Nainen suihkussa

Mikä suihkugeelityyppi olet?

Hyvää tekevä hoito, ihania tuoksuja ja valtava valikoima
Pidätkö pehmeästä tai kosteuttavasta? Raikkaasta vai hedelmäisestä? NIVEAlla on suuri valikoima suihkuöljytuotteita, suihkuvoiteita ja suihkussa käytettäviä kosteusemulsioita päivittäisiin suihkuhetkiisi. Mutta tiedätkö, mikä suihkugeeli sopii sinulle parhaiten?

Mikä suihkugeelityyppi olet?

Joku haluaa kosteuttaa ihoaan tehokkaasti, kun taas toinen haluaa pirskahduksen raikkautta herätäkseen uuteen aamuun. Ja jotkut taas haluavat rentoutua treenin jälkeen tai säästää arvokasta aikaa suihkussa käynnin ja kosteuttamisen aikana. NIVEA on kehittänyt oikeat tuotteet kaikkiin näihin tarpeisiin. Mikä on oma suosikkituotteesi suihkussa?

Hyppää suihkuun!

Mikä suihkugeelityyppi olet?

Vaihtele kylmää ja kuumaa vettä: unikeoille ja urheiluhulluille

Valitsetko lämpimän suihkun? Et ole yksin. Noin 70 % naisista haluaa käydä mukavan lämpimässä suihkussa. Loput 30 % kohtaa rohkeasti vaihtuvat lämpötilat. Kylmän ja lämpimän veden vaihtelu aktivoi verenkiertoa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Tämä kiinteyttää ihoa ja saa sen hehkumaan – veden lämpötilan vaihteleminen suihkussa on todellinen kauneuden avain!

Väsyneisyydellä ja huonolla tuulella ei ole mahdollisuuksia sellaisten luona, jotka pitävät kylmän ja lämpimän veden vaihtelusta – se on täydellinen tapa herätä uuteen aamuun. Veden lämpötilan vaihtelu on myös hyväksi haastavan treenin jälkeen, koska se edistää lihasten palautumista. Veden lämpötilan vaihtelu iltaisin rentouttaa sinua ja auttaa nukahtamaan, erityisesti kietoutuessasi lämpimän peiton alle viimeisen kylmän suihkun jälkeen.
Kuinka suihkussa käynti olisi vieläkin miellyttävämpää? Tietenkin käyttämällä oikeaa NIVEA-suihkugeeliä!
Haluaisitko tietää, mikä NIVEA-deodoranteista sopii sinulle? Lue lisää täältä.

Anna ihosi tuntua ihanalta: NIVEA In-Shower -tuoteperhe

Vetäisitkö päällesi silkkipaidan heti suihkun jälkeen? NIVEA In-Shower kosteuttaa ja hellii ihoa suihkun aikana – siihen ei tartu mikään ja voide imeytyy ihoon nopeasti

Vallankumous suihkussa: ihonhoitoa silmänräpäyksessä

NIVEAn innovatiivisten suihkutuotteiden käyttäminen on nopein ja helpoin tapa kosteuttaa ihoa. Voit käyttää tuotteita jo suihkussa ollessasi. Ne imeytyvät ihoon välittömästi eivätkä jätä sitä tahmean tuntuiseksi. Valikoimissamme on NIVEA In-Shower -kosteusemulsioita jokaiselle ihotyypille monissa eri tuoksuissa.

Käytännöllinen, nopea ja helppo

Vain kaksikymmentä prosenttia naisista käyttää kosteuttavia tuotteita suihkun jälkeen – vaikka se on tärkeää, jos haluat pehmeän ihon. Syy ei ole ainoastaan ajan puute aamuisin, vaan myös se tahmea tunne, jonka osa suihkuvoiteista jättää iholle. Monet pitävät sitä epämiellyttävänä.

NIVEAn suihkutuoteinnovaatiot mullistavat kokemuksen kosteuttavasta ja ennenkuulumattomasta hoidosta: uudet ja innovatiiviset NIVEA In-Shower Body Lotion with Honey & Milk ja NIVEA In-Shower Body Lotion aktivoituvat veden vaikutuksesta. Voit levittää niitä ihollesi jo suihkussa heti sen jälkeen, kun olet pessyt itsesi suihkugeelillä. Kosteuttamisesta tulee siten kiinteä osa aamusuihkuasi – ilman toisen tuotteen käyttöä heti suihkun jälkeen. Kuivaamisen jälkeen ihosi on jo ihanan pehmeä ja kosteutettu.
Haluatko tietää, mikä NIVEA Creme -tyyppi olet? Lue lisää täältä.

NIVEA In-Shower After Sun – hyvää hoitoa kesällä ja lomilla

Eikö sinulla ole aikaa after-sun-tuotteille auringonoton ja olutterassin välillä? Nyt sinulla on – uusi NIVEA In-Shower After Sun Lotion raikastaa ja rauhoittaa auringon ärsyttämää ihoa suihkussa. Helppoa.
Suosittelemme sinulle