Vegaaninen

MicellAIR Water Sensitive Skin

400 ml

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
benefits-soothing
Rauhoittava
Vegaaninen
Viinirypäleensiemenöljy
Herkkä iho
  • Poistaa meikin tehokkaasti
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta ihoa voi hengittää
  • Kosteuttaa ja raikastaa herkkää ihoa
  • Vegaaninen koostumus

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MicellAIR Water Sensitive Skin -puhdistusvesi herkälle iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Misellivesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Rauhoittaa ihoa tukkimatta ihohuokosia, jotta iho voi hengittää. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Vegaaninen koostumus. Ei sisällä hajusteita. Paljon kasvomaskia käyttävät voivat huomata ihossaan muutoksia, kuten näppyjä, kuivuutta, kutinaa tai punoitusta. Ilmiö on niin yleinen, että sille on nimikin - maskne. Tämä hajusteeton, hellävarainen misellivesi sopii erinomaisesti herkistyneen maskne-ihon päivittäiseen puhdistukseen.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tuotenumero 89259 (89259-06800-21)

Miten

1

Kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

2

Pidä silmät ja suu kiinni.

3

Ei tarvitse huuhdella.

Erityisainesosat

Viinirypäleensiemenöljy

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamer 124, Pantolactone, Polyquaternium-10, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol