Naisten voide

Mikä ihotyyppi sinulla on?

Lue henkilökohtaisista kehonhoitotarpeistasi

Eri ihotyypit tarvitsevat erilaista hoitoa pysyäkseen säteilevän kauniina.

Räätälöityä-huolenpitoa

Ihotyypillesi oikeanlaisen hoitotuotteen löytäminen on pehmeän ja kauniin ihon avain. Räätälöi ihonhoitotuotevalikoimasi ihotyyppisi tarpeiden mukaiseksi.

Minkä tyyppinen iho sinulla on?

  • Normaali iho on luontaisesti sileä ja kimmoisa. Kuivat alueet ja kireyden tunne eivät ole tavallisia normaalille iholle. Se on lähes täydellinen. Ihon ideaalinen kireys tekee siitä sileän ja kimmoisan. Se ei ole herkkä, ja veri kiertää siinä hyvin. Mutta normaalikin iho tarvitsee kosteutta ja suojaa pysyäkseen terveen näköisenä. Voit käyttää kevyttä kosteusemulsiota normaalin ihon ravitsemiseen pitääksesi sen pehmeänä ja säteilevänä.
  • Kuiva iho tarvitsee kosteuttavaa hoitoa, joka on tarkoitettu erityisesti kuivan ihon tarpeita ajatellen. Muutoin se voi kuivua ja aiheuttaa kutiavia alueita. Tämän ihotyypin sääret ja polvet ovat erityisen haavoittuvaisset. 
  • Kutiseeko ihosi ja tuntuuko se epämukavan kireältä ja karhealta? Tämä tarkoittaa, että ihosi on erityisen kuiva. Se tarvitsee tehokasta hoitoa palauttaakseen luontaiset suojakerroksensa. 
  • Herkän ihon voi tunnistaa sen punaisuudesta, joka voi olla myös reaktio vääränlaisesta hoidosta. Valitse tässä tapauksessa mieto ja pH-neutraali hoitotuote.

Normaali iho – hellävarainen hoito pitää sen tasapainoisena

Normaali iho

 Normaali iho on kauttaaltaan sopivasti kostea. Tälle ihotyypille sileänä ja terveenä pitämiseen riittää päivittäinen hoito miedolla voiteella tai kosteusemulsiolla.

Kuiva iho tarvitsee pitkäkestoista hoitoa

Kuiva iho
Kuivalla iholla on korkeat hoitovaatimukset. Sen suojakerrokset heikentyvät helposti, jolloin se kuivuu ja tulee halkeilevaksi ja 

Erittäin kuiva iho – suojaavaa hoitoa NIVEAlta

Kuiva ja erittäin kuiva iho
Kuivan ja erittäin kuivan ihon on saatava lipidejä ja kosteutta, jotta se voisi palauttaa luontaisen suojakerroksensa. Täyteläiset ja tehokkaasti hoitavat voiteet auttavat tässä.

Ikääntyneet tai herkät ihotyypit

Ihon ikääntymistä hoitavat tuotteet auttavat erityisesti ikääntyvän ihon elastisena pitämisessä. Herkkä iho tarvitsee pehmeitä kosteusemulsioita pysyäkseen tasapainossa.

Herkkä iho – hellää mutta tehokasta hoitoa

Herkkä iho
Herkkää ihoa on ravittava erityisen huolellisesti. Mieto hoito vakauttaa herkän ihon kosteuden ja suojaa sitä ärtymiseltä.

Ikääntynyt iho – NIVEAn hoitotuotteet uudistavat ja palauttavat ihon elastisuutta

Ikääntynyt iho
Ihomme menettää vanhetessamme kiinteyttä ja elastisuutta. Valitse oikeat hoitotuotteet, kuten Q10 Firming Body Lotion, joka saa tehonsa kaksinkertaisesta määrästä Q10:tä.

Suosittelemme sinulle