NIVEA Daily Essentials Refreshing Micellar Cleansing Water

400.00 ML
Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
Hajusteeton
Virkistävä
  • Poistaa meikin tehokkaasti iholta ilman hankausta
  • Syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti
  • Kosteuttaa ja raikastaa ihoa

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Refreshing Micellar Cleansing Water -puhdistusvesi normaalille iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. E-vitamiinia sisältävä raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia.


Dermatologisesti testattu.

Tuotenumero 89256 (892560680008)

Miten

1

Levitä puhdistusvettä kevyesti iholle vanulapulla.

2

Pidä silmät ja suu kiinni.

3

Ei tarvitse huuhdella pois.

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl Glucoside, Glyceryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol