Body Lotion Aloe & Hydration

250 ml

Tuoteominaisuudet

48 tunnin kosteutus
Hoitava
Virkist?v?
  • Virkistävä koostumus syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan
  • Sisältää syväkosteuttavaa seerumia ja aloe veraa
  • Imeytyy välittömästi ja jättää ihon virkistyneeksi, pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi – heti ensimmäisellä levityskerralla.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Body Lotion Aloe & Hydration –vartaloemulsiossa on NIVEAn patentoitu, syväkosteuttava seerumikoostumus ja aloe veraa. Voide Imeytyy vain muutamassa sekunnissa ja jättää ihosi pehmeäksi ja syväkosteutetuksi 48 tunnin ajaksi. Tuotteen sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoasi ja jättää sen virkistyneeksi, pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi – heti ensimmäisellä levityskerralla. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 88395 (883950680037)

Miten

1

Levitä päivittäin koko vartalon iholle

2

Virkistää ja kosteuttaa ihoasi optimaalisesti

3

Säännöllisesti käytettynä pitää ihon pehmeänä ja joustavana

Erityisainesosat

Aloe vera

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Parabeenit

Sisältää: Water, Glycerin, Alcohol Denat., Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol