ihotyyppi

SELVITÄ IHOTYYPPISI JA MÄÄRITÄ ITSELLESI OIKEA IHONHOITOTAPA

Kukin ihotyyppi vaatii erilaista hoitoa ollakseen kaunis. Erittäin kosteuttava, täyteläinen tai mieto – hoidon optimoimiseksi valitse hoitotuotteita, jotka hoitavat juuri oman ihosi tarpeita. Näistä artikkeleista löydät lisätietoa ihotyypistäsi ja siitä, mitkä NIVEA-tuotteet ovat oikeita juuri sinulle.
271 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje
Omalle ihotyypillesi sopivan hoidon suunnittelu
Sinun täytyy tietää muutama asia ihostasi ennen kuin voit löytää itsellesi sopivat ihonhoitotuotteet. Jokaisen iho on erilainen, ja erilaisilla ihotyypeillä on erilaiset tarpeet. Kun selaat näitä ihonhoitoartikkeleita ja tietoja, toivomme sinun saavan apua polullasi täydellisten hoitobalsameiden, maitojen tai voiteiden löytämiseen. Toivomme myös voivamme auttaa sinua löytämään omalle elämäntyylillesi parhaat käyttötavat, levitystekniikat ja hoito-ohjeet. Tarjoamme sinulle asiantuntevia, opettavaisia tietoja ja varmistamme, että voit optimoida ulkonäkösi ja tuntea olosi mukavaksi ihossasi.

NIVEA tietää, ettei ihonhoidon tarvitse olla vaikeaa
Olipa ihosi halkeillut ja kuiva tai rasvainen ja mustapäihin taipuvainen, meillä kaikkiin ongelmiisi ratkaisut, jotka auttavat sinua säilyttämään luonnollisen kauneutesi. Vaikka ihosi olisi jo virheetön (hyvä sinä!) meillä on muutamia mielenkiintoisia tietoja, jotka valottavat tiedettä ihonhoidon takana. Anna asiantuntijoidemme opastaa sinulle oikeita vartalonhoitotekniikoita, ja tutustu sinulle suositeltuihin tuotteisiin näiden hoitotekniikoiden toteuttamiseksi. Jos kärsit kuivasta tai hilseilevästä ihosta, tarvitset erilaisen kasvovoiteen kuin henkilö, jolla on rasvainen iho. Ikääntyneen ihon vaatimukset ovat erilaisia kuin nuoren ihon, ja NIVEA tietää, mitä nuo vaatimukset ovat. Jos etsit tietoa tietystä aiheesta, voit aina lajitella sivun aiheen mukaan. Käytä suodattimiamme löytääksesi haluamasi tiedon.

Kaikkien ihonhoitotarpeet ovat erilaiset, mutta meillä on niihin ratkaisut
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle korkealuokkaisia ihonhoitotuotteita ja auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut ihonhoitoa koskeviin kysymyksiisi. Lisäämme jatkuvasti uusia artikkeleita ja päivityksiä julkaisuihimme ja toivomme todella, että löydät vastaukset kysymyksiisi. Selaa ihonhoitoneuvojamme ja saat selville, kuinka voimme auttaa sinua pysymään terveenä ja onnellisena sekä viihtymään omassa ihossasi, mihin ikinä menetkin ja kuka oletkin.