Päivävoide

PÄIVÄVOITEET KAIKILLE IHOTYYPEILLE

NIVEA-päivävoiteiden laajan valikoiman myötä kaikki ihotyypit saavat ansaitsemaansa rakkautta ja hoitoa. Jokainen päivävoide on huolellisesti kehitetty, ja kaikki voiteemme takaavat parhaan laadun ihollesi – näin ihosi on varmasti pehmeä, raikas ja valmis uuteen päivään.
12 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje

Sinua ajatellen kehitellyt päivävoiteet

NIVEA-päivävoiteet on luotu varmistamaan, että kaikkia ihotyyppejä hellitään vain parhaalla laadulla. Päivävoide elävöittää, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Kosteusvoiteemme vaikuttavat 24 tunnin ajan hoitaen ja virkistäen ihoasi. Ne eivät tuki ihohuokosia ja jättävät ihosi mattapintaiseksi, ilman kiiltoa. Kaikki päivävoiteemme ehkäisevät ikääntymisen merkkejä, vähentävät ryppyjä ja vahvistavat ihoa. 

 
Hoitoa kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tarpeisiin
 
Kaikki kosteusvoiteemme on kehitetty vastaamaan edellytyksiisi, eli ne sisältävät vain parhaita, tieteellisesti todistettuja ainesosia. Iho on monimutkainen ja alati muuttuva elin, ja siksi haluamme ottaa huomioon kaikki ihotyypit. Näin ollen voit löytää tuotteen, johon ihastut ja luotat – ihotyypistäsi riippumatta. Selvitä ihotyyppisi täällä. Tuotteemme sisältävät mm. manteliöljyä, Hydra IQ -ainesosia, C- ja E-vitamiinia, merilevää ja Q10-koentsyymiä, suojaten ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä sekä tehden ihosta pehmeän ja vahvan. Täydennä ihonhoitorutiinisi NIVEA-yövoiteilla.