NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Normal Skin

kasvojenpuhdistus

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Normal Skin -puhdistusvesi normaalille iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Virkistää ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta iho voi hengittää.

  • Normaali iho
Koko: 200 ML

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 86698 (866980680007) Tuotenumero: Micellar

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Normal Skin -puhdistusvesi normaalille iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Virkistää ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta iho voi hengittää. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä hajusteita.

  • Poistaa meikin tehokkaasti
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti
  • Virkistää ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta ihoa voi hengittää
  • Kosteuttaa ja raikastaa ihoa

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl Glucoside, Glyceryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Phenoxyethanol

Käyttökohde

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE® Micellar Water Normal Skin

1.
Kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.
2.
Pidä silmät ja suu kiinni.
3.
Ei tarvitse huuhdella.