NIVEAn tuotesarjasta löytyy alumiiniton deodorantti herkkäihoisille ja mieluummin alumiinitonta deodoranttia käyttäville. Alumiiniton deodorantti tuoksuu raikkaalta ja tuo varmuutta olemukseen. Se sopii myös erinomaisesti silloin, kun etsit deodoranttia, joka antaa kehon viilentyä luonnollisesti, mutta estää ikävää hajua.

Hikoileminen on luonnollista

Hikoileminen on luonnollinen prosessi, joka auttaa kehoa viilentymään – NIVEAn alumiinittomat deodorantit antavat kehon toimia luonnollisesti samalla, kun ne jättävät ihollesi raikkaan tuoksun ja mahtavan tunteen jopa 48 tunnin ajaksi. Jokainen alumiiniton deodorantti tukee kehon luonnollista lämmönsäätelyä ja antaa kehon hikoilla ja hengittää estäen samalla hien hajua. Löydä parhaantuoksuinen alumiiniton deodorantti kokeilemalla sarjan eri vaihtoehtoja, puhtaanraikasta, raikkaan kukkaista ja raikkaan hedelmäistä tuoksua.

Pehmeä ja sileä koostumus hoitaa kainaloitasi

Beiersdorfin asiantuntijat ovat työskennelleet laboratoriossa uutterasti kehittääkseen tuotesarjan, jossa jokainen alumiiniton deodorantti suojaa tehokkaasti jopa 48 tunnin ajan ja tuo käyttäjälleen varman ja raikkaan olon. Kainaloiden iho jää pehmeäksi ja sileäksi sekä hyvin suojatuksi ja hoidetuksi. Jos etsinnässä on paras deodorantti ilman alumiinia, NIVEAn tuotesarjasta löytyy ratkaisu kainaloiden kokonaisvaltaiseen hoitoon.