NIVEA 3-in-1 Caring Micellar Cleansing Wipes

kasvojenpuhdistus

NIVEA 3-in-1 Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat toimivat magneetin lailla ja puhdistavat ihon todella hellävaraisesti, mutta samalla tehokkaasti ja perusteellisesti. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin.

  • Kaikki ihotyypit
Koko: 25 ST

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 89252 (892520680007)

NIVEA 3-in-1 Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat sisältävät tehokkaan micellar-magneettiteknologian. Liinat toimivat magneetin lailla ja puhdistavat ihon todella hellävaraisesti, mutta samalla tehokkaasti ja perusteellisesti. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin, samalla hoitaen ripsiä. E-vitamiinia sisältävät liinat kosteuttavat ihoa ja jättävät sen raikkaan ja sileän tuntuiseksi.

  • Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin, samalla hoitaen ripsiä
  • Puhdistavat ihon tehokkaasti
  • Kosteuttavat ihoa ja jättävät sen raikkaan ja sileän tuntuiseksi

E-vitamiini

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Aqua, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl Glucoside, Glyceryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Parfum

Käyttökohde

NIVEA 3-in-1 Caring Micellar Cleansing Wipes

1.
Puhdista kasvot, kaula ja silmänympärysalue pehmeällä liinalla.
2.
Pidä silmät kiinni puhdistaessasi.
3.
Sulje pakkaus käytön jälkeen itseliimautuvalla teipillä estääksesi liinoja kuivumasta.