän kanssamme luodun asiakastilin ja vastaavan sosiaalisen verkostossa olevan tilin välillä ei ole linkkiä todentamisprosessin jälkeen. 

Rekisteröinnin ja kirjautumisen autentikointiprosessin suorittamiseksi IP-osoitteesi lähetetään asianomaisen sosiaalisen verkon tarjoajalle. Meillä ei ole vaikutusta tiedonkeruun tarkoitukseen tai laajuuteen eikä kyseessä olevan sosiaalisen verkoston tarjoajan toimesta tapahtuvaan tietojen jatkokäsittelyyn. Lisätietoja saat lukemalla kunkin palveluntarjoajan tietosuojaa koskevat tiedot: 

a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.phplisätietoja tietojen keräämisestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084,http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samoin kuin sivuilta http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo Facebook on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

b) Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

c) Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy. Twitter on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

Facebook Connect

Jos ns. “Facebook Connect -painike” on sijoitettu tälle sivustolle, voit kirjautua verkkosivustolle Facebook-käyttäjätiedoillasi. Lisäksi Facebook Connect voi automaattisesti sisällyttää tietoa toiminnoistasi verkkosivustollamme Facebook-profiiliisi. Tässä yhteydessä, kun aktivoit painikkeen, sinulle annetaan mahdollisuus suostua pääsyyn Facebook-käyttäjätietoihisi ja julkaista tietoja ja toimintoja Facebook-profiilissasi. Lisätietojen käyttö (esim. yhteydenotto sähköpostiosoitteesi kautta) tapahtuu vain aiemmalla suostumuksellasi. Huomaa, että Facebook saa tietoa sovelluksesta tai verkkosivustosta Facebook Connectin kautta, mukaan lukien tiedon siitä mitä teet. Yhdistämisprosessin personoimiseksi Facebook voi joissakin tapauksissa saada rajoitetun määrän tietoja ennen sovelluksen tai sivuston hyväksymistä. Facebookin tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä oikeutesi tässä suhteessa ja tietosuojasi asetus vaihtoehdot yksityisyytesi suojaamisessa löytyvät Facebookin tietosuojakäytännöstä: 

Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.phplisätietoja tietojen keräämisestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084,http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samoin kuin sivuilta http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo Facebook on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

2.5 YouTube-Videot 

Olemme integroineet YouTube-videoita sivuillemme, jotka ovat tallennettuina  http://www.YouTube.com-sivustolla, ja joita voi toistaa suoraan verkkosivuillamme. Kaikki tämä on integroitu "laajennettuun tietosuojaustilaan " eli mitään tietoja sinusta käyttäjänä ei lähetetä YouTubeen, jos et napsauta videoita aloittaaksesi katsella niitä. Vain kun toistat videoita, seuraavassa kappaleessa mainitut tiedot siirretään YouTubeen. Meillä ei ole vaikutusta tähän tiedonsiirtoon.

Käymällä verkkosivustolla YouTube vastaanottaa tiedon, että olet vieraillut verkkosivustomme vastaavalla alasivulla. Lisäksi tämän tietosuojakäytännön kohdassa 2 ilmoitetut tiedot lähetetään. Tämä on riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, johon olet sisään kirjautuneena vai onko käyttäjätiliä olemassa. Jos olet kirjautuneena sisään Googlella, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tietojasi liitetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. YouTube tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kysyntälähtöiseen verkkosivujen suunnitteluun. Tällainen arviointi toteutetaan erityisesti (myös kirjautumattomien käyttäjien kohdalla) kysyntään suunnatun mainonnan tuottamiseksi ja ilmoittaa muiden sosiaalisen verkoston käyttäjille toiminnastasi verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi. 

Lisätietoja YouTuben tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä saat tutustumalla tietosuojakäytäntöön. Sieltä löydät myös lisää tietoa oikeuksistasi ja asetuksista, jotka suojaavat yksityisyyttäsi:

https://www.google.de/intl/de/policies/privacy; Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

2.6 Online Advertising

2.6.1 Google Adwords -muunnos

Käytämme Google AdWordsin palveluita tuomaan huomiota houkutteleviin tarjouksiimme mainosmateriaalien avulla (ns. Google Adwords) ulkoisilla verkkosivustoilla. Voimme määrittää mainoskampanjoiden tietojen perusteella kuinka menestyksekkäitä yksittäiset mainontatoimet ovat. Haluamme näyttää sinulle sinua kiinnostavia mainoksia, tehdä verkkosivustostamme sinulle mielenkiintoisemman ja saavuttaa oikeudenmukaisen mainoskustannusten laskennan.

Google toimittaa mainosmateriaalit ns. "Mainospalvelinten" kautta. Tätä tarkoitusta varten käytämme mainospalvelimen evästeitä, joiden avulla tietyt menestystä mittaavat parametrit, kuten mainosten lisääminen tai käyttäjien napsautukset, voidaan mitata. Jos saavut verkkosivustoamme Google-mainoksen kautta, Google Adwords tallentaa evästeen laitteellesi. Nämä evästeet yleensä vanhentuvat 30 päivän kuluttua, eikä niillä ole tarkoitus tunnistaa sinua henkilökohtaisesti. Tätä evästettä varten tallennetaan yksilöllinen evästetunnus, mainosten näyttökertojen määrä sijoittelua kohden (frekvenssi), viimeinen vaikutelma (merkityksellinen jälkikonversion kannalta) ja opt-out-tiedot (merkki siitä, että käyttäjä ei enää halua käsiteltävän) tallennetaan yleensä analyysiarvoina.
Näiden evästeiden avulla Googlen on mahdollista tunnistaa Internet-selaimesi. Jos käyttäjä vierailee AdWords-asiakkaan tietyllä verkkosivustolla ja heidän laitteelleen tallennettu eväste ei ole vanhentunut, Google ja asiakas voivat tunnistaa, että käyttäjä on klikannut mainosta ja on ohjautunut tälle sivulle.. Jokaiselle Adwords-asiakkaalle annetaan eri eväste. Evästeitä ei näin ollen voida jäljittää Adwords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Emme kerää tai käsittele mitään henkilötietoja edellä mainituilla mainontatoimilla. Saamme vain tilastollisia arviointeja Googlelta. Näiden arvioiden perusteella pystymme tunnistamaan, mitkä käytetyistä mainontatoimista ovat erityisen tehokkaita. Emme saa enempää tietoja mainosmateriaalin käytöstä; etenkään emme voi tunnistaa käyttäjiä näiden tietojen perusteella.

Käytettyjen markkinointityökalujen ansiosta selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Google-palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta tämän Googlen työkalun keräämien tietojen laajuuteen ja niiden jatkokäyttöön, joten ymmärryksemme mukaan: AdWords-konversion integroinnilla Google vastaanottaa tiedot, että olit sopivalla alueella Internet-ulkoasuamme tai napsautit ilmoitustamme. Jos olet rekisteröitynyt Googlen palveluun, Google voi yhdistää vierailusi tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Google-tiliä tai kirjautuneena sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja voi saada ja tallentaa IP-osoitteesi.

Voit estää osallistumisen tähän seurantaprosessiin monin tavoin: a) asettamalla selaimesi ohjelmiston sen mukaisesti, erityisesti estämällä kolmannen osapuolen evästeitä, jolloin et saa mainoksia kolmannen osapuolen tarjoajilta; b) poistamalla evästeet konversioseurannasta asettamalla selaimesi siten, että verkkotunnukset www.googleadservices.com , https://www.google.de/settings/ads estävät evästeet, tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet; c) deaktivoimalla aihepiiriin perustuvien mainoksien tarjoajat, jotka ovat osa "Tietoja mainoksista"-itsesääntely kampaajaa http://www.aboutads.info/choices linkin kautta, tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet; d) deaktivoimaan lopullisesti Firefox, Internet Explorer tai Google Chrome -verkkoselaimesi linkistä http://www.google.com/settings/ads/plugin e) asettamalla evästeasetuksesi asianmukaisesti (napsauta tästä). Huomaa, että tässä tapauksessa et välttämättä voi käyttää kaikkia tämän tarjouksen toimintoja kokonaisuudessaan.

Lisätietoja Googlen tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä saat tutustumalla tietosuojakäytäntöön. Sieltä löydät myös lisää tietoa oikeuksistasi ja asetuksista, jotka suojaavat yksityisyyttäsi:

https://www.google.de/intl/de/policies/privacy; Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Vaihtoehtoisesti löydät lisää tietoa Network Advertising Initiative (NAI) verkkosivustolta osoitteesta http://www.networkadvertising.org. 

 
Käytetyt Evästeet: Tyyppi C. Lisätietoja on Eväste-osiossa .

Evästeen käyttöikä: enintään 1 kuukausi (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut.).

Tietojen säilytysaika enintään 1 kuukausi.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

2.6.2 Google Remarketing

Lisäksi käytämme Google Remarketing -ohjelmaa, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä uudelleen. Tämän sovelluksen avulla, vierailtuasi verkkosivustollamme, mainoksemme saattavat näkyä jatkaessasi Internetin selailua. Tämä tapahtuu selaimeesi tallennettujen evästeiden avulla, joita Google käyttää tallentaakseen ja arvioidakseen käyttäytymistietojasi käydessäsi eri verkkosivustoilla. Näin Google voi määrittää aikaisemmat vierailusi verkkosivuillamme. Googlen omien lausuntojen mukaisesti Google ei yhdistää uudelleenmarkkinoinnin yhteydessä kerättyjä tietoja henkilötietoihisi, joita Google voi tallentaa. Googlen mukaan erityisesti pseudonymisointia käytetään uudelleenmarkkinointiin. 

Käytetyt Evästeet: Tyyppi C. Lisätietoja on Eväste-osiossa .

Evästeen käyttöikä: enintään 24 kuukautta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut).

Tietojen säilytysaika enintään 14 kuukautta.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

2.6.3 Google DoubleClick

Tämä verkkosivusto käyttää myös Googlen DoubleClick-verkkomarkkinointityökalua. DoubleClick käyttää evästeitä käyttäjien mainosten näyttämiseksi, kampanjan tehokkuusraporttien parantamiseksi tai estää käyttäjää näkemästä samaa mainosta useammin kuin kerran. Google käyttää evästetunnusta, jonka avulla seurataan, mitkä mainokset näytetään millä selaimella ja estetään niiden näyttäminen useammin kuin kerran. Lisäksi DoubleClick voi käyttää evästeiden tunnuksia kerätäkseen mainospyyntöihin liittyviä tuloksia. Näin on esimerkiksi silloin, kun käyttäjä näkee DoubleClick-mainoksen ja myöhemmin vierailee mainostajan verkkosivustolla samalla selaimella ja ostaa siellä jotain. Googlen mukaan DoubleClick-evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja.

Selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Google-palvelimeen vieraillessasi verkkosivustollamme. Meillä ei ole vaikutusta Googlen tämän työkalun avulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, joten ymmärryksemme mukaan: Integroimalla DoubleClick:n, Google vastaanottaa tiedot, että olet käynyt meidän vastaavalla osalla verkkosivustoamme tai napsauttanut mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt Googlen palveluun, Google voi yhdistää vierailusi tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Google-tiliä tai kirjautuneena sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja voi saada ja tallentaa IP-osoitteesi.

Sen lisäksi DoubleClick Floodlight -evästeet auttavat meitä ymmärtämään, suoritatko tiettyjä toimintoja verkkosivusto(i)llamme nähtyäsi jonkin näyttö- ja videomainoksistamme Googlessa tai muilla alustoilla DoubleClickin kautta tai saapumalla sen kautta (tulosseuranta). DoubleClick käyttää tätä evästettä ymmärtääkseen sisältöä, jonka kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa verkkosivusto(i)llamme, jotta voimme lähettää sinulle kohdennettua mainontaa myöhemmin.

Voit estää osallistumisesi tähän seurantaprosessiin monin tavoin: a) asettamalla selaimesi ohjelmiston sen mukaisesti, erityisesti estämällä kolmannen osapuolen evästeitä, jolloin et saa mainoksia kolmannen osapuolen tarjoajilta; b) poistamalla evästeet konversioseurannasta asettamalla selaimesi siten, että verkkotunnukset www.googleadservices.com , https://www.google.de/settings/ads estävät evästeet, tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet; c) deaktivoimalla aihepiiriin perustuvien mainoksien tarjoajat, jotka ovat osa "Tietoja mainoksista"-itsesääntely kampaajaa http://www.aboutads.info/choices linkin kautta, tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet; d) deaktivoimaan lopullisesti Firefox, Internet Explorer tai Google Chrome -verkkoselaimesi linkistä http://www.google.com/settings/ads/plugin tai e) asettamalla evästeasetuksesi asianmukaisesti (napsauta tästä). Huomaa, että tässä tapauksessa et välttämättä voi käyttää kaikkia tämän tarjouksen toimintoja kokonaisuudessaan. 

Lisäksi voit estää Googlea keräämästä evästeiden tuottamia tietoja, jotka liittyvät verkkosivustojen käyttöön ja näiden tietojen käsittelyyn Googlessa lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla kohdasta "Näytön asetukset", "DoubleClick deaktivointi laajennus" osoitteessa https://support.google.com/adsense/answer/142293?hl=en. 

Lisätietoja Googlen DoubleClickista saat osoitteesta https://www.google.de/doubleclick ja http://support.google.com/adsense/answer/2839090, samoin kuin tietojenkäsittelystä yleisesti Googlella: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy; vaihtoehtoisesti löydät lisää tietoa Network Advertising Initiative (NAI) sivustolta http://www.networkadvertising.org. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta,https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 

Käytetyt Evästeet: Tyyppi C. Lisätietoja on Eväste-osiossa.

Evästeen käyttöikä: enintään 6 kuukautta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut.) 

Tietojen säilytysaika enintään 14 kuukautta.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

2.6.4 (Website) Facebook Custom Audiences (“Facebook Pixel”)

Tämä verkkosivusto käyttää myös uudelleenmarkkinointi toimintoa “Custom Audiences” of Facebook Inc. (“Facebook”). Tämän avulla sivuston käyttäjät voivat nähdä kiinnostusperusteisia mainoksia (“Facebook-mainoksia”) käyttäessään Facebookia tai muita verkkosivustoja, jotka myös käyttävät tätä työkalua. 

Selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Facebook-palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta Facebookin tämän työkalun avulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, joten ymmärryksemme mukaan: Integroimalla Facebook Custom Audiences:n, Facebook vastaanottaa tiedot, että olet käynyt meidän vastaavalla verkkosivustollamme tai olet napsauttanut mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt Facebook palveluun, Facebook voi yhdistää vierailusi tiliisi. Vaikka et olisikaan rekisteröitynyt Facebook-tiliä tai kirjautuneena sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja voi saada ja tallentaa IP-osoitteesi ja muita tunnistetietoja.

“Facebook Custom Audiences”-toiminnon voi poistaa käytöstä Evästeasetuksista ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat poistaa sen osoitteesta https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_. 

Käytetyt Evästeet: Tyyppi C. Lisätietoja on Eväste-osiossa.
 
Evästeen käyttöikä: enintään 6 kuukautta (tämä koskee vain evästeitä, jotka tämä sivusto on asettanut.).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

2.7 Google Tag Manager

Tämä sivusto käyttää Google Tag Manageria. Tämä palvelu mahdollistaa verkkosivustojen tunnisteiden hallinnan rajapinnan kautta. Google Tool Manager toteuttaa vain tunnisteita. Tämä tarkoittaa, että evästeitä ei käytetä eikä henkilötietoja kerätä. Google Tool Manager laukaisee muut tunnisteet, jotka puolestaan keräävät tietoja tarvittaessa. Google Tag Manager ei kuitenkaan pääse näihin tietoihin. Jos aktivoinnin poisto on tehty verkkotunnus- tai evästetasolla, se pysyy voimassa kaikissa seurantatyypeissä, jos ne toteutetaan Google Tag Managerin avulla.

Muita tarjolla olevia palveluja

Muita tarjolla olevia palveluja (online- ja offline-tilassa)

Sivustomme puhtaan informaatiokäytön lisäksi tarjoamme useita muita palveluita, joissa käsittelemme henkilötietojasi. 

Jos käytämme sopimussuhteissa olevia palveluntarjoajia tarjoamiimme yksittäisiin toimintoihimme tai haluamme käyttää tietojasi mainontatarkoituksiin, ilmoitamme sinulle yksityiskohtaisesti kyseisistä prosesseista alla. 

Ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat huolella valitsemiamme ja tilaamiamme sekä sitoutuneet noudattaneet ohjeitamme ja heitä tarkistetaan säännöllisesti.

Jos palveluntarjoajat sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisessa maassa, ilmoitamme sinulle tämän seikan seurauksista alla olevassa palvelunkuvauksessa. 

3.1 Yhteydenotto

Kun otat meihin yhteyttä tai viestit kanssamme, esim. sähköpostilla tai verkkosivustomme yhteydenottolomakkeella, lähettämäsi tiedot (sähköpostiosoitteesi, ja tarvittaessa nimi ja puhelinnumero tai keskustelun aikana annetut henkilökohtaiset tiedot) tallennetaan ja käsitellään, jotta voimme vastata kysymyksiisi, pyyntöihisi tai liiketoimintaan liittyvää kirjeenvaihtoa varten. Poistamme tässä yhteydessä syntyvät tiedot, kun varastointia ei ole enää tarpeellista, ellei noudatettavia lakisääteisiä säilytysvelvoitteita tai vanhentumisaikoja ole olemassa.

Sisäisen kuluttajahallintatyökalullamme tehtyjen kyselyjen kautta saadut henkilötiedot poistetaan yleensä vuoden kuluttua. 

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, sopimusprosessoreille (esim. hosting-, call center palveluntarjoajat) vaadittujen tarkoitusten mukaisesti (esim. yhteyksien luomiseen, liiketoimintaan liittyvään kirjeenvaihtoon ja asiakaspalveluun).

Oikeusperusta: Art. 6 (1) b GDPR.

3.2 Uutiskirje

Uutiskirje sisältää uutisia, tarjouksia ja lisätietoa Beiersdorfin tuotemerkeistä. Tilaamalla uutiskirjeen saat henkilökohtaisia tietoja tuotteista, palveluista tai ehdotuksia kampanjoihin, kuten kilpailuihin tai tuotetesteihin osallistumisesta sähköpostilla tai mainonnalla omilla kolmannen osapuolen kanavilla (esimerkiksi sosiaalisen median kautta).

Tilatessasi uutiskirjeen, saat uutiskirjeen, joka on muokattu tarpeisiisi (“personoitu”). Arvioimme osto- ja klikkauskäyttäytymistäsi verkkosivuillamme tai uutiskirjeessä kootaksemme sinulle relevanttia tietoa. 

Uutiskirje lähetetään yleensä kerran kuukaudessa (“säännöllisesti”). Yksittäisissä tapauksissa (esim. erikoistoimissa) myös viikoittaista sähköpostiviestintää voi esiintyä.

Käytämme myös uudelleenmarkkinointitoimenpiteitä, jotta voimme näyttää sinulle asianmukaisen verkkomainontaa. Lisätietoa, erityisesti vastaanottajia, löytyy kohdasta "Online-mainonta". 
Tiedot toimitetaan asiakkaidemme hallinnointiympäristöön, johon palveluntarjoajat voivat myös saada pääsyn tukeakseen ja toteuttaakseen uutiskirjettä. 

Nämä kerätyt tiedot poistetaan automaattisesti 18 kuukauden kuluttua, jos ne eivät enää vastaa uutiskirjeeseen, esim. avoin (inaktiviteetti). Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Napsauta kunkin uutiskirjeen linkkiä, jonka jälkeen sinut ohjataan tilauksen peruuttamisprosessissa, tai lähetä meille peruutuksesi sähköpostitse.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

3.3 Kampanjat (esim. arvonnat, kyselyt, tuotetestit)

Kun osallistut arvontoihin, kyselytutkimuksiin tai vastaaviin kampanjoihin, käytämme antamiasi henkilötietoja kampanjan suorittamiseen. Lisätietoja tarkoituksesta löytyy kunkin kampanjan käyttöehdoista. 

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, alihankkijoille (esim. hosting-, rahti-, prosessointi-palveluntarjoajille) vaadittujen tarkoitusten mukaisesti (kampanjan toteuttamiseen). 

Tietosi poistetaan kampanjan lopullisen käsittelyn jälkeen (katso osallistumisen käyttöehdot), ellei tämä ole ristiriidassa lakisääteisten säilytysvelvoitteiden tai rajoitusten kanssa. 
Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi. Sinulla ei ole velvollisuutta toimittaa henkilötietojasi. Jos tietoja ei anneta, et voi osallistua kampanjaan.
Lisätietoja löytyy kunkin kampanjan käyttöehdoista.

Oikeusperusta: Art. 6 (1) b GDPR.

3.4 Kirjautumisprofiili

Rekisteröitymällä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kirjoittaa arvosteluja [Linkki], luoda suosikkiluettelon, tilata uutiskirjeen ja tarjoamme sinulle tulevaisuudessa vain personoitua sisältöä käyttäytymisesi perusteella; suostut siihen, että tietojasi tallennetaan ja käytetään markkinatutkimukseen ja mainontatarkoituksiin. Voimme siten lähettää sinulle yksilöllistä mainontaa tuotteistamme tai palveluistamme. 

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, alihankkijoille (esim. hosting-palvelut, kuluttaja-tietokanta, markkinointitoimisto, tarkastelevat toimittajat) vaadittujen tarkoitusten mukaisesti (mainonnan toteuttamiseen jne.). 

Tietosi poistetaan heti, kun olet kirjautunut ulos ohjelmasta, ellei tämä ole ristiriidassa laillisten tallennusvelvoitteiden tai rajoitusten kanssa. Jos haluat poistaa tietosi, kirjaudu sisään asiakastilillesi ja suorita tilauksen peruuttamisprosessi tai lähetä meille peruutus henkilötietojenkäsittelyyn sähköpostitse. Poistamme henkilötietosi automaattisesti 18 kuukauden käyttämättömyyden jälkeen.
Oikeusperusta: Art. 6 (1) a GDPR.

3.5 Arvostelut ja arvioinnit

Rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus antaa arvosanoja ja arviointeja tuotteista, prosesseista tai muita arviointeja, jotka sisältyvät verkkosivuston tarjouksiin käyttöehtojen mukaisesti. On oikeutetun etumme, että käyttäjät voivat antaa ilmaisen mielipiteensä tuotteista.

Arvostelusi julkaistaan yhdessä käyttäjätunnuksesi kanssa. Suosittelemme, että käytät nimimerkkiä oman nimesi sijaan. Arvosteluja ei tarkisteta ennen julkaisemista. Pidätämme oikeuden poistaa kommentteja, jos kolmas osapuoli pitää niitä lainvastaisina.

Siirrämme kerätyt tiedot asianomaisille sisäisille yksiköille käsittelyyn sekä Beiersdorf konsernin muihin sidosyrityksiin tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, alihankkijoille (esim. hosting palveluntarjoajille, asiakashallinnan palveluntarjoajille) vaaditun tarkoituksen mukaisesti (verkkosivulla julkaisemiseksi).

Huomautukset poistetaan kirjautumistilin mukaisesti.

Oikeusperusta on Art. 6 (1) f GDPR

Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen

Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen tai suostumuksen peruuttaminen

Jos olet antanut suostumuksesi (Art. 6 (1) a GDPR) henkilötietojen käsittelyyn, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tällainen peruuttaminen vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyn sallimiseen, sen jälkeen kun olet antanut sen meille.

Jos perustamme henkilötietojesi käsittelyn intressien vertailuun (Art. 6 (1) f GDPR), voit vastustaa käsittelyä. Tästä on kyse, jos käsittely ei ole välttämätöntä erityisesti kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi, joka kuvataan seuraavassa toimintojen kuvauksessa. Vastalausetta käytettäessä, pyydämme sinua kertomaan, miksi meidän ei pitäisi tulisi henkilötietojasi, kuten olemme tehneet. Jos olet perustellut vastalauseesi, tutkimme tilannetta ja lopetamme tai mukautetaan tietojenkäsittelyä tai osoitamme sinulle pakottavat suojeltavat syyt, joiden pohjalta jatkamme käsittelyä. 

Tietenkin voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä liittyen mainontaan ja tietojen analysointiin milloin tahansa. Voit ilmoittaa meille vastustuksesi edellä mainittuihin rekisterinpitäjän yhteystietoihin.