1. Onko liiallinen suihkussa käynti tai kylpeminen haitaksi iholleni?
Kaikki NIVEA Body Cleansing -tuotteet ovat asiantuntijoiden kehittämiä ja sisältävät erityisen ainesosayhdistelmän, joka hoitaa ihoa ja auttaa suojaamaan sitä kosteuden katoamiselta. Suihkussa käyminen tai kylpeminen ei vaurioita ihoa. Kuitenkin ihotyypistä ja veden lämpötilasta ja laadusta riippuen dermatologit suosittelevat usein, ettei suihkussa tai kylvyssä kannata käydä useammin kuin kaksi kertaa päivässä, jotta iho säilyttää oman luonnollisen tasapainonsa. Herkkä- ja kuivaihoisten tulee myös kiinnittää huomiota ihonsa reaktioon tietääkseen omat suihkussa ja kylvyssä käynnin rajansa.

2. Mistä tiedän, mikä tuote sopii minulle?

Sinulle sopivan NIVEA Body Cleansing -tuotteen valitseminen kannattaa aloittaa omien tarpeittesi ja toiveittesi määrittämisestä ja sitten yhdistää ne lempituoksuihisi ja haluamaasi tunnelmaan! Suihkuvoiteet voidaan jakaa hoitaviin NIVEA-suihkuvoiteisiin, jotka ovat täydellisiä päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja hoitavia tuotteita, sekä hemmotteleviin NIVEA-suihkuvoiteisiin, joita on saatavilla erityisissä tuoksuissa ja jotka lisäävät hemmotteluhetkien nautintoa ja hoitavat ihoa. Jos kaipaat raikkauden tunnetta, läpinäkyvät suihkugeelit sopivat sinulle. Läpinäkyvissä, pisaroita sisältävissä tuotteissa yhdistyvät raikkaus ja hoito, sillä ne sisältävät öljyä sisältäviä pisaroita. Jos pidät enemmän kylpemisestä, sinulle saattavat sopia NIVEA Cream Care Bath -tuotteet, joissa on alkuperäinen NIVEA-tuoksu ja hoitavia ainesosia. NIVEA Body Cleansing -sarjasta löytyy sopivia tuotteita myös erikoistarpeisiin (halkeileva, todella kuiva tai herkkä iho). Enää sinun täytyy valita valitsemastasi tuoteryhmästä vain sinua eniten miellyttävä tuoksu.

3. Miten NIVEA Body Cleansing -tuotteet hoitavat ihoani?

Parhaan hoidon takaamiseksi kaikki NIVEA Body Cleansing -valikoiman tuotteet sisältävät erittäin mietoja surfaktantteja, ja niiden sopivuus iholle on hyväksytty dermatologisesti. Useimpien tuotteiden pH-arvo on sama kuin ihon. Useat tuotteet on lisäksi kehitetty kaikkein kuivimpien ihotyyppien tarpeisiin, kuten NIVEA Supreme Touch Cream Shower -tuotteemme, joka sisältää karitevoita ja macadamiaöljyä, ja NIVEA Crème Care Shower, joka sisältää alkuperäisen NIVEA Cremen öljyjä ja provitamiineja. Olemme kehittäneet myös erityisiä reseptejä, jotka on tarkoitettu kaikkein herkimmälle iholle ja jotka on räätälöity puhdistamaan ja hoitamaan hellävaraisesti.
Tällainen tuote on erittäin mieto NIVEA Sensitive Balance Shower, joka sisältää luontaista kamomillauutetta ja bisabodolia – sen tuoksu on mieto ja moderni.

4. Kuinka paljon kylpytuotteita tulisi käyttää, kun pakkauksessa ei ole tästä tietoa?
Pieni ”ruiskautus” (enintään 30 ml) veteen riittää, mutta tuote voidaan annostella yksilöllisesti tuotteen halutun intensiteetin (esim. vaahdon määrä) mukaan.

5. Voinko käyttää NIVEA Body Cleansing -tuotetta myös hiuksiini?
Kyllä, yleisesti ottaen NIVEA Shower -tuotteita voidaan käyttää myös hiuksiin. Esim. NIVEA Men Shower -tuotteet on tarkoitettu vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Miehet ovat hyväksyneet tuotteen käytön hiuksissa tuotetesteissä. Kaikki NIVEA Body Cleansing -tuotteemme on kuitenkin pääasiassa kehitetty ihosi tarpeiden täyttämiseen.
Hoitaaksesi myös hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme kattavaa NIVEA Hair Care -valikoimaamme, joka sisältää lukuisia erilaisille hiustyypeille sopivia shampoita. Erityisesti pitkät, värjätyt ja/tai vaurioituneet hiukset vaativat erityistä hoitoa ja täten myös erityisiä ainesosia. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme esimerkiksi NIVEA Intense Repair-, NIVEA Color Care & Protect- tai NIVEA Diamond Gloss -shampoota.

6. Mitkä NIVEA Body Cleansing -tuotteet sopivat parhaiten herkkäihoisille ja raskaana oleville?
Raskaana oleminen saattaa väliaikaisesti muuttaa ihosi ominaisuuksia, sillä hormonit vaikuttavat kehon vesitasapainoon ja ihosi rasitus on äärirajoillaan. Ihosi täytyy tässä tilanteessa toimia niin hyvin kuin mahdollista. Korkeampi hormonitaso ja ihon venyminen saattavat johtaa siihen, että ihosi tuntuu kuivalta. Vältä liiallista liian lämpimässä vedessä kylpemistä, sillä se kuivattaa ihoa. Kokeile sen sijaan luontaista kamomillauutetta ja bisabololia sisältäviä NIVEA Body Cleansing -tuotteitamme, kuten NIVEA Creme Care Shower, NIVEA Crème Soft Shower tai erittäin mieto NIVEA Sensitive Balance Shower ja koe niiden hoitava vaikutus. Suosittelemme lämpimästi myös 55 % luontaisia öljyjä sisältävää NIVEA Natural Shower Oil -tuotettamme, joka auttaa sinua pitämään ihosi kimmoisana.

7. Miksi palasaippuoihin muodostuu halkeamia?
Valitettavasti tätä ongelmaa voi esiintyä enemmän tai vähemmän missä tahansa palasaippuassa pitkäaikaisessa käytössä. Näitä halkeamia muodostuu, kun palasaippua kastuu ja on sitten pitkään käyttämättä. Halkeamat eivät kuitenkaan vaikuta tuotteen puhdistustehoon. Halkeamat saattavat olla esteettisiä ongelmia, jos halkeamiin kerääntyy likaa, joka sitten näkyy palasaippuassa tummina tahroina.

 

Lisää kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä verkkosivustomme palautelomakkeen kautta.