nainen-lasin-takana-suihkun-ovi-thumbnail

Käytännöllisiä suihkuniksejä

Kuinka mullistat suihkussakäyntitapasi
Älä jumitu samaan ja tehottomaan tapaan käydä suihkussa. Lue, kuinka suihkuniksit voivat tehdä aamutoimistasi nopeampia ja tehokkaampia.

Kuinka saat eniten irti suihkussa käynnistä

Muuta suihkussa – säästä aikaa ja tee aamuistasi helpompia.

Kaikki voivat käydä suihkussa tehokkaasti

Sinun ei tarvitse myöhästyä töistä, koska et saanut tarpeeksi aikaa valmistautua. Kaikki voivat oppia järjestämään aikaansa ja käyttämään sen tehokkaasti. Suihkuniksit helpottavat elämääsi, joten ota niistä kaikki irti!

Muuta suihkussakäyntitapojasi perusteellisesti

Aamusuihku on tärkeä osa useimpien ihmisten päivää. Se ei ainoastaan tee sinusta puhdasta ja raikkaan tuoksuista, vaan se myös herättää ja antaa voimia tulevaan päivään.

Useimmat ihmiset pitävät aamusuihkua kuitenkin epämukavana ja viettäisivät mieluummin tuon kymmenminuuttisen vielä sängyssä. Tehokkaammasta aamusta nauttiminen on kuitenkin mahdollista pienellä luovuudella: hyödynnä aikaa säästäviä suihkuniksejämme, niin saat päiväsi mukavasti käyntiin.

Saatat yllättyä, kuinka monitoiminen aamusuihkustasi voi tulla, jos sinulla on oikeat niksit hihassasi.

NIVEAn suihkuniksit

Suihkussa käyttämiesi tuotteiden vaihtaminen voi auttaa sinua säästämään aikaa ihonhoitoa uhraamatta.

NIVEA In-Shower Body Moisturiser säästää aikaasi aamulla

Jos sinulla on aamuisin kiire, kehon kosteutus on yleensä ensimmäinen asia, josta on helppo luistaa. Kun käytössäsi on NIVEA In-Shower Body Moisturiser, ihon kosteutus käy vaivatta.

Voit käyttää tuotetta jo suihkussa sekä huuhdella ja kuivata itsesi normaalisti. Saat pehmeän ja kosteutetun ihon jopa 24 tunniksi.

Vedestä aktivoituva koostumus imeytyy välittömästi eikä jätä ihoa tahmeaksi – voit pukeutua heti ja aloittaa päiväsi. Se on niin helppoa!

Nopea, helppo ja hemmotteleva tuote

Jokaisen iho kaipaa välillä vähän hemmottelua, mutta ajan puute saattaa tulla hemmottelun tielle. Ota NIVEA Care & Magnolia Shower Creme osaksi aamutoimiasi ja hemmottele ihosi vastustamattoman pehmeäksi hyvin vähällä vaivalla.

Suihkuvinkkejä tehokkaaseen aamuun

  • Tee asioita suihkuveden lämmetessä.
  • Käytä virkistävää suihkugeeliä, kuten NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel, koska se on paljon palasaippuaa käytännöllisempi.
  • Vältä hiustesi pesua joka aamu, jos ne eivät rasvoitu helposti.
  • Hanki ajastin muistuttamaan sinua, kun olet ollut suihkussa viidestä kymmeneen minuuttia. Lämpimään suihkuun on helppo unohtua!

NIVEA-tuotteet muuttavat aamutoimesi

Suosittelemme sinulle