Hoitavat ja luotettavat ihonhoitotuotteet NIVEAlta

NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel

parranajo

Erityisesti herkälle iholle kehitetty NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel -parranajogeeli suojaa ihoa ärsytykseltä parranajon aikana samalla viilentäen ja raikastaen ihoa.

  • Herkkä iho
Koko: 200 ml

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 88542 (885420681007) Tuotenumero: Sensitive

NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel -parranajogeeli on uudenlainen viilentävä parranajogeeli herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Geeli suojaa ihoa ärtymiseltä ja parranajon aiheuttamilta haavaumilta. Viilentää ja raikastaa ihoa ärsyttämättä sitä. Hellävarainen geeli sisältää kamomillauutetta ja merilevää. Rauhoittaa ihoa ja ehkäisee sen ärtymistä. Helpottaa parranajoa, terä liukuu tehokkaasti iholla. Tekee ihosta raikkaan, rentoutuneen ja miellyttävän tuntuisen. Alkoholiton koostumus, neutraali tuoksu. Dermatologisesti testattu.

  • Suojaa helposti ärtyvää ja herkkää ihoa parranajon aikana
  • Hoitaa ihoa ennen parranajoa ja antaa sille miellyttävän viilentävän tunteen
  • 0 % alkoholia, ei polttavaa tunnetta
  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan miellyttävästi iholla aivan karvojen juuresta
  • Iholle sopivuus on dermatologisesti tutkittu miesten herkällä iholla
Varoitus:
Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 3,5 til-% on palavia aineita.

Kamomillauute

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Ei sisällä Alkoholi (Etyylialkoholi)

Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Maltodextrin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 42053

Käyttökohde

NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel

1.
Ravista hyvin ennen käyttöä.
2.
Annostele kämmenelle.
3.
Hiero suoraan kosteille kasvoille.