suihkussa-header

Hyödynnä suihkussaoloaika

Opas onnistuneeseen suihkussa käyntiin

Otitpa nopean suihkun ennen töihin menoa tai rentouttavan suihkun illalla, valmistelut tekevät suihkussa käynnistäsi entistä paremman kokemuksen.

Erilaiset lähestymistavat suihkussa käyntiin

Kaikilla ei ole samanlaiset suihkussakäyntitarpeet – suihkutyyppisi miettiminen auttaa sinua suunnittelemaan suihkussa käyntisi tehokkaammin.

Onko sinulla kiire? Taida nopea suihku.

nainen-pesee-pesusienellä-selkää

Keskity itsesi pesemiseen aina käydessäsi suihkussa ja yllätyt, kuinka paljon voit säästää aikaa.

 

Nopea ja tehokas suihku

On selvää, että arki voi nykyään olla kiireistä, ja aina on jotain muuta tehtävää. Monien ihmisten mielestä suihkussa käynti on viimeisenä tärkeysjärjestyksessä, ja he haluavat tehdä sen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Suihkussa viettämäsi ajan lyhentäminen on todella mahdollista, mutta vaatii suunnittelua ollakseen tuottava ja miellyttävä kokemus.

Varmista ensin, että sinulla on kaikki tarvittava valmiina, olivatpa ne tietyt suihkutuotteet, hammasharja tai pesusieni. Et halua poistua suihkusta kesken etsimään tarvikkeita – siinä menisi kallista aikaa hukkaan!

On myös tärkeää, ettet innostu nauttimaan liikaa ihanan lämpimästä vedestä. Jos sinulla on kiire, aseta itsellesi enimmäisaika ja pitäydy siinä.

Kuinka tehdä suihkussa käynnistä äärimmäisen rentouttava

Kun aika ei ole rajallinen, voit hemmotella itseäsi hieman enemmän suihkussa. Mikset himmentäisi valoja, täyttäisi tilaa suosikkituoksullasi ja todella rentoutuisi?

On myös hyvä valita suihkutuotteet, jotka ovat runsaita ja hemmottelevia, kun olet rentouttavassa suihkussa. Hemmottele itseäsi NIVEA Creme Smooth Shower -suihkusaippualla ja nauti pehmeän ihon tunteesta. Jos mieluummin hellit ihoasi suihkuöljyllä, NIVEA Natural Shower Oil on herkälle, kuivalle iholle sopiva ylellinen öljy.

Rentouttavassa suihkussa ei ole kyse vain itsensä pesemisestä. Siinä uppoudutaan tunnelmaan, unohdetaan murheet ja nautitaan ”omasta ajasta”.

 

 

Aika rentoutua: Rentouttava suihku

nainen-rentoutuu-suihkussa

Vastakohtana nopeille suihkussa kävijöille jotkut ihmiset haluavat käyttää aikaa suihkussa käymiseen. Höyryävän kuumasta suihkusta nauttiminen on elämän pieniä rentoutumishetkiä, jolloin voit antaa stressin haihtua.

 

 

Olennaista hyvässä suihkussa: Valmistelu

Suihkuun valmistautumisesta riippuu usein, saavutatko haluamasi kokemuksen.

Kuinka valmistaudut suihkuun

Oikeanlainen valmistautuminen suihkuun auttaa sinua säästämään aikaa ja olemaan järjestelmällisempi.

Ennen suihkuun menoa on tärkeää päättää, kuinka kauan aikaa haluat viettää siellä ja mitä haluat saavuttaa. Jos et pese hiuksiasi joka päivä, suunnittele pesupäivät etukäteen – siten voit jättää itsellesi ylimääräistä aikaa noille päiville ilman kiirettä.

Jos aiot harrastaa urheilua tai mennä kuntosalille, koeta suunnitella käyväsi suihkussa sen jälkeen, mikäli mahdollista. Jos pidät suihkussa käynnistä heti heräämisen jälkeen, jätä siihen riittävästi aikaa – kiireinen suihku saattaa jättää olosi stressaantuneeksi, mikä on huono aloitus päivällesi.

Suunnittele tuotteesi

nivea-suihkutuotevalikoima

Ennen kuin astut suihkuun, on hyvä päättää, mitä tuotteita aiot käyttää ihollesi ja hiuksillesi, jotta voit ottaa ne esille valmiiksi ja tehdä selkeän toimintasuunnitelman.

 

Vinkkejä suihkuun valmistautumiseen

 • Laita suihkumyssy päähän, ellet aio pestä hiuksiasi.
 • Harjaa hiuksesi, jos aiot pestä ne.
 • Käytä vartaloharjaa ympäri kehoa poistaaksesi kuolleet ihosolut ja paljastaaksesi heleän ihon alta.
 • Lämmitä kylpyhuone mukavaan lämpötilaan.
 • Ota esille vaatteet, jotka aiot pukea suihkun jälkeen."
 

Kuinka teet suihkutottumuksistasi itsellesi sopivat

Hyvä suunnitelma takaa, että suihkussa käynti menee sen mukaisesti.

5 helppoa tapaa suihkussa käynnin sujuvoittamiseksi

 • Suunnittele suihkussakäynnin tiheys etukäteen.
 • Jos sinulla on lämminvesisäiliö, varmista, että olet lämmittänyt sitä riittävästi suihkua varten.
 • Käytä aina luistamatonta suihkumattoa estääksesi onnettomuudet.
 • Hanki suihkuajastin hälyttämään, kun suihkuaikasi on kulunut.
 • Totuta itsesi säännöllisiin suihkussakäyntitapoihin, jotka helpottavat suihkussa käyntiä huomattavasti."
   

Mitä tehdä suihkun jälkeen

nainen-levittää-voidetta-käsivarteen

Kosteuta ihosi, kun olet vielä kylpyhuoneessa – suihkun jälkeen ihosi ei vain ime enemmän kosteutta vaan imee sitä myös helpommin höyryn ansiosta. Suihkun jälkeen on myös oivallinen hetki leikata kynnet, koska ne ovat paljon tavallista pehmeämmät.

 

 

Suosittelemme sinulle