Waterlily & Oil Shower

Tehty kierrätetystä materiaalista
Biohajoava koostumus

NIVEA Waterlily & Oil Shower -suihkugeelin naisellinen tuoksu ja pehmeät hoitavat öljyhelmet tekevät ihostasi pehmeän ja raikkaan.

Kaikki ihotyypit

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Hoitava
Virkistävä
Puhdistava
benefits_madefromrecycledmaterial
Tehty kierrätetystä materiaalista
Biohajoava koostumus
C-vitamiini
E-vitamiini
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • C-vitamiini, E-vitamiini ja hoitavat öljyhelmet tekevät ihosta kauniin ja hyvin hoidetun
  • Virkistää ihoa jättäen sen miellyttävän raikkaaksi
  • Hurmaava lumpeenkukan tuoksu
  • Suihkugeelin koostumus on 99% biohajoava*
  • Pullo on valmistettu 96% kierrätysmuovista**

Miten

1
Levitä iholle suihkussa kevyesti hieroen.
2
Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Waterlily & Oil Caring Shower Gel -suihkugeeli on hemmotteleva yhdistelmä raikkautta ja hoitavuutta. C-vitamiinia, E-vitamiinia ja öljyhelmiä sisältävä lumpeenkukan tuoksuinen virkistävä koostumus suojaa ihoa kuivumiselta. Silkkisen pehmeä vaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tekee ihosta kauniin ja hyvin hoidetun. Raikas, naisellinen lumpeenkukan tuoksu virkistää ihoa ja jättää sen raikkaaksi. Neutraali pH-arvo iholle, toimii tasapainossa ihon oman mikrobiomin kanssa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä mikromuovia. Pakkaus on kierrätettävä. Suihkugeelin koostumus on 99% biohajoava* ja pullo on valmistettu 96% kierrätysmuovista**.

*OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti **pois lukien korkki ja etiketti Suihkugeelin koostumus on 98% biohajoava* ja pullo on valmistettu kierrätysmuovista**. *OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti **pois lukien korkki

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 80789 (80789-04512-80)

Paikallinen rekisterinumero 1006936

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Glycerin, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid, Cellulose, Cellulose Gum, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Algin, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, CI 77492, CI 16035

Erityisainesosat

C-vitamiini
E-vitamiini