SPF-PÄIVÄVOITEET

NIVEAn SPF-päivävoidevalikoimasta voit löytää itsellesi tuotteita, jotka pitävät ihon kosteutettuna ja suojattuna koko päivän ajan. NIVEAn tuotteissa käytetään upeita ainesosia, jotka vastaavat ihosi tarpeita, sekä eri tasoisia suojakertoimia, joista voit löytää itsellesi sopivan. Jos haluat tietää lisää, lue lisää tutustuaksesi SPF-päivävoiteen käytön mahdollisiin hyötyihin, sekä levitysvinkkeihin, jotta ihosi saisi valitsemastasi päivävoiteesta tehokasta suojaa. 

Tutustu NIVEAn SPF-päivävoidevalikoimaan tehostaaksesi ihonhoitokokemustasi jo tänään!

Nauti auringosta NIVEAn SPF-päivävoidevalikoiman avulla

Lämmittävät auringonsäteet voivat piristää päivääsi. Emme voi kuitenkaan unohtaa, etteivät silmämme huomaa UV-valon vaikutuksia, ja kun iho altistuu auringolle liikaa, voi tuloksena olla ihohuolia. Ei vara venettä kaada, sillä ihosi voi altistua UV-säteille jopa talvella tai pilvisinä päivinä. NIVEA suosittelee SPF-kasvovoiteiden käyttöä aamuisin, jotta ihosi olisi suojattu ennen kuin lähdet ulos. 

Mitä hyötyjä SPF-kasvovoiteilla on?

SPF-kasvovoiteita on helppo lisätä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Saat hyödyt irti molemmista tuotteista; kasvovoiteen, joka kosteuttaa ihoasi sekä lisäsuojan UV-säteitä vastaan. SPF-kasvovoiteet eivät ainoastaan suojaa ihoasi, vaan auttavat myös säilyttämään kehosi kyvyn tuottaa kollageenia. Se on tehokas ja voimakas proteiini, joka säilyttää ihosi kiinteyden. Tämä suojelee ihoa hiusjuonteilta ja rypyiltä. Kun ihosi ikääntyy, myös ikäläiskiä saattaa ilmestyä tietyille ihoalueille, usein aurinkosuojan puutumisen vuoksi. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että SPF-päivävoide voi auttaa nuorekkaamman olemuksen säilyttämisessä. 

Milloin SPF-päivävoidetta käytetään?

SPF-päivävoiteita tulisi käyttää aamuisin. NIVEA neuvoo käyttämään kosteusvoidetta päivittäin, vaikket lähtisikään kodistasi ulos. Kuten jo mainittiinkin, auringonsäteet vaikuttavat ihoosi pilvisinäkin päivinä. Myös ikkunasi läpäisevät säteilyä, joten on parempi suojautua vaikka pysyisitkin sisätiloissa!

Äydellisen SPF-päivävoiteen löytäminen

NIVEA tarjoaa laajan valikoiman SPF-päivävoiteita, joissa on useita hyödyllisiä ainesosia, kuten Q10, bakuchioli ja hyaluronihappo. Tutustu SPF-päivävoiteeseen, joka sisältää ihollesi sopivia ainesosia. NIVEAn Q10 Power Firming Day Cream -päivävoide hyödyntää Q10:n tehoa kiinteyttäen ihoa tehokkaasti ja vähentäen ryppyjä sekä uudistaen ja suojaten ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä SPF15:llä. 

Varmista, että valitset päivävoiteesi ihotyyppisi mukaisesti. Niitä ovat kuiva iho, rasvainen iho, normaali iho ja sekaiho. Erilaisille ihotyypeille toimivat erilaiset päivävoiteet, joten muistathan sen, kun valitset SPF-päivävoiteesi. 

Päivävoiteissa on eritasoisia SPF-kertoimia. Käyttämäsi SPF-kerroin riippuu altistumisestasi suoralle auringonvalolle, joten korkeampien suojakerrointen, kuten 30:n ja 50:n, käyttöä suositellaan UV-säteilyn ollessa korkeimmillaan.

 

Vinkkejä, joilla varmistat, että ihosi on suojattu ja kosteutettu

Tässä muutamia vinkkejä uuden SPF-päivävoiteesi käyttöä varten!

1) Varmista, että levität tuotetta tarpeeksi ihollesi täyden suojan varmistamiseksi.
2) Päivävoiteissa on erilaisia suojakertoimia, joten luethan tuotetiedot ja tunnista ihosi tarpeet.
3) Ole johdonmukainen päivävoidetta käyttäessäsi. Kotipäivä ei ole tekosyy!
4) Levitä päivävoide kostealle iholle. Näin iho lukitsee kosteuden sisäänsä ja tuntuu täydellisen kosteutetulta.
5) Uudelleenlevitys on tärkeää, varsinkin runsaan hikoilun tai vedessä liikkumisen jälkeen.