MicellAIR Water Sensitive Skin

400 ml

Tuoteominaisuudet

Hajusteeton
Puhdistava
Rauhoittava
benefits_vegan
Vegaani
  • Poistaa meikin tehokkaasti
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta ihoa voi hengittää
  • Kosteuttaa ja raikastaa herkkää ihoa
  • Vegaaninen koostumus

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MicellAIR Water Sensitive Skin -puhdistusvesi herkälle iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta iho voi hengittää. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Vegaaninen koostumus. Ei sisällä hajusteita.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tuotenumero 89259 (892590680018)

Miten

1

Kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

2

Pidä silmät ja suu kiinni.

3

Ei tarvitse huuhdella.

Erityisainesosat

Viinirypäleensiemenöljy

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium-10, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol