TIEDE INNOVAATION TAKANA

Kymmenen vuoden huolellisen tutkimuksen ja 50 000 testatun molekyylin jälkeen NIVEAn tutkijat löysivät erittäin tehokkaan Luminou630®-ainesosan, joka toimii solutasolla tasapainottaakseen melaniinituotantoa ihossa. Luminous630® Even Skin Tone -tuotteemme on ainutlaatuisesti suunniteltu tasoittamaan vartalomme ihon sävyjä. Skin Tone Balancing -kompleksi, jossa on patentoitua Luminous630®-ainesosaa, tasoittaa ihon sävyeroja, jotta raskausarvet ja auringon aiheuttamat pigmenttiläiskät eivät näkyisi niin selvästi. Tieteellisesti todistettu koostumus.

AITOJA LUMINOUS-KOKEMUKSIA

98 % osallistuneista naisista vahvisti, että he jatkaisivat vartaloöljyseerumimme käyttöä säilyttääkseen saavutetut tulokset.*.* Tutustu Jessicaan, joka on käyttänyt säännöllisesti NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Body Oil-Serum Anti Stretch Marks -öljyseerumia 4 viikon ajan.
*Itsearviointi, 8 viikon tutkimus, 160 naista

@JESSICAVANDERLEAHY

"OLEN KOKEILLUT TUOTTEITA RASKAUSARPIINI ENNENKIN, MUTTA EN OLE KOSKAAN LÖYTÄNYT MITÄÄN, JOKA OLISI ANTANUT MINULLE KUNNOLLISIA TULOKSIA. 4 VIIKON JÄLKEEN IHONI ON TASAISEMPI KUIN PITKÄÄN AIKAAN."
Tulosten digitaalinen simulaatio. Yksittäiset tulokset voivat vaihdella.

TASAINEN IHON SÄVY KAIKILLE IHOTYYPEILLE
MULLISTAVA INNOVAATIO

NIVEA LUMINOUS630® ANTI STRETCH MARKS BODY OIL-SERUM

Tehokkain koostumus raskausarpien näkyvyyden hoitoon. Tiivistetty öljy-seerumin koostumus vaikuttaa 1. päivästä alkaen ja 4 viikon kuluttua raskausarpien näkyvyys on vähentynyt. Tehokas raskauden, hormonaalisten muutosten ja painonvaihtelun aiheuttamiin raskauarpiin - toimii myös vanhempiin raskausarpiin.

NIVEA LUMINOUS630® ANTI MARKS & SPOTS BODY CREAM

Vähentää tehokkaasti raskausarpien ja pigmenttiläiskien näkyvyyttä. Hoitava ja kevyt koostumus tasoittaa ihon sävyeroja ja tekee ihosta tasaisemman.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ RASKAUSARPIEN NÄKYVYYS ON VÄHENTYNYT?

Kun NIVEA Luminous630® Anti Stretch Marks Body Oil-Serum -öljyseerumia käytetään säännöllisesti kerran päivässä, raskausarpien näkyvyys voi vähentyä jo 4 viikossa.

TOIMIVATKO ANTI STRETCH MARKS -TUOTTEET OIKEASTI?

Monet tuotteet väittävät hoitavansa raskausarpia suoraan, mutta kosmetiikkatuotteilla ei voi saada raskausarpia kokonaan katoamaan. Voit kuitenkin vähentää niiden näkyvyyttä: NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Body Oil-Serum Anti Stretch Marks -vartaloöljyseerumi vähentää raskausarpien näkyvyyttä tehokkaasti.

MILLAISILLE RASKAUSARVILLE NIVEA LUMINOUS630 ANTI STRETCH MARKS BODY OIL-SERUM SOPII?

Raskausarpia voi esiintyä missä tahansa kohtaa kehoa, ja ne ovat seurausta ihon nopeasta venymisestä. Uusi NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Body Oil-Serum Anti Stretch Marks -vartaloöljyseerumimme vähentää näkyvästi raskauden, hormonaalisten muutosten ja painonvaihtelun aiheuttamien raskausarpien näkyvyyttä ja on tehokas myös vanhempiin raskausarpiin.

VOIKO RASKAUSARVISTA PÄÄSTÄ PYSYVÄSTI EROON?

Raskausarvet saattavat muuttua ajan myötä ja vaalentua, mutta ne eivät koskaan katoa kokonaan. Onneksi NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Body Oil-Serum Anti Stretch Marks, -öljyseerumin avulla voit nähdä raskausarpien näkyvyyden vähenevän 4 viikossa.

VOIKO MYÖS VARTALON PIGMENTTILÄISKISTÄ PÄÄSTÄ EROON?

Pigmenttiläiskiä ei voi poistaa kokonaan. NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Body Cream Anti Marks & Spots -vartalovoide tukee ihoa toimimaan luonnollisesti solutasolla ja tasoittamaan ihon eri sävyjä ja pigmenttiläiskiä. Tasoittamalla ihon sävyä raskausarvet myös näkyvät vähemmän.