NIVEA MicellAIR Skin Breathe Cleansing Wipes

kasvojenpuhdistus

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Cleansing Wipes -puhdistusliinat toimivat magneetin lailla ja puhdistavat ihon todella hellävaraisesti, mutta samalla tehokkaasti ja perusteellisesti. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin.

  • Kaikki ihotyypit
Koko: 25 ST

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 89252 (892520680007)

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Cleansing Wipes -puhdistusliinat sisältävät tehokkaan micellar-magneettiteknologian. Liinat toimivat magneetin lailla ja puhdistavat ihon todella hellävaraisesti, mutta samalla tehokkaasti ja perusteellisesti. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin, samalla hoitaen ripsiä. E-vitamiinia sisältävät liinat kosteuttavat ihoa ja jättävät sen raikkaan ja sileän tuntuiseksi.

  • Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin, samalla hoitaen ripsiä
  • Puhdistavat ihon tehokkaasti
  • Kosteuttavat ihoa ja jättävät sen raikkaan ja sileän tuntuiseksi

E-vitamiini

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Aqua, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl Glucoside, Glyceryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Parfum, Parfum

Käyttökohde

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Cleansing Wipes

1.
Puhdista kasvot, kaula ja silmänympärysalue pehmeällä liinalla.
2.
Pidä silmät kiinni puhdistaessasi.
3.
Sulje pakkaus käytön jälkeen itseliimautuvalla teipillä estääksesi liinoja kuivumasta.