HOITAVAT JA LUOTETTAVAT IHONHOITOTUOTTEET NIVEALTA

NIVEA MEN Deep Clean Shaving Gel

parranajo

NIVEA MEN Deep Clean Shaving Gel -parranajogeeli puhdistaa ihoa ja mahdollistaa erityisen hyvän parranajon. Geeli suojaa ihoa ja jättää sille puhtaan tunteen.

Koko: 200 ML

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 81789 (817890450516) Tuotenumero: DEEP

NIVEA MEN Deep Clean Shaving Gel -parranajogeeli tarkkaan parranajoon. Hiiltä sisältävä koostumus puhdistaa ihoa ja mahdollistaa erityisen hyvän parranajon. Valmistelee partakarvat parranajoa varten. Geeli suojaa ihoa ja jättää sille puhtaan tunteen.

  • Hiiltä sisältävä koostumus puhdistaa ihoa ja mahdollistaa erityisen hyvän parranajon
  • Valmistelee partakarvat parranajoa varten
  • Geeli suojaa ihoa ja jättää sille puhtaan tunteen
Varoitus:
Varoitus: Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 3,5 til-% on palavia aineita.

Black Carbon

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Charcoal Powder, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 77266

Muita tuotteita tässä valikoimassa

Käyttökohde

NIVEA MEN Deep Clean Shaving Gel

1.
Kastele kasvot ja hiero geeliä kostealle iholle.