NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Sensitive Skin

kasvojenpuhdistus

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Sensitive -puhdistusvesi herkälle iholle poistaa meikin ja kosteuttaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti ihohuokosia tukkimatta.

  • Herkkä iho
Koko: 200 ML

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 82382 (823820680007) Tuotenumero: Micellar

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Sensitive Skin -puhdistusvesi herkälle iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta iho voi hengittää. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä hajusteita.

  • Poistaa meikin tehokkaasti
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta ihoa voi hengittää
  • Kosteuttaa ja raikastaa herkkää ihoa

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Ei sisällä Hajuste

Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium-10, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Phenoxyethanol

Käyttökohde

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Sensitive Skin

1.
Kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.
2.
Pidä silmät ja suu kiinni.
3.
Ei tarvitse huuhdella.