hoikan-ja-ruskettuneen-naisen-keho-harmaata-taustaa-vasten-header

Kiinteyttävän vartalovoiteen edut

Kiinteyttävä vartalovoide kiinteyttää ja hoitaa kuivaa ihoa

Ajan myötä iho menettää kiinteytensä ja joustavuutensa, jos siitä ei huolehdita oikein. Näiden vinkkien ja vartalovoiteiden avulla saat pehmeän, joustavan ihon.

Opi tuntemaan ihosi kiinteyttävän vartalovoiteen avulla

Ikääntyessämme ihomme muuttuu. Lue, kuinka muokkaat ihonhoitorutiinejasi ja kiinteytät ihoasi pitääksesi sen pehmeänä ja joustavana.

Ikääntymisen tiede

Elämämme eri vaiheissa ihotyyppimme muuttuu. Kaksikymppisen sekaiho saattaa muuttua nelikymppisen kuivaksi ihoksi.

Mikä tekee ihosta kuivan ikääntyessämme? Ensinnäkin kehomme tuottavat vähemmän luonnollisia ja ihoa kosteuttavia rasvoja.

Lisäksi solut uusiutuvat hitaammin kuin nuorempana. Auringolle altistuminen ilman aurinkovoiteita vahingoittaa ihoa ja voi vaikuttaa sen ulkonäköön ja kiinteyteen.

Peli ei kuitenkaan ole vielä menetetty. Ihonhoitorutiiniesi muuttaminen ja tuotteiden vaihtaminen kuivemmalle, enemmän hoitoa tarvitsevalle iholle sopiviin voi saada aikaan suuren muutoksen. Tehokkaasti kosteuttavat voiteet kuten NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus auttavat säilyttämään ihon pehmeyden ja joustavuuden.

Mitä ikääntyvä iho tarvitsee?

ihonhoito

Terveen näköisen ihon avain on kosteus ja kiinteys. Ikääntyessämme ihon kiinteänä säilyttävän Q10-koentsyymin määrä alkaa vähetä. Q10:tä sisältävät vartalovoiteet auttavat ihoasi pysymään pehmeänä ja kiinteänä.

Kuinka saat joustavan ihon kiinteyttävän vartalovoiteen avulla

Vaikka treenaisit kuinka paljon tahansa, ihosi tarvitsee joskus apua. Tutustu vartalovoiteen etuihin ikääntyvälle iholle.

Mitä NIVEA Q10 Plus formula -koostumuksessa on niin erityistä?

NIVEA Q10 Plus formula toimii yhdessä ihosi kanssa auttaakseen sitä kohentamaan ulkonäköään. NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus ei pelkästään hiero kuivaa ihoa hellävaraisesti vaan auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kiinteyden.

Koostumuksen tärkeimmät ainesosat ovat karnitiini, koentsyymi Q10 ja kreatiini.

Ikääntyessämme karnitiinin luonnollinen määrä vähenee. Koostumus auttaa täydentämään kehon luonnolliset karnitiinitasot, jotta pehmytkudoksesi pysyvät kiinteinä ja pehmeinä.

Samaan aikaan kreatiinia sisältävä koostumus auttaa ehkäisemään ja hoitamaan ihon ikääntymistä stimuloimalla kehon kollageenin tuotantoa.

Kuinka saat joustavan ihon

kaunis-nainen-vartaloemulsion-käytyön-jälkeen

Ollessamme nuorempia kehomme Q10-koentsyymit pitävät ihomme joustavana ja kiinteänä. Iän myötä näiden entsyymien taso laskee, ja ihon on hankalampi uusiutua.

Q10:tä sisältävän koostumuksen ansiosta ihosi voi vieläkin näyttää kiinteältä ja ravitulta luonnollisesti, iästä huolimatta.

Koskaan ei ole liian kiire kaunistautumiseen

onnellinen-nainen-aamutoimillaan-kylpyhuoneessa

Joinakin päivinä tuntuu, että kosteuttamiseen ei ole aikaa. NIVEA In-Shower Q10 Firming Body Lotion -voiteen avulla saat kaikki perinteisen vartalovoiteen edut ikääntyvälle iholle murto-osassa ajasta.

Astu ulos suihkusta ja aloita päiväsi nauttien pehmeästä, joustavasta ihosta.

background

Lue, kuinka saat joustavan ihon NIVEA-vartalovoiteiden avulla.

Suosittelemme sinulle