kaunis iho

PARHAAT IHONHOITOVINKIT HYVINVOIVALLE IHOLLE

Jotta voimme huolehtia ihostamme hyvin, ihotyyppimme tunteminen auttaa. Lisäksi on hyödyllistä tietää, mikä on hyväksi ihollemme, mitä siltä saattaa puuttua ja mitä voimme tehdä pitääksemme sen hyvinvoivana. Täältä löydät useita artikkeleita, joissa on tietoa, tuotesuosituksia ja ihonhoitovinkkejä.
244 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje
Huolehdi ihostasi ja säilytä sen säteilevä ja ihana ulkonäkö

Jotta voimme huolehtia ihostamme kunnolla, on todella tärkeää tietää muutama seikka ihotyypeistä. On hyödyllistä tietää, kuinka ihosi altistuu rasitukselle ja miten voit silti säilyttää ihosi kauneuden. Siksi NIVEA tarjoaa asiantuntevia ja informatiivisia artikkeleita, jotka auttavat sinua ihonhoitotarpeissasi. Anna meidän auttaa sinua palauttamaan tai säilyttämään ihosi kauneus ja pysymään terveen näköisenä ja onnellisena sekä tuntemaan olosi mukavaksi. Asiantuntevat oppaamme ja vaiheittain etenevät ohjeet tarjoavat sinulle kaikki ihonhoitoon tarvitsemasi vinkit, olipa kyse hoitosuunnitelman luomisesta, vältettävistä asioista tai ihotyypillesi parhaiten sopivista tuotteista.

Monenlaisia ihotyyppejä: opi tunnistamaan omasi

Ihonhoidosta puhuttaessa sinun tulee ensin oppia tunnistamaan ihotyyppisi. Saatko helposti finnejä? Onko ihosi superherkkä, kuiva tai ehkäpä rasvainen? Näiden ominaisuuksien tunnistaminen auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen hoidon aamuksi ja illaksi sekä parhaat ihonhoitotuotteet, jotka eivät jätä ihoasi rasvaisen tai kuivan tuntoiseksi tai aiheuta muutakaan epätoivottua vaikutusta. Löytääksesi itsellesi oikeat ohjeet voit helposti selata korkealaatuisia ja erittäin informatiivisia artikkeleitamme, jotka käsittelevät itseäsi kiinnostavia aiheita. Voit järjestää artikkelit sivun yläreunasta löytyvien suodattimien avulla ja etsiä itsellesi oikeat vinkit ihotyyppisi, ihonvärisi tai muiden ominaisuuksien perusteella.

Auta meitä auttamaan sinua oikeiden työkalujen löytämisessä yksilölliselle ihollesi

Ihosi on yhtä yksilöllinen kuin sinäkin, ja jokaisen iho vaatii hiukan – tai joskus enemmänkin – erilaista hoitoa. Oikeiden tuotteiden tai muiden tarvikkeiden valinta terveen näköisen ihon säilyttämiseksi voi olla ratkaiseva elvyttävän kokemuksen ja rahanhukan välillä. Siksi on tärkeää tietää,, mitä tarvitset, ennen kuin ostat mitään. Voimme taatusti ohjata sinut oikeaan suuntaan selvittämällä ihosi kaikki tarpeet, mitä ikinä ne ovatkaan. Me täällä NIVEAlla olemme ylpeitä korkealuokkaisista vartalonhoitotuotteistamme ja asiantuntemuksestamme.