NIVEA-suihkugeelit

Suihkugeelivalikoimassamme on tuotteita lukuisilla eri tuoksuilla, hedelmäisistä virkistäviin tuoksuihin.
Hedelmäinen vai raikas? Tehokkaasti ravitseva, puhdistava vai virkistävä vaikutus? Herkälle vai erittäin kuivalle iholle? NIVEAlla on monipuolinen valikoima suihkutuotteita – hellävaraisista suihkusaippuoista täyteläisiin suihkuöljyihin ja virkistäviin suihkugeeleihin. Millainen on sinun suosikkituotteesi?
 
Aistien lumouksesta tehopuhdistukseen

Jos haluat kuvitella hyppääväsi viileään mereen tai vaeltavasi Välimeren puutarhoissa suihkussa ollessasi, virkistävä suihkugeeli on sinua varten. NIVEAn piristävät suihkugeelit tuoksuvat ihanan raikkaalle merituulelle, sitrukselle tai eksoottisille hedelmille ja kukille, mikä tekee niistä täydellisen tavan aloittaa päivä hyvällä tuulella. Jos pidät pitkistä suihkuista ja huuhtelet stressisi pois rauhoittavan lämpimän veden alla, NIVEAn hellävaraiset suihkuvoiteet tekevät ihmeitä sinulle ja vartalollesi. Niiden ihanan pehmeä vaahto hemmottelee ihoa laadukkailla ainesosilla, samalla kun korkealuokkaiset tuoksut lumoavat aistisi. NIVEA etsii jatkuvasti uusia tuoksuinspiraatioita, minkä ansiosta suihkugeelivalikoimamme on erittäin monipuolinen. Voit siten odottaa uusien suihkugeelien inspiroivan sinua jatkuvasti ihanilla tuoksuilla. Laadukkaita öljyjä sisältävät suihkugeelit tekevät ihostasi hyvin hoidetun tuntuisen. Ne hoitavat ihoasi tehokkaasti, mikä on erityisen hyödyllistä kuivalle iholle. Herkkä iho pitää luonnollista kamomillauutetta sisältävästä suihkugeelistä, kun taas kuivan ihon pitäisi luottaa erityisen täyteläisiin suihkuöljyihin. Suihkukuorinnan hienot kuorivat ainesosat tekevät ihosta huomattavasti pehmeämmän, jolloin se sekä puhdistaa että ravitsee.


Suihkugeeli Hänelle – maskuliininen tuoksu

Tietenkin miehetkin haluavat hoitaa ihoaan parhaalla mahdollisella tavalla suihkussa. NIVEA MEN -suihkugeelit ovat selkeän maskuliinisen tuoksuisia, ja niiden koostumus auttaa ihoa pysymään terveen näköisenä. Aloita päiväsi raikkaasti esimerkiksi virkistävällä mentolia sisältävällä suihkugeelillä, joka tuoksuu vesimintulle. Urheilusuihkugeelit ovat mahtavia treenin jälkeen. Ne puhdistavat ihon ja hiukset huolellisesti ja antavat keholle uutta energiaa sekä samalla pitkäkestoista raikkautta.


Hellävarainen hoito lyhyessä ajassa

Suihku ei ole ainoa vartalollesi hyvää tekevä asia – saadaksesi pehmeän ja säteilevän ihon on tärkeää käyttää vartalovoidetta suihkun jälkeen. Useat kuitenkin jättävät sen väliin ajan puutteessa tai siksi, että jotkin voiteet tuntuvat jättävän ihon tahmeaksi, jos ne eivät imeydy täysin. NIVEAn innovatiiviset In-shower -tuotteet mullistavat suihku- ja vartalonhoitokokemuksemme. In-shower -tuotteet levitetään märälle ja puhtaalle iholle ja huuhdellaan pois suihkussa. Näin iholle ei jää tahmeita jäämiä – vain kauniin ravittu, sametinpehmeä iho.