Misellivesi

Misellituotteet

NIVEAn misellituotteiden misellivesi (micellar water) poistaa lian ja meikin kasvoiltasi, silmiltäsi ja huuliltasi hellävaraisesti ja tehokkaasti ilman hankaamista tai huuhtelua. Se puhdistaa, rauhoittaa ja raikastaa ihoasi, antaen sen hengittää.
7 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje

Anna ihosi hengittää NIVEA MicellAIR -misellivesillä ja -puhdistusliinoilla

MicellAIR (miselli) -tuotteet on erityisesti kehitetty ihoasi ajatellen – ne puhdistavat hellävaraisesti ja antavat ihon hengittää. Misellituotteet yhdistävät kolme vaikutusta yhteen tuotteeseen: ne puhdistavat ja rauhoittavat ihoa sekä poistavat pitkäkestoisimmankin vedenpitävän meikin. Meikinpoiston jälkeen kannattaa käyttää NIVEAn yövoidetta; se auttaa ihoasi toipumaan ja virkistymään yön aikana.
 Miten misellivesi toimii?

Misellejä sisältävät all-in-one-meikinpoistotuotteet sisältävät mietoja pinta-aktiivisia molekyylejä, jotka kerääntyvät yhteen muodostaen misellejä. Misellit toimivat kuin magneetti poistaen likaa ja rasvaa. Kun käytät puhdistusliinoja tai MicellAIR-tuotteita vanulapun kanssa, misellit tarttuvat vanulappuun ja pyyhkivät iholta päivän rippeet, kuten talin, lian ja meikin. Samalla ne antavat ihosi hengittää ja avaavat ihohuokosia.