Soothing Micellar Water

Luonnollisia ainesosia
Kierrätetty materiaali

NIVEA Soothing Micellar Water -misellivesi herkälle iholle puhdistaa ihon hellävaraisesti, poistaa meikin, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Aminohappoja ja dekspantenolia sisältävä koostumus poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja lian vain muutamalla höyhenenkevyellä koostumuksella, ei tarvetta hankaukselle! Hajusteeton, vegaaninen koostumus.

Herkkä iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
Rauhoittava
Meikin poisto
Hellävarainen
Kosteuttava
Päivittäiseen käyttöön
Luonnollisia ainesosia
benefits_recycled_material
Kierrätetty materiaali
Silmälääkäreiden testaama
Silmälääkäreiden testaama
Dekspantenoli
Herkkä iho

Tuotteen kohokohdat

  • Rauhoittava koostumus sisältää Amino Acid Complex -aminohappoyhdisteen ja dekspantenolia
  • Sisältää puhdistavia misellejä ja hellävaraisia aminohappoja
  • Hajusteeton koostumus
  • Poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja lian vain muutamalla höyhenenkevyellä pyyhkäisyllä, ei tarvetta hankaukselle!
  • Puhdistaa hellävaraisesti ja rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa
  • Kehitetty erityisesti herkälle iholle

Miten

1
Kostuta vanulappu misellivedellä
2
Pyyhi kasvot ja suljetut silmät hellävaraisesti
3
Ei tarvitse huuhdella

Lue lisää tästä tuotteesta

Erityisesti herkälle iholle kehitetty NIVEA Soothing Micellar Water -misellivesi poistaa meikin, puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, jättämättä tuote- tai meikkijäämiä iholle. Rauhoittava koostumus sisältää Amino Acid Complex -aminohappoyhdisteen ja dekspantenolia. Hajusteeton misellivesi yhdistää tehokkaat misellit ja hellävaraiset aminohapot. Poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja lian vain muutamalla höyhenenkevyellä pyyhkäisyllä, ei tarvetta hankaukselle! Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa. Vegaaninen koostumus.

Tuotenumero 89259 (89259-06800-23)

Paikallinen rekisterinumero 1622614

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycine, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Pantolactone, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Poloxamer 124, Citric Acid, Polyquaternium-10, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, BHT

Erityisainesosat

Dekspantenoli