parranajo miehille

TÄYDELLINEN PARRANAJO – HELPPOA PARRANAJOA

Kaikkiin tilanteisiin ja toiveisiin: märkä tai kuiva, täysin sileä tai sänki, kasvojen tai koko vartalon karvoitus – kaikki miehet ajavat karvoja. Onkin hyvä, että NIVEA MEN sisältää tuotteet ja neuvot kaikille ihotyypeille, kaikille karvojenajotavoille ja kaikille hoitotoiveille.
9 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje
Parranajo: täydellinen ihon hoito
Jokainen mies tuntee parranajon ongelmat. Niin mukava kuin sileäksi ajettu parta onkin, päivittäinen parranajo rasittaa ihoa. Parranajoon onkin hyvä liittää muutama hoitava vaihe, jotka suojaavat ihoa ärtymiseltä. Vaihe 1: Aloita päivä rennolla tavalla varaamalla riittävästi aikaa parranajoon. Kiirehtiminen ja stressaaminen tuottaa kivuliaita viiltoja. Vaihe 2: Aloita puhdistamalla kasvot huolellisesti. Pääset siten eroon epäpuhtauksista, jotka saattavat muutoin imeytyä ihohuokosiin. Partavaahto, -geeli tai -voide tarttuvat myös paremmin rasvattomalle iholle. Vaihe 3 – ja nyt pääsemme itse parranajoon: Aamulenkeistä nauttivat miehet pitävät viilentävistä parranajogeeleistä. Herkkäihoisten miesten kannattaa valita tuoksuttomia ja alkoholittomia tuotteita. Anna parranajotuotteesi pehmentää sänkeä ainakin kahden minuutin ajan ennen parranajoa. Karvat ylähuulen päällä ja leuassa ovat kovimpia, joten aja ne viimeiseksi, kun karvoilla on ollut riittävästi aikaa pehmentyä. Huuhtele nyt parran ja vaahdon jäämät kylmällä vedellä. Tämä raikastaa ihon ja saa ihohuokoset supistumaan. Vaihe 4: After shave ja kasvojen hoito kulkevat käsi kädessä. Estä parranajon jälkeinen ihon ärtyminen ja ihottuma käyttämällä aftershavea tai kasvovoidetta. Alkoholia sisältävät tuotteet desinfioivat ja estävät ärtymistä, ja viilentävät ainesosat raikastavat ihoa mukavasti. Herkkäihoisten miesten kannattaa valita mieto ja alkoholiton after shave -tuote, joka kosteuttaa ja auttaa ihoa uusiutumaan. Ihon ärtyneitä alueita rauhoittava balsami antaa samalla iholle uutta energiaa ja hoitaa samanaikaisesti kahdella tavalla.
 
Kaikille parranajotavoille
 
Märkäajon lisäksi osa miehistä pitää kuivasta parranajosta. Silloinkin on tärkeää rauhoittaa ja desinfioida iho ajon jälkeen kosteuttavalla after shave -tuotteella. Parrakkaasta trendistä pitävien ei tietenkään pitäisi jättää ihonhoitoa huomiotta. Koska iho parran alla kuivuu ja halkeilee helposti. Käytä kevyttä kasvogeeliä, joka on helppo levittää parrasta huolimatta. Vartalon karvoja ajettaessa pätevät samat säännöt kuin kasvoissa: hellävarainen karvojen ajo edellyttää karvojen pehmentämistä vaahdolla, geelillä tai voiteella. Ajon jälkeen käsitellyt ja herkät alueet kannattaa käsitellä miedolla ja alkoholittomalla after shave -balsamilla.