Vinkit ja elämäntapa

VINKIT JA ELÄMÄNTAPA? OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN!

Kauniilta ja raikkaalta näyttäminen on aina osoitus siitä, että tunnemme olomme mukavaksi: Löydät täältä vinkkejä kotisi mukavuuteen, hauskojen vapaa-ajan aktiviteettien inspiraatioksi sekä käytännön niksejä taloudenhoitoon. Pidä hauskaa kokeillessasi!
233 results

Tarkenna hakua

Tarkenna hakua Sulje
Elämäntapasi voi vaikuttaa merkittävästi vartaloosi ja imagoosi

Vartalon hyvältä näyttäminen ja tuntuminen vaatii enemmän kuin pelkkää ihon ja hiusten hoitoa. Elämäntapasi on olennainen osa yleistä ilmettäsi etkä voi laiminlyödä hyvinvointiasi. Olivatpa kyseessä parhaat ruoat tai matkavalmistelut, NIVEAn laatimat artikkelit on tarkoitettu antamaan sinulle tietoa ja inspiraatiota, jotta voit optimoida elämäntapasi ja elää elämääsi täysillä. Lue vinkkimme ja ideamme kotisi ja aktiviteettiesi ajan tasalla pitämiseen. Nämä elämäntapaasi kohentavat toimenpiteet voivat mennä äärimmäisyyksiin, kun puhutaan terveyden edistämisestä, omakuvasta ja hyvinvoinnista.

Hyvinvointi: hoito sinua vaivaaviin asioihin


Hyvä elämä ja terveenä pysyminen ovatavainasemassa fyysisen kauneuden ylläpidossa. Kun syöt terveellisesti, treenaat säännöllisesti ja vähennät stressiä mahdollisimman paljon, kehosi, hiuksesi ja ihosi kiittävät sinua. Ne voivat reagoida merkittävästi ja negatiivisesti muutoksiin mielialassasi ja stressin määrässä. Elämäntapaneuvomme ja -tekniikkamme auttavat sinua vähentämään stressiä, pitämään elämäsi järjestyksessä ja lisäksi ylläpitämään hiustesi upeaa kiiltoa sekä puhdasta ja sileää ihoa. Kauneus ulottuu ihon pintaa syvemmälle, kuten sanotaan. Kun tunnet kehosi toimintatavat sekä sen reaktiot ympäristövaikutteisiin, saat valjastettua sekä sisäisen että ulkoisen kauneutesi. Selaile asiantuntija-artikkelivalikoimaamme ja selvitä, mitä voimme tehdä auttaaksemme sinua auttamaan itseäsi.

Pysy timminä ja terveenä kaikkina vuodenaikoina


Kehosi, hiustesi ja ihosi tarpeet muuttuvat maapallon pyöriessä auringon ympärillä ja vuodenaikojen vaihdellessa. Hyvinvointivinkkiemme ja tietokatsaustemme avulla pysyt haasteiden hermoilla ilman pelkoa kärryiltä putoamisesta. NIVEA välittää aidosti asiakkaidensa ja lukijoidensa terveydestä ja hyvinvoinnista. Vartalosi hoito vaatii enemmän kuin vain muutaman tuotteen. Sen vuoksi olemme ylpeitä kyvystämme tuottaa sinulle upeita ja informatiivisia oppaita, vinkkejä ja tietoa, kuinka saat kohennettua terveyttä, onnellisuutta ja mielenrauhaa. Elämäntapaoppaitamme on helppo selailla hakusuodattimien avulla, jotka sijaitsevat sivun ylälaidassa. Näillä suodattimilla on helppo löytää tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaavia artikkeleita. Lue ja omaksu elämäntapavinkkejä ja -neuvoja.